aš išvis negaliu saugiai jaustis jei bent 1000 litukų neturiu juodai dienai. Jei tik pradeda tirpti ta suma, susiveržiu diržus dar stipriau. Deja paskutiniu metu vis dažniau neturiu tos sumos sukaupusi, nebesimiega naktimis net. Bet su programa sekti išlaidas neprisiverčiu. Nors kaip sako -niekada nesakyk niekada.
Man taupymui ikvepimo suteike laida "Kur dingsta pinigai" per lr.televizija
Tikrai geru patarimu duoda. Pasirodo, as pati dar pries ta laida buvau apskaiciavusi tiksliai maisto islaidas menesiui (ten patare, kad zmogui turi uztekti 300 Lt, bet tada reikia pirkti ne pusgaminius, o ruosti maista namie). Tai vat - gaminu daugiau
Dar patarimas - susitaupyti bent 3 algu suma, kad netekus darbo ramiai galetum ieskotis - tai sita salyga irgi esu ispildziusi
Biudzetui priduriame ir is to, kad su draugais ruosiame vakarelius namie - reciau einame i kavines. Taip dar smagiau - bendravimas artimesnis

Dar patarimas - susitaupyti bent 3 algu suma, kad netekus darbo ramiai galetum ieskotis - tai sita salyga irgi esu ispildziusi

Biudzetui priduriame ir is to, kad su draugais ruosiame vakarelius namie - reciau einame i kavines. Taip dar smagiau - bendravimas artimesnis

Sveikos
Reikia ir man pagalbos, vyro alga sumažėjo, reikia daugiau taupyti pradėti, gal galit atsiūsti ir man savo lentelę
r.sandra@takas.lt .Būsiu dėkinga. Einu skaityti temų aspie taupymą...
Reikia ir man pagalbos, vyro alga sumažėjo, reikia daugiau taupyti pradėti, gal galit atsiūsti ir man savo lentelę

QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 01:24)
Ir as turiu susikurusi savo Exeline, taciau superine savo paprastumu lentele!
Galiu pasidalinti
Galiu pasidalinti

Labai norėčiau, kad pasidalintum

renvalu@gmail.com
Dėkui

QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 02:24)
Galiu pasidalinti
Galiu pasidalinti

pasidalink

Merginos, permeskite ir man kas nors tą lentelę (beprotiskaarbatele(eta)yahoo.com), o tai į bankrotą nueisim
Kažkaip visiškai neišeina susitaupyti.. Nors iš ko čia taupyti, kai pajamos tokios

Vis tiek reikia stengtis, nenuleisti ranku. Savo laiku dviese is 400 isgyvendavom.
QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 02:24)
Galiu pasidalinti
Galiu pasidalinti

M_zaloji, ar kas kitas kas jau gavo lentele persiuskit prasau ir man

tania.jas@gmail.com
busiu labai dekinga

is 400 siais laikais nei vienas neisgyvensi, jei neturi savo busto ypac. vien nuomai tiek atiduosi. o kur dar mokesciai. atmetus mokestelius is 400 litu ir as isgyvenciau drasiai dviese budama su vyru...
QUOTE(Glamour @ 2009 01 26, 23:17)
Savo laiku dviese is 400 isgyvendavom.
pries kiek metu?

QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 01:24)
Galiu pasidalinti
Galiu pasidalinti

gal galima ir man 8irma8@gmail.com