O ar kas naudojat zindukus su ipjova, ne su skylutemis. Ar vaikutis valgo? Maniskiui 8 men. pries pora savaiciu nupirkau su ipjova zinduka, vaikas spjauna, pienas bega per sona, nu vienu zodziu kosmaras. Vel grizom prie triju skyluciu. O gal jie kokiom skystom kosem valgyti skirti?

QUOTE(Lusiukas @ 2008 10 01, 16:45)
O ar kas naudojat zindukus su ipjova, ne su skylutemis. Ar vaikutis valgo? Maniskiui 8 men. pries pora savaiciu nupirkau su ipjova zinduka, vaikas spjauna, pienas bega per sona, nu vienu zodziu kosmaras. Vel grizom prie triju skyluciu. O gal jie kokiom skystom kosem valgyti skirti? 

zndukai su ipjova skirti tirstam maisteliui, ne pienukui

Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2008 09 29, 17:25)
ar jums taip buvo su pientraukiu
:
nusipirkau prieš gerą mėnesį Avent Isis pientraukį, kad jei reikėtų kur ilgėliau išeiti, kad galėčiau palikti vyrui pienuko, kad pamaitintų. Ir ką gi atėjo ta diena - savaitgalį suplanavau pavakaroti su draugais mieste ir reikėjo nuraukti pienuką, tačiau su pientraukiu niekaip nepavyko, visiškai nebėgo pienukas, nors pieno tikrai netrūksta, jos pilnos ir paspaudus su pirštais čiurkšlės bėga
, skaičiau kažkur kad gali avent pientraukio greit gumytė nusidėvi ir tuomet jis ne taip stipriai traukia, tačiau aš juk jį naudojau tik pirmą kartą...... nusivyliau - teko rankomis nusitraukti
nežinau ar čia tas pientraukis brokuotas,kad spaudinėjant jį nesijaučia traukimas ar aš ką ne taip darau, bet

nusipirkau prieš gerą mėnesį Avent Isis pientraukį, kad jei reikėtų kur ilgėliau išeiti, kad galėčiau palikti vyrui pienuko, kad pamaitintų. Ir ką gi atėjo ta diena - savaitgalį suplanavau pavakaroti su draugais mieste ir reikėjo nuraukti pienuką, tačiau su pientraukiu niekaip nepavyko, visiškai nebėgo pienukas, nors pieno tikrai netrūksta, jos pilnos ir paspaudus su pirštais čiurkšlės bėga

nežinau ar čia tas pientraukis brokuotas,kad spaudinėjant jį nesijaučia traukimas ar aš ką ne taip darau, bet

gal kazka ne taip padarei,pabandyk dar karta persiskaityti instrukcija, na o jei brokuotas nueik pasikeisti

o gumytes ne taip greitai nusidevi kaip atrodo

QUOTE(J@lanta @ 2008 09 29, 19:25)
:
, skaičiau kažkur kad gali avent pientraukio greit gumytė nusidėvi ir tuomet jis ne taip stipriai traukia, tačiau aš juk jį naudojau tik pirmą kartą...... nusivyliau - teko rankomis nusitraukti

Man irgi taip buvo, is pat pradziu pridejus prie krutines greitai spaudinek kad krutine isitrauktu i vidu pientraukio, turetu begti pienelis
as naudojau ir naudoju buteliukus,pientrauki ir nieko blogo apie juos negaliu pasakyti... 
Papildyta:
o pientrauki reikia moketi naudot.man ir ne is pirmo karto pavyko.o paskui tai

Papildyta:
o pientrauki reikia moketi naudot.man ir ne is pirmo karto pavyko.o paskui tai

Nu liuks , sakyciau.
O kaip ta pientraukio gumyte atrodo, kuri nusidevi? Turiu itarima, kad pas mane butent si problema. Gal zinote kur klaipedoje galima isigyti nauja?
Aš už AVENT
. Brangoki, bet tikrai geri produktai . Naudojam šampūniuką
. Buteliukus, žindukus šaukštelius
Patvarūs, patogūs, mažiukui patinka

QUOTE(J@lanta @ 2008 09 29, 18:25)
:

ir as vakar kankinaus nusipirkus, galvojau ot sudas...bet tikrai reikia moket traukt...laikyt ne prie krutines prispaudus ta dali, o stumt su buteliuku i krutine....tada gaunas liuks...

Kadangi mėgstu viską susiplanuoti iš anksto, tai ir pientraukį Avent nusipirkau du mėnesius prieš gimdymą
Tikėjau tuo, kad maitinsiu pati, bet kartu ir žinojau, kad tas daiktas man pravers. Ir ką gi - jis nepamainomas
Pienelį nusitraukiu lengvai ir greitai. Tikrai nesigailiu išleistų pinigėlių.

naudojam avent buteliukus jau gal puse metu, kai kuriuos ir dar nuo seniau. Anksciau tikrai nesiskundziau, bet dabar kai uzsuku dangteli, tai gerimas bega is po dangtelio
atrodytu jog blogai uzsukus buciau, nors tai nera. Gal cia del to kad jau ilgai naudoju tuos buteliukus? gal laikas keisti juos naujais?
ar yra kam taip buve?

QUOTE(Raminta M. @ 2008 12 08, 14:47)
naudojam avent buteliukus jau gal puse metu, kai kuriuos ir dar nuo seniau. Anksciau tikrai nesiskundziau, bet dabar kai uzsuku dangteli, tai gerimas bega is po dangtelio
atrodytu jog blogai uzsukus buciau, nors tai nera. Gal cia del to kad jau ilgai naudoju tuos buteliukus? gal laikas keisti juos naujais?
ar yra kam taip buve?

taip buvo ir man, tiek avent tiek kiti gamintojai rekomenduoja buteliukus ir soskes keisti ne reciau kaip kas tris menesius...

QUOTE(vaidicita @ 2008 12 08, 18:29)
taip buvo ir man, tiek avent tiek kiti gamintojai rekomenduoja buteliukus ir soskes keisti ne reciau kaip kas tris menesius...
cia panasiai kaip su dantuku sepetukais... 

aisku tada , reikes pasikeisti