Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

girdejau,kad puodeli su snapeliu galima naudoti nuo puses metuku thumbup.gif ,jis labai liuks.mes irgi naudojam buteliukus is AVENT,tik turim toki klausima mes turim du tokius buteliukus maza ir vidutini ir mums abu jie leidzia pro uzsukima,pasakykit ar turim brokuotus ar jie visi tokie,na ne visada leidzia,bet reikia daug kartu atsukt ir uzsukt kol pataikau taip kad nebeleistu.o siaip avento produkcija labai ciki,net mazoji ta supranta,nes kitokiu buteliuku niekada ir nepripazino,net soskes nenorejo kitokios,o as avento nepirkau tai ir uzaugom be soskes,va nebus vargo kai reiktu atpratint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 01 17, 19:13)
Gal kas zino ar yra silikoniniu AVENT ciulptuku nuo sesiu menesiu? Niekur nerandu sad.gif  Kai parduotuvej paprasiau, sake- uzsakysim, bus. Bet atveza vis tik lateksiniu. Taip ir negaunam niekur.

Nuo 6 men. AVENT ciulptukai buna tik lateksiniai(sia informacija gavau AVENT'o atstovybeje "Vaiku salis" parodos metu) smile.gif . Pati t.p. ieskojau visam mieste ir niekur nerasdavau, o pasirodo ju net negamina tongue.gif
Atsakyti
Aš turiu AVENT pientraukį, bet nenaudoju jo, nes kažkodėl jis man beveik netraukia rolleyes.gif Ar kam nors taip buvo? Prisiskaičiau, kad jis labai geras, nusipirkau, o dabar stovi jau seniai nenaudojamas, karts nuo karto vis pabandau, bet nieko gero. Beje, ir čiulptukus turiu, kurių nenaudoju, pirkau, kai mano lelkai buvo mėnuo, tai jai buvo per dideli (nosytę uždengdavo), vat ir nusivyliau truputį ta produkcija unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi naujagimiui pirkau Avent čiulptukus, dengė nosyte ir nepatiko, dar turiu avent puduką, nuo 6 mėnesių naudojom, buvo liuks, bet labai daug plovimo su tuo puoduko, kol visas detales išplauni, be to kai gerimas nuolat teka, vaikas springdavo dažniau, tai po to nupirkau nuk puoduką, paprastas, dangtelis tinka ant hipp sulčių-atidarei užsukai ir gali duot gert, taip ir tebestovi nenaudojamas tas avent puodukas.
Atsakyti
Naudoju Avent pientraukį (paskolino brolienė). Naudoju dabar labai retai, bet man puikiai nutraukia, patogu. O žindukus naudoju tik ant buteliukų, bet kai mano abi merginos nepripažino nei buteliukų, nei žindukų, tai kaip ir sunkoka įvertint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2005 01 18, 12:15)
Aš turiu AVENT pientraukį, bet nenaudoju jo, nes kažkodėl jis man beveik netraukia rolleyes.gif Ar kam nors taip buvo? Prisiskaičiau, kad jis labai geras, nusipirkau, o dabar stovi jau seniai nenaudojamas, karts nuo karto vis pabandau, bet nieko gero. Beje, ir čiulptukus turiu, kurių nenaudoju, pirkau, kai mano lelkai buvo mėnuo, tai jai buvo per dideli (nosytę uždengdavo), vat ir nusivyliau truputį ta produkcija unsure.gif

Naudojau Avent pietraukį ir labai cool. Pieną ištraukdavo net esant laktostazei (kai neina ir užsistovi pienas). Vienintelė priežastis dėl kurios galėtų netraukti - neteisingas surinkimas, pažiūrėkit, ar teisingai sėdi tarpiniukė, piltuvėlis ar prigludęs, t. y. turi būti sandaru. Atidžiai pažiūrėkit ir linkiu sėkmės.
Atsakyti
Mes naudojam buteliukus ir ciulptukus. Vakar nusipirkom Avent puodeli su snapeliu tongue.gif pirkom nuo triju menesiuku, dar nelabai mokam gerti ,bet tikiuosi greitai ismoksim. Labai gerai, kad uzsisuka ant Avent buteluiko tas snepelis. Ciulptukas nelabai patiko,nes nosyte irgi truputi reme,o taip tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat daug ką naudojau Avent. Labai man patiko pientraukis thumbup.gif . Jau senokai esu nupirkusi tą buteliuką su snapeliu, tačiau maniškei jis nepatiko ir ji nesupranta ką su juo reikia daryti. Ji nemoka iš jo gerti, o tik kramto tą snapelį g.gif . Avent man patiko labiausiai iš visų kitų firmų. ax.gif
Atsakyti
Mes naudojom ir tebenaudojam šio gamintojo čiulptukus. Man jie buvo atradimas tame, kad kievienas turi uždangalą, o tai labai patogu tiek lauke, tiek kelionėje, tiek namie. Šie gaminiai yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
O vat Avent Magic puodelis netiko - nesuprato mažoji, ką su juo daryti: pažaidė ir numetė. Ir pradėjo gerti iš paprasto puodelio (nuo 6 mėnesių). Gal tai tik į gerą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetukas: 10 birželio 2005 - 20:29
Sveiki 4u.gif
Mes irgi UŽ Avent produkciją tongue.gif
Tikrai labai kokybiska ir patogi tongue.gif Nuo gimimo naudojam čiulptukus,buteliukus,šildytuvą maisteliui šildyt.Turim ir pientraukį,tik jis man netiko,deja cry.gif Ir dar naudojom Avent kremukus uzpakaliukui ir masazo aliejuka thumbup.gif Zodziu mums vikas is Avento buvo ir yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ko gero geresnes nei Avent produkcija nera.Pientraukis tai visai be zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir ciulptukai labai faini.
Atsakyti
Iš pradžių savo mažei buvau nupirkus NUK čiulptuką, bet prieš savaitę visuotinės reklamos įtakota nulėkiau ir nupirkau Avent čiulptuką - ir ką, ogi netiko cry.gif dėl to, kad uždengia daugiau kaip pusę nosies šnervių ir mano mažoji negali kvėpuot blink.gif doh.gif. Nesupratau tokio bajerio - negi negalima daugiau tą čiulptuką išpjaut? g.gif Teko grįžti prie NUK'o wink.gif.
Maitinu pati, tai iš buteliuko mažė pieną gėrė tik porą kartų (kai manęs nebuvo). Sutuacija tokia, kad iš Avent buteliuko NEGĖRĖ schmoll.gif, nes silikoninis žindukas pasirodė per daug kietas, teko pirkti kitos firmos buteliuką sad.gif.
Apie kitą Avent produkciją nieko negaliu pasakyti - gal ir labai geri tie jų pientraukiai ir kt. - tiesiog nebandžiau ax.gif.
Atsakyti