Naudojome Avent sterilizatoriu, maistelio sildytuva.
Is buteliuku valge pirmus menesius, paskui kategoriskai atsisake ir teko keisti i kitos firmos buteliukus
Mes taip pat viska naudojam is Avent

QUOTE(Geljana @ 2009 06 13, 11:30)
turejau pirmam vaikui viska is Avento kol nepabandziau TOMMY tippe,tai tieko viska isdalinti parduoti, pasilikau tik maistelio sildytuva,
o su antru naudoju buteliukus baby confort, nes daug gavom dovanu, tai jie superiniai

QUOTE(Geljana @ 2009 06 13, 11:30)
100%

Mes taip pat viska is Avent naudojam ir labai dziaugiames

Mes naudojome Avent produkcija ir kai ka tebenaudojame dar iki siol. Labai patiko, tikrai. Superiniai buteliukai,ciulptukai,kremukai ir sterilizatoriu turejau,o maitinanciai mamai prekes is viso labai praverte-vienkartiniai ir daugiakartiniai pieno sugertukai, pienuko surinkejai-zodziu viskas super
Kadangi jau trecia savaitele nesioju antra vaikeli po sirdim
, tai tvirtai zinau, kad ir su antruoju naudosime Avent produkcija.

As tai esu kiek nusivylusi AVENT produkcija, todel noreciau isbandyti ka naujo... tikrai idomu kaip tas Lovi
kur galima rasti informacijos ar nusipirkti sios produkcijos, vaistinese, ar kur kitur?

QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 25, 13:25)
As tai esu kiek nusivylusi AVENT produkcija, todel noreciau isbandyti ka naujo... tikrai idomu kaip tas Lovi
kur galima rasti informacijos ar nusipirkti sios produkcijos, vaistinese, ar kur kitur? 

LOVI, bent jau man iš patirties naudojimo, daug geriau už AVENT

bandem lovi,chicco ir avent buteliukus,labiausiai mums
avent , o tutukai avento mums kaip tik

Na taip, jeigu jau prasideda,kad AVENT persa gytytojai, tai dalykas nekoks.As manau, jog kol pats neisbandysi ir pagal vaiko reakcija nesuprasi kas gi jam geriausia, gali isbandyti visas firmas, gamintojus.Juk gali buti ir taip, kad vaikui bus gerai AVENT buteliukas, bet jis kategoriskai atsisakys nuo Avent ciulptuko ir mieliau ciulps koki paprasta visai ne firmini. Taip kad mamuciukes mano nuomone tokia, ner ko nei girt, nei peikt vienos ar kitos firmos gaminiu, visi jie savotiskai geri ar blogi, ir kategoriskos nuomones ,kad daiktas geras ar blogas buti negali. Kiekvienam vaikui duokim pasirinkti kas jam geriauir jis bus laimingas, nesivaikykim mados ar dar kokiu prisigalvotu, ar dar blogiau, ne savo patirtim,o kazkur girdetu dalyku. Ir vaikas bus laimingas ir mes nelakstysim po parduotuves ieskodami kazkokio pasakisko zinduko ar buteliuko.