Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

o gal kas isniukstinejot is kur pirkt labiausiai apsimoka? vaistinje turiu 10 proc nuolaida, lyg ir is www.hiperfarma.lt neblogai dar toks mazius.lt bet kazkaip nepatikimai ten, nezinau gal kas bandet? o gal is uzsienio pigiau siustis?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pagal jusu atsuliepimus matau,kad Avent produkcija thumbup.gif Planuoju ir as ja naudotis. Man iskilo klausimelis kuri sterilizatoriu geriau pirkt, ar garini ar ta ,kur mikrobangu kroesneleje g.gif , o gal isviso jis nera butinas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2008 08 24, 10:21)
Sveikutes 4u.gif Pagal jusu atsuliepimus matau,kad Avent produkcija  thumbup.gif Planuoju ir as ja naudotis. Man iskilo klausimelis kuri sterilizatoriu geriau pirkt, ar garini ar ta ,kur mikrobangu kroesneleje g.gif , o gal isviso jis nera butinas unsure.gif

na as su pirmu lelium neturejau ir man neprireike, visada isplovus buteliukus juos isplikindavau verdanciu vandeniu , man kazkaip taip patogiau smile.gif bet cia kiekvienos turbut nuomone kita butu
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 08 24, 20:53)
na as su pirmu lelium neturejau ir man neprireike, visada isplovus buteliukus juos isplikindavau verdanciu vandeniu , man kazkaip taip patogiau  smile.gif bet cia kiekvienos turbut nuomone kita butu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nors aš ir turėjau jį bet išpradžių pažaidžiau ir tiek žinių blush2.gif aš naudojau elektirnį, nors skirtumo nežinau tik kaina skiriasi, man irgi AVENT produkcija tikrai lbai gera nei vienu gaminiu nenusivyliau, kurį naudojau tik pientraukiu, nes man nereikėjo jo biggrin.gif
Atsakyti
Mes turim sterilizatorių mikrobanginei, bet nenaudojam, nes pati maitinu smile.gif Kaip ir dauguma mamyčių turbūt per anksti viską susipirkau, yra reikalingų ir nereikalingų daiktų kraitelyje smile.gif
Bet štai kūno priežiūros kosmetika tai super thumbup.gif Ir nėsčia naudojau , ir dabar vaikučiui perku. Tik brangu unsure.gif bet kaina verta to.
Atsakyti
nusprendziau susipirkti kraiteliui AVENT buteliukus (po keleta keliu dydziu, ciulptukus, zindukus) kainas palyginau eurovaistinej, maximoj, JAV internetinese parduotuvese ir www.mazius.lt. Maximoj tas pats kas erovaistinej, siunciantis is JAV internetiniu parduotuviu su visais siuntimo, tarpininkavimo ir taip toliau mokesciais - tas pats velnias gaunas... zodziu ne pigiau. Siuo metu pigiausiai (apie 15-20proc.) gaunas www.mazius.lt, pristatymas pigus 5LT. Raso, kad ''Svetaines atidarymo proga AVENT produkcijaitaikoma iki 15proc. nuolaida'' bigsmile.gif . Tik va, kazkas uzsimine apie patikimuma.... hm g.gif gal kas bandet pirkt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2008 08 27, 17:44)
nusprendziau susipirkti kraiteliui AVENT buteliukus (po keleta keliu dydziu, ciulptukus, zindukus) kainas palyginau eurovaistinej, maximoj, JAV internetinese parduotuvese ir www.mazius.lt. Maximoj tas pats kas erovaistinej, siunciantis is JAV internetiniu parduotuviu su visais siuntimo, tarpininkavimo ir taip toliau mokesciais - tas pats velnias gaunas... zodziu ne pigiau. Siuo metu pigiausiai (apie 15-20proc.) gaunas www.mazius.lt, pristatymas pigus 5LT. Raso, kad ''Svetaines atidarymo proga AVENT produkcijaitaikoma iki 15proc. nuolaida'' bigsmile.gif . Tik va, kazkas uzsimine apie patikimuma.... hm g.gif gal kas bandet pirkt? rolleyes.gif

as irgi noriu pirkt is mazius.lt bet prisibijau, jei pirksi parasyk kaip sekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 08 28, 13:58)
as irgi noriu pirkt is mazius.lt bet prisibijau, jei pirksi parasyk kaip sekes  4u.gif

butinai smile.gif
Atsakyti
as irgi noriu pirkt is mazius.lt bet prisibijau, jei pirksi parasyk kaip sekes 4u.gif

Sveikos mamytės, įsiterpsiu į jūsų pokalbį ir pasidalinsiu šiandienine AVENT prekių paieška per www.mazius.lt g.gif AVENT produkcija ten jau kokie metai neprekiauja o pasiskambinus nurodytu tel. susisiekti neįmanoma, per paiešką susiradau nurodytu adresu Naugarduko g. 41-216 kitą telefoną, kuriuo man patvirtino kad šiuo metu AVENT prekėmis neprekiauja ir neaišku kada turės šios produkcijos blink.gif
Išvada, kad geriau parduotuvėje nusipirkti truputį brangiau,bet busi tikra dėl patikimumo ir iš karto rankose turėsi prekę -tad šiandien keliausiu į parduotuves pirkti AVENT produkcijos, nes nežinau kur Vilniuje galima jos būtų įsigyti pigiau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zyzyte @ 2008 09 16, 10:58)
as irgi noriu pirkt is mazius.lt bet prisibijau, jei pirksi parasyk kaip sekes  4u.gif

Sveikos mamytės, įsiterpsiu į jūsų pokalbį ir pasidalinsiu šiandienine AVENT prekių paieška per www.mazius.lt  g.gif  AVENT produkcija ten jau kokie metai neprekiauja o pasiskambinus nurodytu tel. susisiekti neįmanoma, per paiešką susiradau nurodytu adresu Naugarduko g. 41-216 kitą telefoną, kuriuo man patvirtino kad šiuo metu AVENT prekėmis neprekiauja ir neaišku kada turės šios produkcijos blink.gif
Išvada, kad geriau parduotuvėje nusipirkti truputį brangiau,bet  busi tikra dėl patikimumo ir iš karto rankose turėsi prekę -tad šiandien keliausiu į parduotuves pirkti AVENT produkcijos, nes nežinau kur Vilniuje galima jos būtų įsigyti pigiau  mirksiukas.gif

aciu uz informacija 4u.gif
nors man is el parduotuviu, visai patikimai atrodo aventu prekiaujanti www.hiperfarma.lt bet irgi dar nieko ten nepirkau, as kazkaip manau gal vaistinese pigiau... o gal kokioj maximoj ar rimi...
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2008 08 27, 19:44)

Gal neskubek visko susipirkti,mums pavyzdziui nieko neprireike isskyrus,puodelio su snapelio ir jis buvo labai trumpam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzyte @ 2008 09 16, 12:58)
Sveikos mamytės, įsiterpsiu į jūsų pokalbį ir pasidalinsiu šiandienine AVENT prekių paieška per www.mazius.lt  g.gif  AVENT produkcija ten jau kokie metai neprekiauja o pasiskambinus nurodytu tel. susisiekti neįmanoma, per paiešką susiradau nurodytu adresu Naugarduko g. 41-216 kitą telefoną, kuriuo man patvirtino kad šiuo metu AVENT prekėmis neprekiauja ir neaišku kada turės šios produkcijos blink.gif

nu va... graziausia... ir taip buna... verysad.gif

QUOTE(renaciukas2 @ 2008 09 17, 08:40)
Gal neskubek visko susipirkti,mums pavyzdziui nieko neprireike isskyrus,puodelio su snapelio ir jis buvo labai trumpam biggrin.gif

va kai nesenai pradejom lankyt zindymo kursus, tai nuomone del kraitelio sudeties pakeiciau - nepirksiu is anksto nei buteliuku, nei soskytes, nei ciulptuku ir pan. Nusprendziau, kad stengsiuos maitinti pati, kad ir kaip bebutu wub.gif
Atsakyti