Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(vejavaike @ 2007 05 25, 21:51)
del to tai tirkai neverta nerimauti smile.gif as visa ziema i soliariumus ejau, nors ir vartojau antidepresantus wink.gif
O kur tu vaziuosi degintis? Viena ar su seima?
as tai siandien vyra iseleidau i sodyba, busiu rytoj su vaiku...net nezinau ka veikti per toki karsti doh.gif
Be to, rytoj pradedu gerti naujus vaistus..kazkaip neramu man, bet tikiuosi, kad jie man pades smile.gif
Sekmes jums ir gero savaitgalio!!!!

As viena vaziuosiu, netoliese yra tvenkinys rolleyes.gif Dukra paliksiu su vyru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 05 25, 17:44)
Zinok jau nebezinau... Kai tik jis kazkas darbe sunervuoja, visas persimaino ir tada kencia visi aplinkiniai. Po kazkiek laiko atsigaves atsiprasineja... Bet jmj rimtai emiau abejoti. Protas liepia skirtis, bet jausmai sako priesingai. Pasimetusi esu labai  doh.gif

sveika,
nu kazkaip judu cia daznai pykstates...negerai...gal jums reikia pabut atskirai, tarkim koki menesi, ir pamastyti, ar jums reikia vienas kito? Nes jeigu taip bus visa gyvenima tai tikrai nefaina verysad.gif Tik neliudek, supratai? Gyvenimas per trumpas, kad liudetum wink.gif
As esu laimingiausia tada, kai visa diena man nebuna nerimo ar silpnumo. Siaip retai taip buna, bet jeigu jau buna - tai ta diena man yra tikra dovana smile.gif Bunu be galo laiminga! Tikiu, kad kai galutinai pasveiksiu, pradesiu labiau myleti gyvenima smile.gif
P.S. Vilnietes, kada mes pagaliau susitinkam ??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(daivoska @ 2007 05 25, 21:54)
As viena vaziuosiu, netoliese yra tvenkinys rolleyes.gif Dukra paliksiu su vyru ax.gif

O tau neuzeina nerimas vienai nuvaziavus prie ezero, kur daug zmoniu?
as dar nebandziau viena buti gamtoj...zinau, kad mieste tai man kosmaras, bet turbut rpie ezero nerimas ir neuzeitu :0 gal... tongue.gif
Atsakyti
o man gamtoj atvirksciai kazkai baisu unsure.gif norejau paklaust kaip jus elgetes priepuolio metu jei jus kalbina kiti zmones?as pvz lb nervuota pasidarau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 05 25, 23:22)
o man gamtoj atvirksciai kazkai baisu unsure.gif norejau paklaust kaip jus elgetes priepuolio metu jei jus kalbina kiti zmones?as pvz lb nervuota pasidarau ax.gif

man tai priepolio metu neberupi kas vyksta aplinkuj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 05 25, 22:22)

ziurint, kokie tai zmones - pazistami ar ne smile.gif Man tai kaip tik buna gerai su kuo nors bendrauti tose vietose, kur man uzeina panika (troleibuse, mieste ir pan). Tada demesi nukreipiu i pokalbi, nes kai vaziuoju troleibusu viena, tai vienintele mintis - kad tik neuzeitu priepuolis..o tada imu jausti, kaip mane ismusa karstis doh.gif Ir prasideda... blink.gif
O tau kur dazniausia uzeina panika? darbe? gatvej? troleibuse? Kokiu vietu stengiesi vengti?
Atsakyti
ar esat girdeja kad jokiu vaistu negalima vartot su cutrusiniais sultym ipac greifruktu,daktare pasake kad net mirt galima,tai uziparinau ir negeriu apelsinu sulciu visai,o taip juos megstu:(((((((ka jus manot?
Atsakyti
Dar keleta minciu is mano pokalbio su psichologe smile.gif
NErimas atsiranda tuomet, kai zmogus savo gyvenime nesugeba kazko kontroliuoti. tarkim, as noriu idealiu santykiu su savo vyru, bet ju nera - as negaliu kontroliuoti tos situacijos, nemoku. Nerimas ispeja zmogu, kad butina yra kazka keisti savo gyvenime, t.y. pradeti kontroliuoti situacija, imti vaira i rankas. Man psichologe dave uzduoti, kaip as tureciau pasikeiti, noredama pakeisti musu su vyru santykius. ka gi - pabandysiu, gal pavyks wink.gif O jeigu nepavyks, tai ji tiesiai ir pasake - tada teks skirtis, nes tu niekad nepasveiksi. As tiesiog issiaiskinau, kad meile yra mano gyvybes saltinis. Kai jauciuosi nemylima, negaunu energijos ir nusilpstu. Todel turiu du kelius - susigrazint vyro meile arba issiskirt ir isimylet is naujo. Nes be meiles nepasveiksiu smile.gif
manau, daugeliui is jusu irgi tas aktualu smile.gif Juk pastebekit - kokios mes bunam laimingos, kai mus vyrai myli, lepina, rodo demesi ax.gif Tada ir bunam sveikos smile.gif
argi ne ? blush2.gif
Atsakyti
man klasikinis atvejis troleibusai,parduotuves,traukiniai ir visos kiyos vietos kur tvanku daug zmoniu,zodziu is kur sunku istrukt blink.gif bet man jau viskas tei nusibodo,kap nervas ima kai vel kada uzeina blink.gif as tap zmoniu irgi geriau pradedu bendrau tada nukraipiu demesi,o namie tai susibesinu ipac kai paklausia kas tau yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 25, 23:27)
ziurint, kokie tai zmones - pazistami ar ne smile.gif Man tai kaip tik buna gerai su kuo nors bendrauti tose vietose, kur man uzeina panika (troleibuse, mieste ir pan). Tada demesi nukreipiu i pokalbi, nes kai vaziuoju troleibusu viena, tai vienintele mintis - kad tik neuzeitu priepuolis..o tada imu jausti, kaip mane ismusa karstis  doh.gif  Ir prasideda... blink.gif
O tau kur dazniausia uzeina panika? darbe? gatvej? troleibuse? Kokiu vietu stengiesi vengti?

man priepuoliai uzeidavo visur, ir darbe ir namie ir gatvej, visur, o butent tose vietode nerimas sustipredavo kur butent istikdavo tas priepuolis blink.gif o i pliaza jau nevaikstau daug metu, nors gyvenu Klaipedoj, tai ir vaikstau balta kaip surelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 05 25, 22:28)
ar esat girdeja kad jokiu vaistu negalima vartot su cutrusiniais sultym ipac greifruktu,daktare pasake kad net mirt galima,tai uziparinau ir negeriu apelsinu sulciu visai,o taip juos megstu:(((((((ka jus manot?

Ne, nesu. Man tai primena bobuciu pletkus ax.gif Bet reikes vaistinej paklaust...manau turetu daktare ispeti, jeigu galima net mirti, kad negertumem apelsinu sulciu. Girejau viena "bajeri", kad berniukas mire, kai saldaini "Mentol" uzsigere Coca Cola...ir nezinau - tiketi ar ne blink.gif
Atsakyti
o man su vyru viskas tikrai gerai,bet vistiek ta nesmone pasireiskia verysad.gif ar jum nebutinai per priepuoli ar buna jausmas kad gumulas gerklei smaugia?
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 25, 23:33)
Dar keleta minciu is mano pokalbio su psichologe smile.gif
NErimas atsiranda tuomet, kai zmogus savo gyvenime nesugeba kazko kontroliuoti. tarkim, as noriu idealiu santykiu su savo vyru, bet ju nera - as negaliu kontroliuoti tos situacijos, nemoku. Nerimas ispeja zmogu, kad butina yra kazka keisti savo gyvenime, t.y. pradeti kontroliuoti situacija, imti vaira i rankas. Man psichologe dave uzduoti, kaip as tureciau pasikeiti, noredama pakeisti musu su vyru santykius. ka gi - pabandysiu, gal pavyks wink.gif O jeigu nepavyks, tai ji tiesiai ir pasake - tada teks skirtis, nes tu niekad nepasveiksi. As tiesiog issiaiskinau, kad meile yra mano gyvybes saltinis. Kai jauciuosi nemylima, negaunu energijos ir nusilpstu. Todel turiu du kelius - susigrazint vyro meile arba issiskirt ir isimylet is naujo. Nes be meiles nepasveiksiu smile.gif
manau, daugeliui is jusu irgi tas aktualu smile.gif Juk pastebekit - kokios mes bunam laimingos, kai mus vyrai myli, lepina, rodo demesi ax.gif  Tada ir bunam sveikos smile.gif
argi ne ? blush2.gif

butent visa gyvenima buvau isitikinusi kad mano vyras ne tas kuris turetu buti, kyla nepasitenkinimo jausmas ir tt, ir kuo toliau tuo dazniau ivykdavo nepasitenkinimo ir nerimo priepoliai, toks jausmas kad nuvertini save, kad taves nesupranta ir tt wub.gif o kai vyras isvaziuodavo ir nebudavo po 6 men , arba po 2, tai kazkaip ir pasiilgsti nes sone nieko neieskai, as tokia jau vienamyle ko gero, ir nepasiryzau gyvenime ka nors keisti, o jus mergaites pasiryzkit jei jauciat kad gyvenat ne su tuom zmogum koki isivaizduojat, nes kuo tolyn tuo sunkaiu bus, cia mano atvejis blink.gif
Atsakyti