Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 07, 13:45)
labutis tai kur visos prapuolet,gal jau as likau viena? g.gif

Aš ir čia blush2.gif tik taip apsiverčiau darbais kad net prie kompo prisėst nėr kada, dar kaktusų nepersisodinau, bet mažasis aplink ropoja tai negaliu kai miega noriu truputi apsitvarkyt doh.gif nieko nebespėju arba tingiu doh.gif vakar tokia puiki diena, o šiandien vėl šššš net nieko daryt nesinori doh.gif jaučiu sukilęs kraujospūdis ir migrena pakeliui tai gailiuos savęs nes namuose tai niekam neįdomu verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi esu, bet apatiška dabar, gal nuo lietučio ax.gif
Atsakyti
O man tai labai liudna siandien. Nzn... Gal oras kaltas.
Atsakyti
As tai su mokslais uzsiknisus doh.gif Ner kada liudet ir apie panika galvot rolleyes.gif
Tik vat masiniukas mano sustreikavo, akumas seda istisai, matyt generatorius nekrauna, tai negaliu vaziuot niekur doh.gif O poryt i univera reiks, prasysiu grupioko, kad nuveztu. Ir aplamai daug reikalu, o niekur negaliu nuvaziuot. Su visuomeniniu transportu negaliu juk vaziuot verysad.gif
Atsakyti
[quote=daivoska,2007 05 07, 19:49]
O as susirgau sad.gif
vakar sukilo temperatura iki 39C, tai siandien issikvieciau gydytoja. Ir dar mano vaikas serga, tai abi sedesim sia savaite namie sad.gif liudna sirgti...
vakar dar bandziau iki darbo nuvaziuot (turejau padirbeti pora val), tai vos davaziavau - tas nelemtas silpnumas buvo uzejes, nekenciu jo schmoll.gif
Atsakyti
[COLOR=blue][quote=vejavaike,2007 05 08, 08:34]
[quote=daivoska,2007 05 07, 19:49]
O as susirgau sad.gif
vakar sukilo temperatura iki 39C, tai siandien issikvieciau gydytoja. Ir dar mano vaikas serga, tai abi sedesim sia savaite namie sad.gif liudna sirgti...
vakar dar bandziau iki darbo nuvaziuot (turejau padirbeti pora val), tai vos davaziavau - tas nelemtas silpnumas buvo uzejes, nekenciu jo schmoll.gif
[/quote]
na va sirgaliukes,ziurekit greiciau sveikite bigsmile.gif o kaip su panika gal reciau aplanko?
Atsakyti
[quote=iirrmmaa,2007 05 08, 11:35]
[Kol sedziu namie kaip ir viskas normaliai. Tik vat gerkle ziauriai skauda, temperatura sad.gif LAbai sunku buti namie su serganciu vaiku dar kai ir pati sergi. As galeciau visa diena lovoj praguleti, nes jegu nulis...o juk reikia su vaiku buti, bendrauti, zaisti. Jauciuosi issekusi...
Atsakyti
Sveikutės,
Ligoniukai kaip laikotės, sveikit greičiau 4u.gif

O aš tai nebeturiu kada ir prie kompo prieit mano mažasis kaip užsuktas visur varinėja nusilakstau paskui, jei prie kompo atsisėdu ir ima rakinėtis aplink doh.gif

Jaučiuosi tai bjauriai, esu mažai miegojus paskutines dienas, tai kaip su maišu trenkta ir viską nurašau nuovargiui, o gal reiktų truputį palikt ir panikai iš namų jau nebeišeinu savaitę, o namuos panika neaplanko ax.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(virugie @ 2007 05 10, 08:42)
Sveikutės,
Ligoniukai kaip laikotės, sveikit greičiau 4u.gif

O aš tai nebeturiu kada ir prie kompo prieit mano mažasis kaip užsuktas visur varinėja nusilakstau paskui, jei prie kompo atsisėdu ir ima rakinėtis aplink doh.gif

Jaučiuosi tai bjauriai, esu mažai miegojus paskutines dienas, tai kaip su maišu trenkta ir viską nurašau nuovargiui, o gal reiktų truputį palikt ir panikai iš namų jau nebeišeinu savaitę, o namuos panika neaplanko ax.gif

labutis bigsmile.gif as tai laikausi normaliai jau kartas nuo karto noriu lekti is namu,po parduotuves ir t.t.......labai tikiu kad pasveiksiu visiskai mirksiukas.gif jo su vaikais jau taip,mano irgi pasiutes mazasis nespeju lakstyti paskui,visur lipa ir tiek pridirba doh.gif pabandyk iseiti gal irgi gerai bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 10, 08:55)
[COLOR=blue]
labutis bigsmile.gif as tai laikausi normaliai jau kartas nuo karto noriu lekti is namu,po parduotuves ir t.t.......labai tikiu kad pasveiksiu visiskai mirksiukas.gif jo su vaikais jau taip,mano irgi pasiutes mazasis nespeju lakstyti paskui,visur lipa ir tiek pridirba doh.gif pabandyk iseiti gal irgi gerai bus bigsmile.gif

sveikos smile.gif

nesedekit namie - bandykit eiti i lauka pasivaikscioti.
Toj knygoj, kuria siuo metu skaitau, yra keleta pavyzdziu apie fobijas ir patarimai, kaip jas iveikti. Konkreciai rasoma ir apie mus kankinancia problema - agorafobija. Ja galima iveikti, pamzau pratinantis iseiti pasivaikscioti. Is pradziu netoli, pora zingsniu nuo namu, paskui palaipsniui vis didinti atstuma. Ir dar yra vienas patarimas, kaip tvarkyti savo mintis. Kadangi (turbut zinot ta dalyka) musu gyvenimas priklauso nuo musu minciu (mes patys save galim uzkoduoti mintimis), mintys valdo ir musu emocijas. Imkime musu situacija. Kai tik jus iseinat i gatve, ar jums nekyla tokia mintis - o kas bus, jei man pasidarys bloga, susisuks galva, nudribsiu ir t.t. ir pan. Aisku, kad uzeina (man irgi). Tai va -si mintis duoda pradzia nerimui. Atsiradus siai minciai, atrisranda neigiamos emocijos, o to pasekoje ir fiziniai reiskiniai (svaigulys, sirdies plakimas, dusimas, blogumas ir kt). Jus turite susigalvoti minti-pakaitala. Ta mintis turi buti TEIGIAMA!!! Pvz, man viskas gerai, arba - as sveikas ir laimingas zmogus. Nu kazka teigiamo smile.gif ir tada reikia treniruotis. IS pradziu pradet namie. Issikvieti neigima minti, kuri mus uzvaldo isejus i miesta, tada garsiai sakyti STOP !!! - ir tada iskart perjungt savo smegenine i teigiamas mintis. Ten rasoma, kad taip praktikuosi reikia gan ilgai. svarbiausia yra pasirinkti tinkama minti-pakaitala. Kai ismokstama treniruoti, galima bandyt iseit i gatve ir kartoti gatveje sita pratima. Esme ta - mes negalim isileist neigiamu minciu, nes jos vercia mus nerimauti. Reikia neig.mintis keisti teigiamomis. O kad pakeisti, reikia ilgu treniruociu. Ne viskas paprasta. Juk cia darbas su psichologiniais procesais smile.gif

O as sergu toliau..zinokit, kaip man nusibodo doh.gif itariu man gripas, nes pasireiskia visi gripo simptomai schmoll.gif o kaip tik buvau pagalvojusi - kaip as seniai sirgau...ir se tau kad nori...tupim abi su dukra namie sad.gif

Irma, tai kaip - jau jauti vaistu poveiki? pripratai prie ju? matai, as irgi ruosiuos juos gerti, tai ir klausineju...rasei, kad pirma savaite blogai jauteisi? as bijau to salutinio poveikio sad.gif

sekmes jums!
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 10, 09:14)
sveikos smile.gif

nesedekit namie - bandykit eiti i lauka pasivaikscioti.
Toj knygoj, kuria siuo metu skaitau, yra keleta pavyzdziu apie fobijas ir patarimai, kaip jas iveikti. Konkreciai rasoma ir apie mus kankinancia problema - agorafobija. Ja galima iveikti, pamzau pratinantis iseiti pasivaikscioti. Is pradziu netoli, pora zingsniu nuo namu, paskui palaipsniui vis didinti atstuma. Ir dar yra vienas patarimas, kaip tvarkyti savo mintis. Kadangi (turbut zinot ta dalyka) musu gyvenimas priklauso nuo musu minciu (mes patys save galim uzkoduoti mintimis), mintys valdo ir musu emocijas. Imkime musu situacija. Kai tik jus iseinat i gatve, ar jums nekyla tokia mintis - o kas bus, jei man pasidarys bloga, susisuks galva, nudribsiu ir t.t. ir pan. Aisku, kad uzeina (man irgi). Tai va -si mintis duoda pradzia nerimui. Atsiradus siai minciai, atrisranda neigiamos emocijos, o to pasekoje ir fiziniai reiskiniai (svaigulys, sirdies plakimas, dusimas, blogumas ir kt). Jus turite susigalvoti minti-pakaitala. Ta mintis turi buti TEIGIAMA!!! Pvz, man viskas gerai, arba - as sveikas ir laimingas zmogus. Nu kazka teigiamo smile.gif ir tada reikia treniruotis. IS pradziu pradet namie. Issikvieti neigima minti, kuri mus uzvaldo isejus i miesta, tada garsiai sakyti STOP !!! - ir tada iskart perjungt savo smegenine i teigiamas mintis. Ten rasoma, kad taip praktikuosi reikia gan ilgai. svarbiausia yra pasirinkti tinkama minti-pakaitala. Kai ismokstama treniruoti, galima bandyt iseit i gatve ir kartoti gatveje sita pratima. Esme ta - mes negalim isileist neigiamu minciu, nes jos vercia mus nerimauti. Reikia neig.mintis keisti teigiamomis. O kad pakeisti, reikia ilgu treniruociu. Ne viskas paprasta. Juk cia darbas su psichologiniais procesais smile.gif

O as sergu toliau..zinokit, kaip man nusibodo  doh.gif  itariu man gripas, nes pasireiskia visi gripo simptomai  schmoll.gif  o kaip tik buvau pagalvojusi - kaip as seniai sirgau...ir se tau kad nori...tupim abi su dukra namie sad.gif

Irma, tai kaip - jau jauti vaistu poveiki? pripratai prie ju? matai, as irgi ruosiuos juos gerti, tai ir klausineju...rasei, kad pirma savaite blogai jauteisi? as bijau to salutinio poveikio sad.gif

sekmes jums!

labai blogai nebuvo,tik pastoviai galva sunki buvo,dabar jauciusi jau gan gerai,jau ir pagastruoliuoju ,jau norisi gyventi pilnaverti gyvenima,man seroxsatas padejo as dziaugiuosi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir dar jau ketvirta diena kai nebegeriu bromazepamo rolleyes.gif nebijok bet paskui pasijausi daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
Bliamba nezinau ar cia orai taip veikia ar ka bet kazkoks pablogejimas man. Einu aisku kur reikia, bet biski apatija apemusi. Pardeje galva pasvaigsa. Dabar va reiketu i darba nulekt pusvaladziui, bet taip nesinori is lovos keltis sad.gif Brrr. Labai sunku kartais save nugalet sad.gif
Atsakyti