Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

O ar kas naudojat zindukus su ipjova, ne su skylutemis. Ar vaikutis valgo? Maniskiui 8 men. pries pora savaiciu nupirkau su ipjova zinduka, vaikas spjauna, pienas bega per sona, nu vienu zodziu kosmaras. Vel grizom prie triju skyluciu. O gal jie kokiom skystom kosem valgyti skirti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 10 01, 16:45)
O ar kas naudojat zindukus su ipjova, ne su skylutemis. Ar vaikutis valgo? Maniskiui 8 men. pries pora savaiciu nupirkau su ipjova zinduka, vaikas spjauna, pienas bega per sona, nu vienu zodziu kosmaras. Vel grizom prie triju skyluciu. O gal jie kokiom skystom kosem valgyti skirti? g.gif

zndukai su ipjova skirti tirstam maisteliui, ne pienukui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2008 09 29, 17:25)
ar jums taip buvo su pientraukiu  g.gif :
nusipirkau prieš gerą mėnesį Avent Isis pientraukį, kad jei reikėtų kur ilgėliau išeiti, kad galėčiau palikti vyrui pienuko, kad pamaitintų. Ir ką gi atėjo ta diena - savaitgalį suplanavau pavakaroti su draugais mieste ir reikėjo nuraukti pienuką, tačiau su pientraukiu niekaip nepavyko, visiškai nebėgo pienukas, nors pieno tikrai netrūksta, jos pilnos ir paspaudus su pirštais čiurkšlės bėga  doh.gif , skaičiau kažkur kad gali avent pientraukio greit gumytė nusidėvi ir tuomet jis ne taip stipriai traukia, tačiau aš juk jį naudojau tik pirmą kartą...... nusivyliau - teko rankomis nusitraukti

nežinau ar čia tas pientraukis brokuotas,kad spaudinėjant jį nesijaučia traukimas ar aš ką ne taip darau, bet  g.gif

gal kazka ne taip padarei,pabandyk dar karta persiskaityti instrukcija, na o jei brokuotas nueik pasikeisti wink.gif
o gumytes ne taip greitai nusidevi kaip atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2008 09 29, 19:25)
nusipirkau prieš gerą mėnesį Avent Isis pientraukį, kad jei reikėtų kur ilgėliau išeiti, kad galėčiau palikti vyrui pienuko, kad pamaitintų. Ir ką gi atėjo ta diena - savaitgalį suplanavau pavakaroti su draugais mieste ir reikėjo nuraukti pienuką, tačiau su pientraukiu niekaip nepavyko, visiškai nebėgo pienukas, nors pieno tikrai netrūksta, jos pilnos ir paspaudus su pirštais čiurkšlės bėga  doh.gif , skaičiau kažkur kad gali avent pientraukio greit gumytė nusidėvi ir tuomet jis ne taip stipriai traukia, tačiau aš juk jį naudojau tik pirmą kartą...... nusivyliau - teko rankomis nusitraukti

nežinau ar čia tas pientraukis brokuotas,kad spaudinėjant jį nesijaučia traukimas ar aš ką ne taip darau, bet  g.gif

Man irgi taip buvo, is pat pradziu pridejus prie krutines greitai spaudinek kad krutine isitrauktu i vidu pientraukio, turetu begti pienelis
Atsakyti
as naudojau ir naudoju buteliukus,pientrauki ir nieko blogo apie juos negaliu pasakyti... smile.gif
Papildyta:
o pientrauki reikia moketi naudot.man ir ne is pirmo karto pavyko.o paskui tai thumbup.gif
Atsakyti
Nu liuks , sakyciau.
Atsakyti
O kaip ta pientraukio gumyte atrodo, kuri nusidevi? Turiu itarima, kad pas mane butent si problema. Gal zinote kur klaipedoje galima isigyti nauja?
Atsakyti
Aš už AVENT thumbup.gif . Brangoki, bet tikrai geri produktai . Naudojam šampūniuką thumbup.gif thumbup.gif . Buteliukus, žindukus šaukštelius thumbup.gif thumbup.gif Patvarūs, patogūs, mažiukui patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2008 09 29, 18:25)

ir as vakar kankinaus nusipirkus, galvojau ot sudas...bet tikrai reikia moket traukt...laikyt ne prie krutines prispaudus ta dali, o stumt su buteliuku i krutine....tada gaunas liuks... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi mėgstu viską susiplanuoti iš anksto, tai ir pientraukį Avent nusipirkau du mėnesius prieš gimdymą blush2.gif Tikėjau tuo, kad maitinsiu pati, bet kartu ir žinojau, kad tas daiktas man pravers. Ir ką gi - jis nepamainomas thumbup.gif Pienelį nusitraukiu lengvai ir greitai. Tikrai nesigailiu išleistų pinigėlių.
Atsakyti
naudojam avent buteliukus jau gal puse metu, kai kuriuos ir dar nuo seniau. Anksciau tikrai nesiskundziau, bet dabar kai uzsuku dangteli, tai gerimas bega is po dangtelio doh.gif atrodytu jog blogai uzsukus buciau, nors tai nera. Gal cia del to kad jau ilgai naudoju tuos buteliukus? gal laikas keisti juos naujais? g.gif ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(Raminta M. @ 2008 12 08, 14:47)
naudojam avent buteliukus jau gal puse metu, kai kuriuos ir dar nuo seniau. Anksciau tikrai nesiskundziau, bet dabar kai uzsuku dangteli, tai gerimas bega is po dangtelio  doh.gif atrodytu jog blogai uzsukus buciau, nors tai nera. Gal cia del to kad jau ilgai naudoju tuos buteliukus? gal laikas keisti juos naujais?  g.gif  ar yra kam taip buve?

taip buvo ir man, tiek avent tiek kiti gamintojai rekomenduoja buteliukus ir soskes keisti ne reciau kaip kas tris menesius... smile.gif cia panasiai kaip su dantuku sepetukais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 12 08, 18:29)
taip buvo ir man, tiek avent tiek kiti gamintojai rekomenduoja buteliukus ir soskes keisti ne reciau kaip kas tris menesius...  smile.gif cia panasiai kaip su dantuku sepetukais...  biggrin.gif

aisku tada , reikes pasikeisti smile.gif
Atsakyti