Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(tetarima @ 2007 05 11, 19:13)
Labutes, o man vyras su dukra siurpriza siandien iskrete.

Labai puiku gerai pailsėk ir nepanikuok prieš laiką jug su artimais žmonėmis būsi 4u.gif

QUOTE(vejavaike @ 2007 05 12, 14:31)
IR DAR VIENAS PATARIMAS VISOMS (CIA IS TOS KNYGOS, KURIA VIS DAR SKAITAU smile.gif ) - MANKSTINKITES!!! ISSIRINKITE MEGSTAM SPORTA IR SPORTUOKITE! TAI TURI TAPTI KASDIENYBES DALIS, NES MOKSLININKAI NUSTATE, JOG SPORTUOJANT ORGANIZMAS GAMINA DAUGIAU HORMONO SEROTONINO, KURIS PRARANDMAS STRESO ATVEJU. JUK VAISTAI IR KILE NUO TO HORMONO PAVADINIMO - "SEROXAT" smile.gif SPOTRAS MUMS YRA BUTINA - PAGYVINA KRAUJOTAKA, SUTEIKIA ZVALUMO IR GERA NUOTAIKA smile.gif
AS JAU PRADEJAU NAMIE DARYTI TOKIA MEGEJISKA MANKSTA  lotuliukas.gif

Negaliu sportuot bijau sukūst lotuliukas.gif
Aš tokia surambėjus, kad net pajudėt sunku, manau reik po truputi kokias mankštas daryt tik negaliu prisiverst blush2.gif
Atsakyti
[dar radau gera straipsni apie maista:

http://www.supermama...nt/view/3679/1/

cia vel minimas tas hormonas serotoninas - laimes hormonas, kurio mums ypac truksta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 05 12, 15:12)
Labai puiku gerai pailsėk ir nepanikuok prieš laiką jug su artimais žmonėmis būsi 4u.gif
Negaliu sportuot bijau sukūst lotuliukas.gif
Aš tokia surambėjus, kad net pajudėt sunku, manau reik po truputi kokias mankštas daryt tik negaliu prisiverst blush2.gif

Yra simtai sporto rusiu - issirink ta, kuri tau patinka smile.gif gal aerobika, gal joga, gal plaukimas ar begiojimas? svarbiausiai iprasti, zinau kad pradeti sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 12, 14:31)
Kelione i Turkija ???
o, juk ti nuostabu!!!
Aisku, kad vaziuok - net neabejok . Aisku, gali pasitarti su savo psichoterapeutu del vaistu, kad tau butu ramiau.
Kelione - tai poilsis, o poilsis -tai ramybe, o ramybe - nerimo priese smile.gif
Ko tau reikia? - RAMYBES smile.gif
vaziuok, pailsek smile.gif

net neisivaizduoji, kaip as svajoju apie Turkija..o stai tupiu su bronchitu namie jau antra savaite sad.gif
Papildyta:
Galejai ir voztelti jam - uz tokius zodzius jis nusipelne gero taiklaus smugio i savo marmuze  lotuliukas.gif
Nekreipk i ji demesio - vyrai to nesupras. Geriau protingai patylek ir jei matai, kad is vyro nesulauki palaikymo ir pagalbos, tai neverta jam apie tai kartoti  ax.gif
Papildyta:
IR DAR VIENAS PATARIMAS VISOMS (CIA IS TOS KNYGOS, KURIA VIS DAR SKAITAU smile.gif ) - MANKSTINKITES!!! ISSIRINKITE MEGSTAM SPORTA IR SPORTUOKITE! TAI TURI TAPTI KASDIENYBES DALIS, NES MOKSLININKAI NUSTATE, JOG SPORTUOJANT ORGANIZMAS GAMINA DAUGIAU HORMONO SEROTONINO, KURIS PRARANDMAS STRESO ATVEJU. JUK VAISTAI IR KILE NUO TO HORMONO PAVADINIMO - "SEROXAT" smile.gif SPOTRAS MUMS YRA BUTINA - PAGYVINA KRAUJOTAKA, SUTEIKIA ZVALUMO IR GERA NUOTAIKA smile.gif
AS JAU PRADEJAU NAMIE DARYTI TOKIA MEGEJISKA MANKSTA  lotuliukas.gif

Labutis visoms,

Matau vis dar gyvuojat ir bendraujat. Jau ta panika sunki liga. Man ji jau nepasireiskia jau 5 menesiai. Bet stai apie kai pamastau apie busima nestuma tai toks siaubas apima bijau.gif . Atrodo turec dziaugtis blink.gif bet man dabar atrodo kaip koks kosmaras.

Del patarimu. Kai sirgau depresija ir uzpuldavo panikos atakos tai tikrai apie joki sporta negalejau pagalvot schmoll.gif Jau nuejimas iki parduotuves buvo didelis sportas smile.gif

Sekmes
Atsakyti
labutis merginos! biggrin.gif nesinervuokim del vyru jie to neverti doh.gif kaip gyvuojate,kaip sveikatytes?tetarima nebijokite,juk su seima vykstate bigsmile.gif as savaitgali vaziavau i lenkija,bijojau,bet viskas praejo be paniku bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
friends.gif victory.gif sokiai.gif

Cia vietoje zodziu smile.gif gero vakaro visoms mirksiukas.gif

nail.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kūtvėliukė: 13 gegužės 2007 - 20:36
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 12, 20:52)
Yra simtai sporto rusiu - issirink ta, kuri tau patinka smile.gif gal aerobika, gal joga, gal plaukimas ar begiojimas? svarbiausiai iprasti, zinau kad pradeti sunku blush2.gif

Patiktu bet koks sportas, bet viena niekur neinu, tai ir sportuoju po namus su šluota verysad.gif

QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 13, 15:07)
as savaitgali vaziavau i lenkija,bijojau,bet viskas praejo be paniku bigsmile.gif  thumbup.gif

tai gal su šeima buvot, aš kai su šeima kur vykstu man retai kada būna priepuoliai.
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(virugie @ 2007 05 14, 16:18)
Patiktu bet koks sportas, bet viena niekur neinu, tai ir sportuoju po namus su šluota verysad.gif
tai gal su šeima buvot, aš kai su šeima kur vykstu man retai kada būna priepuoliai.

taip buvau su vyru,man tai neviena karta priepolis buvo nors ir kartu buna seima blush2.gif
Atsakyti
[quote=Aile,2007 05 12, 23:12]
Labutis visoms,

Matau vis dar gyvuojat ir bendraujat. Jau ta panika sunki liga. Man ji jau nepasireiskia jau 5 menesiai. Bet stai apie kai pamastau apie busima nestuma tai toks siaubas apima bijau.gif . Atrodo turec dziaugtis blink.gif bet man dabar atrodo kaip koks kosmaras.
Del patarimu. Kai sirgau depresija ir uzpuldavo panikos atakos tai tikrai apie joki sporta negalejau pagalvot schmoll.gif Jau nuejimas iki parduotuves buvo didelis sportas smile.gif

Sveika,

tai jau tu skaitaisi galutinai pasveikusi? ar dingo nerimas? gal jau dabar nutraukei vaistus, jei planuoji pastoti? kaip jautiesi?

Mane tai tas nerimas i kapus varo...siandien toks grazus rytas, saulute sviecia, tai vedziau dukra i darzeli...vos tik isejom i gatve, tuoj prasidejo - ir karstis, ir silpnumas, nu neimanoma. Kaip man visa tai atsibodo - negaliu ramiai iseit i kiema pasivaikscioti, iskart viska plaukia, mirga akyse, kojos linksta ir silpna darosi schmoll.gif
Kada mes pagaliau pasveiksim??? blink.gif
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(Aile @ 2007 05 12, 23:12)

Matau vis dar gyvuojat ir bendraujat. Jau ta panika sunki liga. Man ji jau nepasireiskia jau 5 menesiai.  Bet stai apie kai pamastau apie busima nestuma tai toks siaubas apima bijau.gif . Atrodo turec dziaugtis  blink.gif  bet man dabar atrodo kaip koks kosmaras.

Sekmes

Manau per devynis mėnesius užteks laiko susitaikyt su mintim apie gyvenimo didelį pasikeitimą lotuliukas.gif

Šiandien paskambinau draugei kaip sekas kada gimdys , jau terminas praėjo, o ji man tuoj perskambinsiu turėčiau per valandą pagimdyt doh.gif kažkaip neigiami jausmai užplūdo prisiminus tą gimdymą blush2.gif

QUOTE(vejavaike @ 2007 05 15, 09:21)
Mane tai tas nerimas i kapus varo...siandien toks grazus rytas, saulute sviecia, tai vedziau dukra i darzeli...vos tik isejom i gatve, tuoj prasidejo - ir karstis, ir silpnumas, nu neimanoma. Kaip man visa tai atsibodo - negaliu ramiai iseit i kiema pasivaikscioti, iskart viska plaukia, mirga akyse, kojos linksta ir silpna darosi  schmoll.gif

Aš tai vis atidėlioju bet kokį pajudėjimą iš namų geriau jau tyliai namuos tvarkysiuos blush2.gif , o tau maniau retai kada užeina g.gif ar padažnėjo g.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 15, 09:21)

Mane tai tas nerimas i kapus varo...siandien toks grazus rytas, saulute sviecia, tai vedziau dukra i darzeli...vos tik isejom i gatve, tuoj prasidejo - ir karstis, ir silpnumas, nu neimanoma. Kaip man visa tai atsibodo - negaliu ramiai iseit i kiema pasivaikscioti, iskart viska plaukia, mirga akyse, kojos linksta ir silpna darosi  schmoll.gif

labutis,as irgi sendien nekaip jauciuosi,vakar ir nelabai kaip buvo,kazko spaudzia krutine,sirdis duoda,sestadieni pabaigiau antidepresantus,rytoj einu pas gyditoja,gal del to kad tris dienas jau negeriu antidepresantu,kaipman jau nusibodo sirgti,arteja vasara o taip liudna..... doh.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 15, 14:59)
[COLOR=blue]
labutis,as irgi sendien nekaip jauciuosi,vakar ir nelabai kaip buvo,kazko spaudzia krutine,sirdis duoda,sestadieni pabaigiau antidepresantus,rytoj einu pas gyditoja,gal del to kad tris dienas jau negeriu antidepresantu,kaipman jau nusibodo sirgti,arteja vasara o taip liudna..... doh.gif  g.gif  unsure.gif

ryt nusipirksi vėl ir viskas bus gerai, juk neturėtų taip greit pasijaust kad negeri, gal čia tik nusistatymas, man sunkausia būdavo tik kai prisimeni kad neišgėrei tai jau ir nebelaiko kojos o jei vakare prisimindavau tai jokių panikų neužeidavo viskas nuo minčiu priklauso mirksiukas.gif man tai lengva kalbėt niekur neinu tupinėju po namus ir patarinėju, nors esu pati didžiausia panikuotoja verysad.gif o su savo mintim susitvarkyt negaliu, esu per daug silpna verysad.gif
Atsakyti