Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

Mes taip pat naudojam Avent gaminius - buteliukus, zindukus ir t.t Turiu Avent rankini pientrauki - pirkau nenauja is SM. Visa produkcija esu laabai patenkinta.
O kas liecia pieno nusitraukima su pientraukiu - tai tikra tiesa - reikia igusti tai daryti. Man pirmus kartus taip pat nelabai sekesi - labai nedaug nusitraukdavau, nors pienuko jauciasi kad yra krutyse, o po keleto bandymu dabar pienuka nusitraukia daug daug greiciau. smile.gif
Atsakyti
naudoju taip pat AVENT ciulptukus,buteliukus ir priekaistu neturiu,taciau pientraukis kuri naudojau 5 menesiu pastoviai,nes kudikis neeme kruties tad teko nusitraukineti piena,jau yra nebenaudojamas, verysad.gif .Susidevejo gumutes,o kur jas reiketu pakeisti tai neaisku g.gif Siaip tai liuks daiktas tik gaila kad neilgaamzis ir gerai kad pienelis baigesi nes butu teke pirkti vel nauja,nes po tokiu nesamoniu su tom gumelem as tikrai nerizikuociau pirkti padeveto blink.gif
Atsakyti
Mes naudojom tik AVENT produkcija,esu labai patenkinta.I jokia kita firma nekeisciau.
Atsakyti
aš naudoju AVENT buteliukus, ciulptukus ir pientrauki.
pientraukuis man tikras issigelbejimas, nes mano speneliai mazylei nepatinka tai tenka nusitraukinet. buvau nusipirkusi pigesni, tai gal vieną lašą išspaudė, o rankomis jau buvau mėlynes sutrynus. blink.gif tai dabar vienas malonumas. viskuom kitu esu patenkinta, nors buteliukas man labiausiai patiko iš LOVI (campol babys) 4u.gif
Atsakyti
naudojam tik buteliukus ir ciulptukus. ju kokybe esam patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Naudojom Avent buteliukus - Superiniai. Bandem nuko,ir dar kozkoki nesamone... Jie susitraukia ir neeina vaikiukui pavalgyt deramai... Labai patinka Avent thumbup.gif
Atsakyti
Kaip ir dauguma mamyčių, iš Avent produkcijos naudojamės čiulptukais ir buteliukais. Gaminius vertinu aukščiausiu balu thumbup.gif. Kaina, aišku, nedžiugina, bet žinau, kad tai kokybiški daiktai, todėl šiai firma esu ištikima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2008 12 19, 07:33)
Mes naudojom tik AVENT produkcija,esu labai patenkinta.I jokia kita firma nekeisciau.

drinks_cheers.gif
Be visu cia isvardintu gaminiu turejome, ir termabag (termosa). Kaina didele 95lt
Bet daiktas tikrai vertas mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju AVENT buteliukus ir ciulptukus, tikrai geri. Naudojausi taip pat pientraukiu, irgi galiu pasakyti man buvo tikras issigelbejimas, nes mano lelius neeme kruties. Naudojausi juo 6 men. ir nei gumines dalys susidevejo, nei ka. Jei reiketu, galeciau juo ir toliau naudotis. Ir dar, kas labai patiko, AVENT ciulptukai nakti sviecia, tai nereikia degt sviesos jei kartais prireikia pamesta lovoje surasti thumbup.gif
Atsakyti
mes ir uz Avent produkcija : buteliukus, zindukus, pientrauki, mums tinka ir patinka smile.gif
P.S.: turejom TommyTippe buteliukus, tai kokybe, kaip Avent"o. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 12 17, 21:22)
naudoju taip pat AVENT ciulptukus,buteliukus ir priekaistu neturiu,taciau pientraukis kuri naudojau 5 menesiu pastoviai,nes kudikis neeme kruties tad teko nusitraukineti piena,jau yra nebenaudojamas, verysad.gif .Susidevejo gumutes,o kur jas reiketu pakeisti tai neaisku g.gif Siaip tai liuks daiktas tik gaila kad neilgaamzis ir gerai kad pienelis baigesi nes butu teke pirkti vel nauja,nes po tokiu nesamoniu su tom gumelem as tikrai nerizikuociau pirkti padeveto blink.gif

Pas mane ir susidevejo gumutes verysad.gif Siaip Pientraukis avent tikrai geras. Buteliuku ir ciulptuku nenaudojom , vaikui nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2008 12 17, 19:22)

Na pas mane panasi situacija buvo, teko kiekviena diena nnnnn kartu nusitraukineti pienuka, ir taip daugiau kaip metus.
Susidevejo tik viena gumyte (toks baltas voztuvelis plokscias, kaip knopkute, pro kuri pienas isbegdavo i buteliuka) nors komplektacijoj voztuvu buvo 3 vnt. O kiekviena diena ir daznai nusitarukus piena, voztuvas nusidevedavo per puse men. Man ir baisu buvo pagalvoti, kad reiks pirkti nauja ir vel uz oho kokia kaina.
O pieno turejau ir man pientraukis buvo issigelbejimas, del sio voztuvo kreipiausi i tiesiogini Avent atstovus (Kaune esancia firma Limedika, berots taip vadinasi) del sios problemos.
Jie mane suprato is pirmo zodzio ir atsiunte nemokamai i Vln, naujus isties patobulintus thumbup.gif voztuvelius (piltuvelio formos) su kuriuo nebuvo jokiu problemu istisus men.
Ir perparduodama kitai mamai, buciau rami, kad viskas bus gerai.

Aciu Limedikai uz saunu bendravima ir pagalba issprendziant siokia tokia problemele smile.gif
Atsakyti