Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

Man Avent produkcija labai patinka .Gal tik kiek brangoka.Mano dukrytei atopinis dermatitas ir odelė sausa .Pabandžiau Avento dušo žele .Labai patiko .Ji tinka ir plaukučiams plauti .Dar turėjom gertuvę -patiko .
Atsakyti
Labai gera kosmetika!!! Mes nusipirkome ta rinkinuka (talkas, kremukas uzpakaliukui, pienelis, aliejukas masazui ir duso zele), tai jau viska seniausiai isbaigeme, isskyrus pieneli, o visu kitu jau pirkome didelius ipakavimus. Nuo duso deze ir aliejuko leliuke taaaip skaniai kvepia ir jokiu alergijos atveju nepastebejome, nors siaip mazyle kai kam alergiska (maistui).
Atsakyti
O as tai pastebejau, kad kai naudoju tuos melsvus ciulptukus tai niekas ten neteka, o su baltais teka, kai blogai uzsuki...
Atsakyti
biggrin.gif Mes su šia firmos produkcija draugaujam nuo pat gimimo. Man ir mano mažyliui ji labai tinka. Tik iš pradžių buvo bėdų dėl žinduko-nepripažino ir viskas .Vėliau, pradėjus kaltis dantims, susidraugavo. Tiesa, man piešinukai ant žindukai vyresniems nei 6 mėn irgi nelabai patinka, bet pripratom. tik gaila, kad ne visą produkciją galima nusipirkti Kaune. buvau užsukusi į AVENT firmos puslapį, ten tokių mielaų ir naudingų daiktų galima rast, o va aš kaune ne viską randu. sad.gif Jei ką domina, parašau internetinį puslapį: http://www.avent.com.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2004 12 22, 13:43)
Sveiki, apie Avent buteliukus galėčiau atsiliepti dvejopai. Pirmą, jie būtini, jei naudoji Avent pientraukų, kadangi tiesiai į buteliuką melži pienuką. Tačiau, jeigu pientraukis būtų nereikalingas, tai tikrai nesinaudočiau šiais buteliukais, nes jie nuo sulčių nenuplaunamai nusidažo ir atrodo gana bjauriai, be to ir nuo pienuko išsiplauna jie daug prasčiau negu stikliniai. Be to, jeigu jau turite standartinį šildytuvą (Gariūnijoj kainuoja 20-25 Lt) į jį Avent buteliukas netilps, turėsit pirkti daug brangesnį Avent firmos. Ta pati nemaloni staigmena laikia ir su termosu - į standartinį (12 litų Čipoline) Avent buteliukas netelpa - pirksit kelis kartus brangesnį firminį Avent termosiuką (jei neklystu 70 Lt).
Rekomenduočiau išmėginti bebe jou stiklinius buteliukus - ir išvaizdūs, ir patogūs.

Termosiukai Avent buteliukams tinka ir tie 'pigus', visai nereikia uz Avent moketi brangiai. Tik termosas turi buti ne apvalus, o truputi didesnis uz apvalu. As pati naudoju tik Avent buteliukus, pientrauki, čiulptukus, sildytuva, o termosiuka pirkau tiksliai nepamenu gal uz kokia 10-12 Lt, nes Avent kainuoja virs 40 Lt. O del isplovimo tai as ir arbata pilu, ir sultis, ir pienuka, bet tokios problemos nepastebejau. Jau apie 1 metus naudoju Avent produkcija ir esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
naudojam ti avent produkcija. taip jau isejo, kad ir pienuka turiu traukt, taigi ir Avent Isis naudoju. nezinau, ar , tai sutapimas, ar ne. bet mano berniukui, dar ir pirmagimiui(sako jiems diegliuku tikimybe labai didele) nebuvo visai diegliuku , o be to ir /galbut tik suio pientraukio pagalba vis dar tebemaitinu savo zuiki. man Avent super.
tik ko daugiau nedaryciau,tai pieno kameroje nesaldyciau.
prisaldem dvi pilnas, naudojom avent maiselius, tai dabar rezultatas - smirda tas pienas, naudot baisu, tai vaikeli maudom. manu, kad tas saldymas, tai nesamone. nors kartais spelioju, gal sakau saldytuvas nevalytas, gal reiketu isvalyt, bet jau vis tiek po pieno.
kas dar del avent, tai galiu pasakyti, kad jou buteliukai tinka tik i avent termosa, cia jau mes issidurem. bet visa kita galim apeiti, kaip, kad nebutina pirkti atskiro pientraukio, to kur i maiselius iskart, kad kauptum piena.
pienoo, kaip jau minejau , prikaupiau dvi kameras. nusitraukdama su isisu, istacius i buteliuka laikikli ir surisus su siulu. nes tame komplektylyje gudrybe ju eilin, apie 30ar 40 maiseliu ir tik berods 10 laikikliu.
Atsakyti
O mes ant AVENT buteliuku naudojam CHICCO ciulptukus. Vienu momentu, dygstant dantukams, pastebejau, kad mano lelia pyksta valgydama. Drauge patare pakeist silikoninius ciulptukus i lateksinius- jie minkstesni ir maziau erzina jautrias dantenas. CHICCO puikiai tiko. Netgi sakyciau geriau praleidzia ora i buteliuka nei AVENT. O AVENTo buteliuku neiskeitem i kitus, nes man patogiau juos tokius platesnius isplauti, o ir siaip man jie grazus biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mano vaikai jau seniai isaugo is buteliuku amziaus, bet Avent buteliukus miniu paciu geriausiu zodziu. Isbandziau daugybe firmu, bet labiausiai likau patenkinta butent Avent. Antrajai dukrai net nepirkau kitu. Labiausiai patiko, kad platus buteliuko kaklelis (tai supaprastina plovima), ivairus ciulptukai buteliukams: sultims, kosei, pienukui. Visoms susilaukusioms draugems siulau ir kol kas negirdejau blogu atsiliepimu.
Atsakyti
O kokie AVENT čiulptukai košei? Niekados nemačiau, o mum jo labai reikėtų, nes dabar skylę prasipjovę valgom tongue.gif O šiaip tai AVENT produkcija labai patenkinta, vyresnėlis dar ir dabar naudoja AVENT SPORT puodelį
Atsakyti
Kosinio ciulptuko forma primena straubliuka. Jo virsuje ne skylute o plyselis. Jis kietesnis nei yprastas ciulptukas. Prie mano pirktu buteliuku buvo skirtingu ciulptuku rinkinys apie 6 vnt. Bet as juos naudojau labai seniai, mano mazajam vaikui jau 9 metai. Gal tokiu nebegamina.
Atsakyti
Mes ne tik kad Aventmbet išvis jokių buteliukų nenaudojam,tai kad nieko negaliu apie tai patarti-mažoji valgė tik mampienį,netgi išlaukdavo kol grišiu iš paskaitų,o nuo pusės metų geria iš puoduko..mes tik naudojam labai fainą tokį dušo želė kartu su šampūnu plaukučiam-niu labai liuks thumbup.gif ir ilgam užtenka,pirmkom pirmąjį nuo gimio,o antros pakuotės teprireikė kai dukrytei jau buvo 11 mėnesiukų,tai irgi jau pirkau negalvodama ką čia rinktis..
Atsakyti
Mes tai naudojam Avent šampūną. Tikrai labai geras. Negraužia akyčių o ir plaukučius super švariai išpaluna. Tai buvo musų pirmasis šampūnas, todėl negalim su juo išsiskirti ir dabar.
Atsakyti