Įkraunama...
Įkraunama...

Meduzos2003 MEDUTE

razuole...
be zodziu.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 03 03, 09:06)
suzinotu,kad mamka cia ji ikiso,tai as turbut pragare,o ne dangui atsirasciau unsure.gif ,tik va,kad mamka vis fotografuoja,tai visos nuotraukos ir gaunas su tevu g.gif

Mano vyriskis irgi bumba kai ji idedu, bet reikia gi mamkom parodyt wink.gif

Man labai grazios tos nespalvotos nuotraukytes, fantastiskos thumbup.gif

Ir kur tata kose bando sumaitinti thumbup.gif

Dar nuotrauku!!!
Atsakyti
thumbup.gif ooo kiek daug fotkiu nauju, man irgi atrodo kad plaukai is tevelio pas Meduzka biggrin.gif ir akys tevelio... nu kopija ir fsio rolleyes.gif laugh.gif
O kaip graziai maitina, toks pavyzdingas tevelis, maniskis nera nei buteliuko nei sauksto padaves mad.gif vaikui.
Atsakyti
kokia nuostabi mergyte wub.gif
Atsakyti
as priestarauja- MEDUTE ir MEDUZOS dukrute...bent man.... wub.gif
o naujos nuotraukytes tai labai labai clap_1.gif clap.gif clap_1.gif
gaila kad apsirgot ir nesudalyvavot meeta-bet kita kart... tongue.gif
Atsakyti
Na tiesiog neeiline mergyte. Liuksiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Neimanoma atitraukti akiu tiesiog, koks grozis laugh.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Niu man atrodo mergina į tėtį atsidavė laugh.gif Fainuolė, tik pozuoja pozuoja thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi Medute - mamytes kopija (Meduza- daryk apklausa wink.gif )...Bet kaip grazu su teveliu rolleyes.gif tokio tevelio pavydesim - vaika maitint moka,ciucia parodo (gal mama jiems reikalinga kaip namu "papuosalas"?)...
puiki seima- jau tokie grazuciai visi clap_1.gif
Atsakyti
na tai kieno gi as dukryte a ..?
--Resize_Images_Alt_Text--
pozuoju nail.gif
matet musu dantukus g.gif ?
Atsakyti
Kokia pozuotoja wub.gif thumbup.gif
Tokia pūstažandė thumbup.gif , kažin kodėl maniškė žandų nesiaugina g.gif
Atsakyti
thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif Vaje kokie zubukai wub.gif
Na as nezinau i ka gi ji cia pabnasi, man gal i tata nesa siek tiek, bet ir mamos yra kazkas tikrai tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
na tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti