Įkraunama...
Įkraunama...

Meduzos2003 MEDUTE

biggrin.gif biggrin.gif Man tai i save panasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Apziurejau dar karta, mano verdiktas toks - TATA laugh.gif Simpatiskas tas musu svotas visgi wub.gif ir toks rupestingas thumbup.gif
Mama labai grazi, reikia dar vieno lialiuko, i mama panasaus.
Atsakyti
QUOTE (gute @ 2004 03 04, 10:08)
Apziurejau dar karta, mano verdiktas toks - TATA laugh.gif Simpatiskas tas musu svotas visgi wub.gif ir toks rupestingas thumbup.gif

baik ka????!gi duodu ir tatai cia paskaityt,tai dar uzsimanys rolleyes.gif ,o as gi tik pradejau spartuot thumbup.gif
Atsakyti
Nu paskutines nuotraukytes tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai kartojuosi, bet mergyte tiesiog superine, toks grozis... rolleyes.gif
Atsakyti
Nu del tos apklausos g.gif g.gif kaip bebutu tetuko dukryte mano manymu.. doh.gif ir mamytes kaika turi laugh.gif
Pasiilgom jusu wub.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 03 04, 10:10)
QUOTE (gute @ 2004 03 04, 10:08)
Apziurejau dar karta, mano verdiktas toks - TATA laugh.gif Simpatiskas tas musu svotas visgi wub.gif  ir toks rupestingas thumbup.gif

baik ka????!gi duodu ir tatai cia paskaityt,tai dar uzsimanys rolleyes.gif ,o as gi tik pradejau spartuot thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif Bet gi meduza,ko istrynei suplanuotus 2005 metus antram leliui? biggrin.gif taip greit persigalvojai?
Atsakyti
Jau daug kartų žiūrėjau, vis parašyt laiko trūksta. doh.gif
Meduza, tavo mergytės akys tai kažkoks stebuklas wub.gif , kaip gyva dar nesu mačiusi tokių akių wub.gif ,ten kur iš arti labai gerai matosi,nu trūksta žodžių wub.gif
Nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 05 kovo 2004 - 11:16
nu mergicos, pas jus tik neuzeik diena kita ir jau pilna nuotraukyciu ir dar kokiu graziu wub.gif , linksmai gyvenat ziuriu, ale su tokia kompanija kur cia nesilinksminsi, thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena buvo liuksiska panele tai Mutes mutuke, ale dingo kazkur Mute sad.gif ir nuotraukyciu neberodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 03 05, 12:03)
Dar viena buvo liuksiska panele tai Mutes mutuke, ale dingo kazkur Mute sad.gif ir nuotraukyciu neberodo sad.gif

aha,va del mutukes,tai as alpdavau,tokia fainuole wub.gif wub.gif wub.gif ,o mute liko,tik pasislepe po kitu nicu unsure.gif ,ale as ja visgi atsekiau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai??? blink.gif ot kokia slapuke laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif ot faini zuikio dantys, negaliu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti