Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Jėzuitų gimnazija

QUOTE(brangute @ 2009 06 12, 09:30)
Kas dar iš A?

mes smile.gif Tikiuosi pasveiks iki pirmadienio ,nes jau i sisitikima su busima klase vaziavo su 39 temperatura doh.gif
Atsakyti
Sveikos jėzuitukų mamytės, 4u.gif
Norėčiau daugiau sužinoti apie Kauno Jėzuitų gimnaziją iš joje besimokančiųjų tėvelių. Mano sūnus ketvirtokas, tai jau dairausi, kur mokysimės penktoje klasėje.
Apie gimnaziją sklando tiek prieštaringų nuomonių doh.gif Norėčiau paklausti ar nenusivylėte gimnazija, kaip atmosfera, mokymo lygis, ar tiesa, apie nuolatinį spaudimą aukoti. Domina visa informacija iš vidaus. Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2009 12 14, 13:57)
Sveikos jėzuitukų mamytės, 4u.gif
Norėčiau daugiau sužinoti apie Kauno Jėzuitų gimnaziją iš joje besimokančiųjų tėvelių. Mano sūnus ketvirtokas, tai jau dairausi, kur mokysimės penktoje klasėje.
Apie gimnaziją sklando tiek prieštaringų nuomonių  doh.gif  Norėčiau paklausti ar nenusivylėte gimnazija, kaip atmosfera, mokymo lygis, ar tiesa, apie nuolatinį spaudimą aukoti. Domina visa informacija iš vidaus. Ačiū už atsakymus  4u.gif

Kol kas nusivylimų nesigirdėjo 4u.gif
Atmosfera gera, bet kaip ir visose mokyklose, priklauso nuo kiekvieno mokinio.. Apie mokymosi lygį gal ankstoka dar kalbėti, tik pirmas pusmetis eina į pabaigą mirksiukas.gif Aukoti per šį pusmetį dar niekam neaukojom, kol kas nieks nieko neprašė..
Dukra patenkinta, draugai jos irgi 4u.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta mokykla, sūnus- taip pat. Aukoti niekas neprašė:)labai džioaugiuosi nuostabia auklėtoja, kuri nuolatos yra ryšyje su vaikais ir su tėvais, gauname visą informaciją. Atmosfera puiki, mokytis reikia, sūnus mano šioje mokykloje jaučiasi tikrai laimingas.
Atsakyti
Ačiū, mamytės, už atsakymus. 4u.gif Smagu, kad ir Jūs, ir vaikai patenkinti gimnazija, bandysime ir mes pavasarį stoti.
Atsakyti
Merginos o Jums praeitų metų stojimo testas į 5 klases atsidaro normaliai?
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 01 07, 16:00)
Merginos o Jums praeitų metų stojimo testas į 5 klases atsidaro normaliai?

O kur radote praeitų metų testą? 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos smile.gif .turiu ir aš kevirtokę thumbup.gif tik nelabai žinau kur ją padėti, nes mokyklų, kurios formuoja penktas klases vis mažiau ir mažiau belieka unsure.gif .mūsų dabartinėje mokykloje anglų kalbą dėsto mokytoja iš jėzuitų mokyklos ir pataria dukrai į ją stoti.tai va, labai įdomu būtų sužinoti apie stojamuosius,greičiau apie pokalbį (jeigu testą vaikas išlaiko).nesam mes labai religingi...aišku į dievą tikiu,bet bažnyčioje nesilankom rolleyes.gif .nuo kelių valandų pamokos,ar išleidžia kartais,reikalui esant iš pamokų (lanko čiuožimą ir kartais reikia važiuoti į varžybas).iki šiol dėl to problemų nebuvo, nes mokosi tikrai gerai bigsmile.gif ir jai praleistos pamokos nepakenkė.

tiesa,dabar mokosi taip pat katalikiškoje pradinėje mokykloje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sync: 22 sausio 2010 - 15:51
Laba diena 4u.gif

Gal kas iš besimokančių KJG, galėtų atsakyt, ar penktokams ten mokslai vyksta antrą pamainą?

Kelintą pamokos prasideda ir kada maždaug baigiasi?
Atsakyti
taip antra pamaina. prasideda 12.10, baigiasi arba apie puse 5 arba apie puse 6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 03 15, 09:19)
taip antra pamaina. prasideda 12.10, baigiasi arba apie puse 5 arba apie puse 6  4u.gif

Čia visada taip buvo ir bus - visoms penktoms klasėms?
O kaip paskui-kitoms klasėms tik iš ryto?
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2010 03 15, 15:25)
Čia visada taip buvo ir bus - visoms penktoms klasėms?
O kaip paskui-kitoms klasėms tik iš ryto?

Žadėta buvo po rekonstrukcijų ir penktokus į rytinę pamainą paleisti g.gif
Bet kaip bus šiemet, kol kas neaišku..
O visi kiti rytinėje, visada taip....
Atsakyti