Mes išlaidų registracijai jau kuris laikas naudojame kurdingopinigai.lt
Trūkumai:
reikia kantrybės prisiversti kasdien skirti bent po porą minučių išlaidoms suvesti. Čia kaip su sportu ir svorio metimu. Nepatogu, nesinori, bet išeina į gera.
Privalumai:
Biudžetą suspaudėm maždaug 25-30%. Kai kurios išlaidų rūšys - nė iš vietos - pvz. kuras - kaip buvo 300 ltl/mėn. taip buvo.
Patogi jau minėta vokelių sistema - užsidedi limitus (vakar susidėliojau visoms išlaidų rūšims) ir jau trečias mėnuo matome kaip iš mūsų gero pampsta visokios Eurovaistinės. Įprastų išlaidų (pvz šiek tiek geresnio maisto) ir šiokių tokių pramogų sveiko proto ribose stengėmės labai neapriboti - kitaip gyvenimas visai beskonis gali patapti.
Pradėjom realiai matyt kiek reikia santaupų juodai dienai. T.y. - matosi koks yra mėnesio pinigų poreikis. Kiek blogiausiu atveju dar gali spaustis.
Man asmeniškai - toks aiškus skaičius yra didelis palengvėjimas - galima bent šiek tiek planuoti į ateitį.
Ir dar padėjo patarimai - visus sąskaitose "stovėjusius" pinigus sudėjom į mėnesinius terminuotus indėlius - palūkanos padengė šildymo sąskaitą. Kas labai nudžiugino, nes biudžetas šiek tiek braška nuo krizės ūbavimų.
Reikia dar suglvoti, kaip savo biudžetą susiveržti. Prisijungiu prie skičiuojančių komp. pagalba.
Sveikos, rackiene, Aduka, ssiimmaa, rutt, taniuta, @milla@ ir Aušriukė ,
atsiprasau, kad ilgai negavote ziniu is manes... tiesiog buvau isvykusi ir leidau Supermamos pailseti nuo saves
Po keliu minuciu ieskokite lentelės savo meiluose.
Sekmes taupyme!
Pastaba: uzklausa del lenteles siuntimo siuskite i AZ, tuomet greiciau jus pasieks
atsiprasau, kad ilgai negavote ziniu is manes... tiesiog buvau isvykusi ir leidau Supermamos pailseti nuo saves

Sekmes taupyme!
Pastaba: uzklausa del lenteles siuntimo siuskite i AZ, tuomet greiciau jus pasieks

keliu į viršų, kad tema neliktų neužbaigta
taupuolės po kurio laiko kelsis čia

mes, kai susituokeme, rinkome kvitukus, taciau po kiek laiko nusibodo, nes nebuvo tokio rinkimo rezultatu.
dabar itin netaupom, bet jauciu reikia jau ir mums susiimti. reikes pabandyti vokeliu sistema.
dabar itin netaupom, bet jauciu reikia jau ir mums susiimti. reikes pabandyti vokeliu sistema.
O kam jus renkate tuos kvitukus, na nepykit uz mano nuomone, bet tai tik saves nuraminimas, kad va ka as pirkia, kita karta tai tikrai nepirksiu. galiu pasakyti is savo puses, namie budama susirasau saraseli prekiu, kuriu tikrai reikia. ir jokiu pasaliniu prekiu. o ir dar pasakysiu, mergaites bukit valingos, taupios, taip kaip musu mamos rusu laikais, gi nebudavo daug prekiu, viskas deficitan, o ir kazkokiu budu susitaupydavo ir indeli, o ir ne visos seimos juk gerai uzdirbdavo. vat as esu taupi, man ramiau kad piniginej daugiau pinigu, negu kad siuksliu namuose. atsiprasau kad nukrypau nuo temos.
ir visi tie zaidimai per telika, tai tik lieka zaidimais. reikia buti taupiems VISADA, negi vartojimas tik taip patenkina musu poreikius, akropoliai, na ir kiti centrai.
ir visi tie zaidimai per telika, tai tik lieka zaidimais. reikia buti taupiems VISADA, negi vartojimas tik taip patenkina musu poreikius, akropoliai, na ir kiti centrai.
o as jau galvojau, kad esu viena tokia, kuri su pinigais tvarkytis nemoka, vis gale menesio vos ne panika kyla "tai kur po galais tie pinigai dingo"
bandysiu ir as atidziai kuri laika pastebeti savo seimynos islaidas - gal visdelto turesim kokios naudos

ruošiu temą naujam senų taupyklių paplepėjimui