Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

QUOTE(Ksantipe @ 2009 03 21, 21:34)
mes irgi  mirksiukas.gif  o as galvoju, kiek tu buteliuku pradziai reikia?

Pradziai uzteks ir vieno, jeigu maitinsite MP, tai buteliuko reikes arbatai, o jeigu prireiks misinuko, visada pard. ar vaistineje galesite dasipirkti 4u.gif
Mes turime ir Avento ir Tommy Tippee, ir tais ir tais patenkinti, o ciulptukus tik avento, megstamiausias dalykas biggrin.gif
Turime ir Avent Magic puoduka, bet dukrele nesusigaude ka su juo daryti, as nusprendziau, kad geriau is karto mokinsiu gerti is stiklines, jai labai patiko tas procesas lotuliukas.gif . Tai, kad ir neprereike mums Magic'o doh.gif
Atsakyti
Mes AVENT naudojam buteliukus, Magic buteliuka su rankenelem, saukstelius, soskytes, pientrauki taip pat turejau AVENT firmos. Pieno sildytuvas musu irgi AVENT. Man si firma thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Avent buteliuką su rankenėle ir šildytuvą Avent tai super thumbup.gif dar turėjom avent'o pientraukį tai jis vienintelis nepatiko doh.gif
Atsakyti
Labai puiki firma thumbup.gif naudojam buteliukus, čiulptukus, pientraukį, šaldymo indelius, sugertukus į liemenėlę ir thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi visą produkciją Avent naudojau thumbup.gif
Atsakyti
buteliukus isbandem chicco,nuk,canpol,bet geriausi AVENT smile.gif
Atsakyti
sveikutes.Norejau pasiklausti kur Avent produkcija perkat?Ar is vaistines,ar taip is kur?Maciau skelbima,kad Kaune pardavineja Avent produkcija,bet pigiau nei kur kitur.
Atsakyti
As turiu buteliuka ir galvoju ciulptuku isigyti g.gif
Atsakyti
As ciulptuka dovanu gavau per Avent pristatyma smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif mes tai puoduka gerimui naudojam, tai thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojom daug AVENT produkcijos,galiu pasakyt kad labai geras Avent kremukas nuo isutimo ir ne tik (Soothing magic cream)juo buvau begalo patenkinta. O kas liecia kudiko buteliukus tai turejau ju 5,bet nebuvau jeis patenkinta per krastus daznai begdavo todel teko pirktis ir kitu dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linapaulina: 11 gegužės 2009 - 15:17
taip pat ir as naudoju avent produkcija ir niekas nenuvyle turejom ir tutuka ir bonkytes ir pientrauki dabar naudojam puoduka thumbup.gif
Atsakyti