Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

turiu daug is avento,bet neima mazasis buteliuko g.gif tiute neitiko,labaiusiai jam patinka MAM'S buteliukai,super tiutes thumbup.gif minkstutes ir forma kaip zindamo spenelio thumbup.gif ,avent puodukai nepakeiciami didesniam vaikuciui,kol kas geriausi mums thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja snapeli ant buteliuka???? Patarti ar verta pirkti???
Atsakyti
Gal kas turit AVENT mikrobanginį sterilizatorių? Vertas dėmesio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lira77 @ 2009 05 15, 10:47)

esu turejus,tikrai verta,vaikas greit apkandzioja snapeli ir geriau ji nusipirkti nauja,gali pradeti leisti ir varveti unsure.gif
Atsakyti
naudoju avent buteliukus...esu nusivylus, nes praleidzia,atrodo gerai uzsuku bet vistiek praleidzia.kol atitaikau doh.gif taip pat naudojau avent maistelio sildytuva, labai patiko,turiu ir avent sterilizatoriu, bet neteko naudoti.atsiouinte sesuo is Anglijos bet stovi nenaudotas.tai sildytuva ir sterilizatoriu bandau parduoti, nebereikia jau smile.gif
Atsakyti
patarima duosiu kaip uzsukti buteliuka , adgal pasuk ir tada suk mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojam tik avent produkcija. mums tinka super thumbup.gif uzsisuka gerai, niekas per niekur nevarva. o ir pientrauki isis naudojau - taip pat man labai itiko. sterilizatoriaus neturejom, pagailejom pinigeliu. ir puikiai issivertem be jo - paprasciausiai isvirindavome buteliukus, pientrauki su visais priedais ir viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naudojom daug ka is AVENT: ir buteliukus, ir ciulptukus, ir nors pati maitinau labai praverte ir pientraukis, nes visokiu situaciju buvo, kai pienuka nusitraukti reikejo. thumbup.gif
Atsakyti
Avent buteliukai ir man nepatiko,turejau ju daug bet visi neusisuka normaliai,leidzia per krastus.O siaip viskuo kitu tai patenkinta is Avent.
Atsakyti
Ir sunu,ir dukra auginau ir auginu su Avent smile.gif Man jie geriausi,tik sunus soskes nepripazino Avent,forma netiko,o dukrytei tinka. Man Avent geriausia smile.gif Buteliukai neleidzia,jei taisyklingai uzsuki.Jau kazkas rase,jei leidzia - kiek atsusk ir vel uzsuk ax.gif Ten oro voztuveliai

QUOTE(lira77 @ 2009 05 15, 10:47)

Verta smile.gif Naudoja dukryte nuo 5,5men. ir labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mano_svajone: 05 birželio 2009 - 01:01
is AVENT labiausiai patiko MAISTELIO SILDYTUVAS ax.gif

buteliukai normalus
bet tie MAGIC tikras sss,kodel ie tokie pa smus populiarus,neuprantu iki siol, prieziura sudetinga, o ri tikrai nera jie tokie neissiliejantys doh.gif sudas pasukutinis blush2.gif

o ir pientraukiu nusivylus juodai, irgi tikras sss blush2.gif sulyginus su kitu firmu blush2.gif

cia tik mano nuomone

soses finos,tik mano mazius tokiu nepripzysta schmoll.gif
Atsakyti
is AVENT labiausiai patiko MAISTELIO SILDYTUVAS ax.gif

buteliukai normalus
bet tie MAGIC tikras sss,kodel jie tokie pas mus populiarus,neuprantu iki siol, prieziura sudetinga, o ir tikrai nera jie tokie neissiliejantys doh.gif sudas pasukutinis blush2.gif

o ir pientraukiu nusivylus juodai, irgi tikras sss blush2.gif sulyginus su kitu firmu blush2.gif

cia tik mano nuomone

soses finos,tik mano mazius tokiu nepripzysta schmoll.gif
Atsakyti