Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

naudoju tik avent buteliukus ir ciulptukus, o pientraukis super!! jei kam reikia, parduodu, nes man nebereikia. taip pat nebereikia ir antspeniu, visai nauji, ir speneliu koreguokliuo (mano idube speneliai) kuris padejo naturaliai maitinti antra leliuka, nes su pirmuoju nezinojau kad nepavyks maitinti (uztat pientraukis gelbejo:)) prasom i az, jei kam reikia viso sito gerio:)
Atsakyti
cia tik man vienai ar dar kam bega pro avent buteliuku krastus,atrodo ir uzsuku bet vistiek vaikas pastoviai slapias,patalyne taip pat,jau net pikta darosi kai nakti reikia viska keist doh.gif gal jie nuo ilgo naudojimo nusidevejo biggrin.gif parasykit ar niekam daugiau taip nebuna???
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2008 06 30, 19:39)
cia tik man vienai ar dar kam bega pro avent buteliuku krastus,atrodo ir uzsuku bet vistiek vaikas pastoviai slapias,patalyne taip pat,jau net pikta darosi kai nakti reikia viska keist  doh.gif gal jie nuo ilgo naudojimo nusidevejo  biggrin.gif  parasykit ar niekam daugiau taip nebuna???

cia istikruju ira norma ir mums taip nekarta buvo bet yra soskei voztuvai orui iseiti is buteliuko pro juos ir bega kai vaikas negeria.Arba kai geria intensiviai ir sustoja tuo momentu kai iseina oras. Mes ir gi nuo pat gimimo naudojam tik AVENT thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojam Avent ir visada isbandzius kazka kita tenka nudsivilti ir gryzti prie Avent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytedaiva @ 2008 06 23, 12:30)
naudoju tik avent buteliukus ir ciulptukus, o pientraukis super!! jei kam reikia, parduodu, nes man nebereikia. taip pat nebereikia ir antspeniu, visai nauji, ir speneliu koreguokliuo (mano idube speneliai) kuris padejo naturaliai maitinti antra leliuka, nes su pirmuoju nezinojau kad nepavyks maitinti (uztat pientraukis gelbejo:)) prasom i az, jei kam reikia viso sito gerio:)

mane irgi isgelbejo visi sie Avento dalykeliai thumbup.gif antspeniais likau labai patenkinta,pientraukiu irgi,ikloteliais i liemenele ir t.t. nenusivyliau sia produkcija thumbup.gif o dabar naudojam buteliukus ir ciulptukus,tik is ten thumbup.gif nieko kito nebandziau,tad nelabai ka ir galiu palyginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2008 06 30, 19:39)
cia tik man vienai ar dar kam bega pro avent buteliuku krastus,atrodo ir uzsuku bet vistiek vaikas pastoviai slapias,patalyne taip pat,jau net pikta darosi kai nakti reikia viska keist  doh.gif gal jie nuo ilgo naudojimo nusidevejo  biggrin.gif  parasykit ar niekam daugiau taip nebuna???

su dičkiu labai dažnai taip nutikdavo... ir buvau jau labai supykus ant avent'o... o gimė mažiukas ir vėl Avent nusipirkau... Buvo prabėgę kokius 3 kartus, bet tada buvo labai stipriai užsuktas dangtelis... tai gal dėl to... Beje, visuomet tikrinu (tie kartai buvo nepatikrinti) ar nebėga ir tik tada vaikui duodu...

Beje, mes turim Avent termosą ir išorė biškį išsipurvino blush2.gif ... Gal kas žinot kaip galimą išvalyt?
Atsakyti
Avent buteliuką turim, vandenuką iš jo geriam thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(joannna @ 2008 07 23, 20:42)
su dičkiu labai dažnai taip nutikdavo... ir buvau jau labai supykus ant avent'o... o gimė mažiukas ir vėl Avent nusipirkau... Buvo prabėgę kokius 3 kartus, bet tada buvo labai stipriai užsuktas dangtelis... tai gal dėl to... Beje, visuomet tikrinu (tie kartai buvo nepatikrinti) ar nebėga ir tik tada vaikui duodu...

Beje, mes turim Avent termosą ir išorė biškį išsipurvino blush2.gif ... Gal kas žinot kaip galimą išvalyt?

na man irgi bego per krastus tai pasirodo dar reikia moket juos uzsukt blink.gif , pirmiau reikia pasukt atgal kad atsistotu dangtelis i rieveles tada sukt ir tada nepraleidzia thumbup.gif
Atsakyti
Na,mums irgi Avent patinka,čiulptukai silikoniniai,skaičiau Tavo vaike,kad jie už kaučiukinius sveikesni.Buteliukai-super.Kremą vaikui tik turiu-tai nelabai.
Atsakyti
Mus puodelis su snapeliu visai nuvylė verysad.gif Kažkokį kvapą įgauna vanduo, kažkaip ta plastmasė nelabai unsure.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif puodelis su snapeliu taip pat mane stipriai nuvylė verysad.gif Kažkoks specifinis kvapas jaučiasi nors ir kiek beplautum verysad.gif Ir dukrytė visai nebenori iš jo begerti.O buteliukai ir čiulptukai thumbup.gif
Parduodu AVENT pientraukį,naudotas gal kokius tris kartus.Gyvenu Šiauliuose.Rašykit į skype viilda
Atsakyti
QUOTE(raimute5 @ 2008 08 04, 15:31)
na man irgi bego per krastus tai pasirodo dar reikia moket juos uzsukt  blink.gif , pirmiau reikia pasukt atgal kad atsistotu dangtelis i rieveles tada sukt ir tada nepraleidzia thumbup.gif

va va, reikia moketi uzsukti gerai. ir niekas tada nebega. man bego viena vieninteli karta, kai buvau blogai uzsukusi. blush2.gif O siaip - kiekviena karta patikrinu, ar nebega, ir viskas super.
turejau ir Avent pientrauki, bet kazkaip nezinau... Neistraukdavo jis man iki galo. vistiek pabaigti turedavau rankomis... Atrodo, pientraukis jau nieko nebetraukia, o su rankomis dar kokius 20-30 ml prisitrauki... ax.gif
Turim dar ir buteliuku sterilizatoriu - irgi super. a, ir ciulptukus Avent naudojam smile.gif
Atsakyti