Įkraunama...
Įkraunama...

klaikus biudzetas

aš išvis negaliu saugiai jaustis jei bent 1000 litukų neturiu juodai dienai. Jei tik pradeda tirpti ta suma, susiveržiu diržus dar stipriau. Deja paskutiniu metu vis dažniau neturiu tos sumos sukaupusi, nebesimiega naktimis net. Bet su programa sekti išlaidas neprisiverčiu. Nors kaip sako -niekada nesakyk niekada.
Atsakyti
Man taupymui ikvepimo suteike laida "Kur dingsta pinigai" per lr.televizija smile.gif Tikrai geru patarimu duoda. Pasirodo, as pati dar pries ta laida buvau apskaiciavusi tiksliai maisto islaidas menesiui (ten patare, kad zmogui turi uztekti 300 Lt, bet tada reikia pirkti ne pusgaminius, o ruosti maista namie). Tai vat - gaminu daugiau smile.gif
Dar patarimas - susitaupyti bent 3 algu suma, kad netekus darbo ramiai galetum ieskotis - tai sita salyga irgi esu ispildziusi rolleyes.gif

Biudzetui priduriame ir is to, kad su draugais ruosiame vakarelius namie - reciau einame i kavines. Taip dar smagiau - bendravimas artimesnis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
Reikia ir man pagalbos, vyro alga sumažėjo, reikia daugiau taupyti pradėti, gal galit atsiūsti ir man savo lentelę ax.gif r.sandra@takas.lt .Būsiu dėkinga. Einu skaityti temų aspie taupymą...
Atsakyti
QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 01:24)
Ir as turiu susikurusi savo Exeline, taciau superine savo paprastumu lentele!
Galiu pasidalinti wink.gif

Labai norėčiau, kad pasidalintum 4u.gif
renvalu@gmail.com

Dėkui 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 02:24)

pasidalink ax.gif ssiimmaa_l@yahoo.co.uk 4u.gif
Atsakyti
Merginos, permeskite ir man kas nors tą lentelę (beprotiskaarbatele(eta)yahoo.com), o tai į bankrotą nueisim doh.gif Kažkaip visiškai neišeina susitaupyti.. Nors iš ko čia taupyti, kai pajamos tokios schmoll.gif
Atsakyti
visada sakiau ir sakysiu-kad taupyti, tai turi būti iš ko taupyti, o jei pajamos yra minimalios- nieko neišeis...
Atsakyti
Vis tiek reikia stengtis, nenuleisti ranku. Savo laiku dviese is 400 isgyvendavom.
Atsakyti
QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 02:24)

M_zaloji, ar kas kitas kas jau gavo lentele persiuskit prasau ir man smile.gif
tania.jas@gmail.com
busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
is 400 siais laikais nei vienas neisgyvensi, jei neturi savo busto ypac. vien nuomai tiek atiduosi. o kur dar mokesciai. atmetus mokestelius is 400 litu ir as isgyvenciau drasiai dviese budama su vyru...
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2009 01 26, 23:17)
Savo laiku dviese is 400 isgyvendavom.

pries kiek metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 01:24)

gal galima ir man 8irma8@gmail.com 4u.gif
Atsakyti