Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

del tu saldainiuku ir as girdejau ir maciau laida mitu griovejai per diskevery tai rode kad iviktu tokia reakcija reikia apie 10l colos ir 2 kg tu saldainiuku:)))))))
Papildyta:
merginos tik pasistenkit nepikti ant savo vyru del to kad nesupranta jusu ligos,todel kad paprastam zmogui sunku suprast kad kaip gali but baisu vaziot troleibusu,jug kartais viska prisiminus ir paciai juokas ima biggrin.gif kartais su drauge skaniai pasijokiam is savo paniekos biggrin.gif palengveja tada kazkodel rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=tetarima,2007 05 25, 22:39]
Palauk - o tu neturetum buti siuo metu Turkijoj? berods minejai, kad vaziuosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 05 25, 23:49)
del tu saldainiuku ir as girdejau ir maciau laida mitu griovejai per diskevery tai rode kad iviktu tokia reakcija reikia apie 10l colos ir 2 kg tu saldainiuku:)))))))
Papildyta:
merginos tik pasistenkit nepikti ant savo vyru del to kad nesupranta jusu ligos,todel kad paprastam zmogui sunku suprast kad kaip gali but baisu vaziot troleibusu,jug kartais viska prisiminus ir paciai juokas ima biggrin.gif kartais su drauge skaniai pasijokiam is savo paniekos  biggrin.gif palengveja tada kazkodel rolleyes.gif

reiskia tau dar nera taip blogai jei tu dar pasijuoki ir dar su drauge kuriai nera panikos rolleyes.gif ar abiems kartu reiskiasi ta panika? blink.gif
Papildyta:
[quote=vejavaike,2007 05 25, 23:53]
[quote=tetarima,2007 05 25, 22:39]
Palauk - o tu neturetum buti siuo metu Turkijoj? berods minejai, kad vaziuosi? blush2.gif
[/quote]
turejau jau buti po turkijos lotuliukas.gif bet zinai kaip su manim, atkeliau liepos menesiui rolleyes.gif o dukros sako nei tu vaziuosi nei ka biggrin.gif sakau man nerimo sindromas, as taip is kart negaliu, man reikia pasiruosti ir tt blink.gif zodziu visokie pretekstai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tetarima @ 2007 05 26, 00:00)
reiskia tau dar nera taip blogai jei tu dar pasijuoki ir dar su drauge kuriai nera panikos rolleyes.gif ar abiems kartu reiskiasi ta panika? blink.gif
Papildyta:

turejau jau buti po turkijos lotuliukas.gif bet zinai kaip su manim, atkeliau liepos menesiui rolleyes.gif o dukros sako nei tu vaziuosi nei ka biggrin.gif sakau man nerimo sindromas, as taip is kart negaliu, man reikia pasiruosti ir tt blink.gif zodziu visokie pretekstai blush2.gif

bet prisiekiau kad tikrai vaziuosiu kaip bebutum doh.gif
Atsakyti
[
[/quote]

Tai aisku vaziuok, juk ne viena busi - su seima smile.gif be to, juk vartoji vaistus, vis tiek jie nors kazkiek padeda.
As tai ir viena vaziuociau... tongue.gif Taip noreciau viena pailseti kur nors. Prisideciau pilna terba vaistu, ir isskrisciau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vejavaike,2007 05 26, 00:19]
[
[/quote]

Tai aisku vaziuok, juk ne viena busi - su seima smile.gif be to, juk vartoji vaistus, vis tiek jie nors kazkiek padeda.
As tai ir viena vaziuociau... tongue.gif Taip noreciau viena pailseti kur nors. Prisideciau pilna terba vaistu, ir isskrisciau biggrin.gif
[/quote]
na mes su vyru dviese ruosiames rolleyes.gif o terba vaistu tai butinai, kaip be ju? biggrin.gif o dar karstis nezmoniskas wub.gif
Papildyta:
[quote=tetarima,2007 05 26, 00:21]
[/quote]
na mes su vyru dviese ruosiames rolleyes.gif o terba vaistu tai butinai, kaip be ju? biggrin.gif o dar karstis nezmoniskas wub.gif
[/quote]
siaip tai sako kad ten reikia be vyro varyt, nes tokiu fainuoliuku turku kabina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 05 25, 22:38)
o man su vyru viskas tikrai gerai,bet vistiek ta nesmone pasireiskia verysad.gif ar jum nebutinai per priepuoli ar buna jausmas kad gumulas gerklei smaugia?

na, jei tau su vyru viskas ciki, vadinasi tavo nerimo saknys gludi ne jusu santykiuose. Gal darbe, gal pazistamu rate yra kazkoks asmuo (ar nebutinai zmogus), keliantis tau nerima. O gal tau nerimas prasidejo po kokio nors skausmingo isgyvenimo? nes manes psichologe iskart paklause, ar paskutiniu metu isgyvenau kokia nors netekti, artimo zmogaus mirti ar kita tragedija. Kazkokia priezastis vis tiek turi buti smile.gif
Atsakyti
na as jau atsisveikinu saulele, saldziu sapniuku, ryt laidojam wub.gif laukia isgyvenimai, bet va Relaniumo ikalusi tai kazkiek ramesne , nors ir viena namie blink.gif viena su draugu kita su draugais, nieko nepadarysi-jaunyste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 05 25, 23:32)
na as jau atsisveikinu saulele, saldziu sapniuku, ryt laidojam wub.gif laukia isgyvenimai, bet va Relaniumo ikalusi tai kazkiek ramesne , nors ir viena namie blink.gif  viena su draugu kita su draugais, nieko nepadarysi-jaunyste wub.gif

ir tau saldziu sapnu...laikykis 4u.gif
Atsakyti
sveikos,kaip jum si karsta dienele?man tai nlb isejau is namu atsistojau prie laiptines ir nezinksnio,stoviu bijau i saule iseit,o sunus dar kaip ticia laksto aolinkui rekdamas tu be kepures tuoj saules smugi gausi ir pan veliau tipo ko sttovi eime,bet tu be kepures saules smugi gausi ir taip kokius 10 kartu ,tokie zodeliai tikrai geram nenuteikia,jau galvojau grisiu namo,bet nebuvo kur trauktis namie saldituvas tuscias o rytoi is danijos vyras grista norejau ka skanaus nupirkt mirksiukas.gif tai taip isijauciu kad prikroviau 15kg cia su visokiom bulvem;pora buteliu po 1,5l miniralinio ir pan,tai eidama atgal maniau nudvesiu po kokiu krumu,bo karsta tase sunki tai akyse tai tamsejo tai svesejo blink.gif bet vargais negalais sekmingai parsigabenau tongue.gif atsakau i vakarikscius komentarus:su drauge su kuria kartais pazvengiam is savo baimiu tai ji irgi serga tik maziau laiko apie metus,bet aisku kai viskas viksta tai toli grazu nebuna jokinga blink.gif jo man dabar nera tai blogai kaip anksciau,biskkuti ismokau valdit savo mintis tai kazkaip dabar visai nieko,bet kazin ar galecia i kokia kelione leistis g.gif mano serganti drauge pernai i tunisa vare tai visai neblogai susitvarke mirksiukas.gif sake vyno su mama pries liektuva ikale ir gera pasidare biggrin.gif bet kas vartojat vaistus vaisstu ikalkit rolleyes.gif bet ziuriu beveik visos yra vaiksiojancios vaistines smile.gif as irgi be tases vaistu niekur nevazioju rolleyes.gif o mano lyga tai nuo lb sunkios vaikistes vyras cia nieko detas.
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 05 25, 21:28)
ar esat girdeja kad jokiu vaistu negalima vartot su cutrusiniais sultym ipac greifruktu,daktare pasake kad net mirt galima,tai uziparinau ir negeriu apelsinu sulciu visai,o taip juos megstu:(((((((ka jus manot?

Is tiesu, su kai kuriais antidepresantais negalima gerti greipfruktu sulciu ir ju valgyt. Kaip del kitu citrusininiu vaisiu , nezinau blush2.gif bet apie tai turi buti parasyta vaisto anotacijoj.
Atsakyti
tai netik greifruktu sultys bet dar tikrai zinau kad yra antidepresantu su kuriais negalima vartoti raudono vyno,fermentinio surio,surio su pelesiais,ir kavos,bet apie tai turetu nepamirst daktaras.gal kas zino budu kaip pagerint busena prie tokiu karsciu?nes vos nealpstanti vaikstau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos panikierkos,
NE IR PRIKALBĖJOT PER SAVAITGALĮ blink.gif jaučias kad su saule mums nepakeliui blush2.gif
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 05 25, 17:44)
Pasimetusi esu labai  doh.gif

Manau geriausiai viską išsprendžia laikas pakentėk mirksiukas.gif

QUOTE(lera @ 2007 05 25, 18:59)
taip as irgi girdejau kad negalima degintis geriant jonazole

aš ir esu apie tai girdėjus.
Aš tai visad su įdegiu cool.gif mičiūrininko tongue.gif sode kiek įdegu ir viskas prie jūros važiuoju tik vakare man dieną būna bloga prieš keletą metų kelte esu gavus saulės smūgį blush2.gif dabar jau nebeeinu prie jūros karštą dieną blush2.gif

QUOTE(vejavaike @ 2007 05 25, 21:51)
del to tai tirkai neverta nerimauti smile.gif as visa ziema i soliariumus ejau, nors ir vartojau antidepresantus wink.gif

aš niekad nebuvau soliarume blush2.gif bijau

QUOTE(lera @ 2007 05 25, 22:28)
ar esat girdeja kad jokiu vaistu negalima vartot su cutrusiniais sultym ipac greifruktu,daktare pasake kad net mirt galima,tai uziparinau ir negeriu apelsinu sulciu visai,o taip juos megstu:(((((((ka jus manot?

negalima su greifruktų, bet ne su visais citrusiniais

QUOTE(lera @ 2007 05 28, 10:28)
tai netik greifruktu sultys bet dar tikrai zinau kad yra antidepresantu su kuriais negalima vartoti raudono vyno,fermentinio surio,surio su pelesiais,ir kavos,bet apie tai turetu nepamirst daktaras.gal kas zino budu kaip pagerint busena prie tokiu karsciu?nes vos nealpstanti vaikstau

nbežinau vaistų nuo karščio pati kaip pelė sedžiu namuos kad tik į lauką eit nereikėtų, sako kad ši vasara bus dar karštesnė už preitą nežinau kaip rudens sulaukt verysad.gif
Atsakyti