QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 10, 08:55)
[COLOR=blue]
labutis

as tai laikausi normaliai jau kartas nuo karto noriu lekti is namu,po parduotuves ir t.t.......labai tikiu kad pasveiksiu visiskai

jo su vaikais jau taip,mano irgi pasiutes mazasis nespeju lakstyti paskui,visur lipa ir tiek pridirba

pabandyk iseiti gal irgi gerai bus
sveikos
nesedekit namie - bandykit eiti i lauka pasivaikscioti.
Toj knygoj, kuria siuo metu skaitau, yra keleta pavyzdziu apie fobijas ir patarimai, kaip jas iveikti. Konkreciai rasoma ir apie mus kankinancia problema - agorafobija. Ja galima iveikti, pamzau pratinantis iseiti pasivaikscioti. Is pradziu netoli, pora zingsniu nuo namu, paskui palaipsniui vis didinti atstuma. Ir dar yra vienas patarimas, kaip tvarkyti savo mintis. Kadangi (turbut zinot ta dalyka) musu gyvenimas priklauso nuo musu minciu (mes patys save galim uzkoduoti mintimis), mintys valdo ir musu emocijas. Imkime musu situacija. Kai tik jus iseinat i gatve, ar jums nekyla tokia mintis - o kas bus, jei man pasidarys bloga, susisuks galva, nudribsiu ir t.t. ir pan. Aisku, kad uzeina (man irgi). Tai va -si mintis duoda pradzia nerimui. Atsiradus siai minciai, atrisranda neigiamos emocijos, o to pasekoje ir fiziniai reiskiniai (svaigulys, sirdies plakimas, dusimas, blogumas ir kt). Jus turite susigalvoti minti-pakaitala. Ta mintis turi buti TEIGIAMA!!! Pvz, man viskas gerai, arba - as sveikas ir laimingas zmogus. Nu kazka teigiamo

ir tada reikia treniruotis. IS pradziu pradet namie. Issikvieti neigima minti, kuri mus uzvaldo isejus i miesta, tada garsiai sakyti STOP !!! - ir tada iskart perjungt savo smegenine i teigiamas mintis. Ten rasoma, kad taip praktikuosi reikia gan ilgai. svarbiausia yra pasirinkti tinkama minti-pakaitala. Kai ismokstama treniruoti, galima bandyt iseit i gatve ir kartoti gatveje sita pratima. Esme ta - mes negalim isileist neigiamu minciu, nes jos vercia mus nerimauti. Reikia neig.mintis keisti teigiamomis. O kad pakeisti, reikia ilgu treniruociu. Ne viskas paprasta. Juk cia darbas su psichologiniais procesais
O as sergu toliau..zinokit, kaip man nusibodo

itariu man gripas, nes pasireiskia visi gripo simptomai

o kaip tik buvau pagalvojusi - kaip as seniai sirgau...ir se tau kad nori...tupim abi su dukra namie
Irma, tai kaip - jau jauti vaistu poveiki? pripratai prie ju? matai, as irgi ruosiuos juos gerti, tai ir klausineju...rasei, kad pirma savaite blogai jauteisi? as bijau to salutinio poveikio
sekmes jums!