Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(lera @ 2007 06 06, 14:41)
taip ,pazistama situacija,mes kai gyvenom pas uosvius gerokai ji man kraujo pagere,uosvis irgi buvau net su jais susistumdzius,oi visko ten buvo visko nepapasakosi,tada tikrai maniau isprotesiu,gyvenau vienam ilgam paniekos priepuoli...bet kai isikraustem viskas gerai geriausiais draugais patapom biggrin.gif zinau ji irgi man pavydi sunaus savo,karta jai pasakiau jei myli savo sunu mylesi ir mane nes tik taip jam bus gerai,bet kartais jauciu kaip pavidi kad pas mus viskas gerai,bet ismokau tai ignuoruotir nekreipt demesio,tai gyvent lengviau:))

aš tai niekaip negaliu susitaikyt su tuo kad sūnelį kai jam buvo blogai kaip šunį iš namų išmetė ilgai ignoravo, o dabar kai atsistojom ant kojų ėmėm normliai tvarkytis įsivažiavom nusistatėm tikslus, atsiranda ji ir ima griebt viską nes tai jai priklauso unsure.gif tipo kas sūnaus tas ir jos ir t.t. aš niekaip nesuprantu tokio elgesio pati visą gyvenimą dirbt tingėjo sėdėjo prie lango užuolaidas atsitraukus (turbūt esat su tokiom pirmam aukšte gyvennančiom susidūrusios)o dabar man vis aiškina ką daryt ir kaip jai reik tarnaut doh.gif visad sakė ji tūri sūnų o marčia niekam nereikalinga ir ji su ja nebendraus ,o dabar žiūri kad sūnelis nelabai klauso tai mane visaip šantažiuoja, visokias nesamones kalba net pasakiua kad daugiau neskambintu turi sūnus mobilų tegu ir bendrauja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 06 06, 17:17)
aš tai niekaip negaliu susitaikyt su tuo kad sūnelį kai jam buvo blogai kaip šunį iš namų išmetė ilgai ignoravo, o dabar kai atsistojom ant kojų ėmėm normliai tvarkytis įsivažiavom nusistatėm tikslus, atsiranda ji ir ima griebt viską nes tai jai priklauso unsure.gif tipo kas sūnaus tas ir jos ir t.t. aš niekaip nesuprantu tokio elgesio pati visą gyvenimą dirbt tingėjo sėdėjo prie lango užuolaidas atsitraukus (turbūt esat su tokiom pirmam aukšte gyvennančiom susidūrusios)o dabar man vis aiškina ką daryt ir kaip jai reik tarnaut  doh.gif visad sakė ji tūri sūnų o marčia niekam nereikalinga ir ji su ja nebendraus ,o dabar žiūri kad sūnelis nelabai klauso tai mane visaip šantažiuoja, visokias nesamones kalba net pasakiua kad daugiau neskambintu turi sūnus mobilų tegu ir bendrauja  cool.gif

jo,pas mus tas pats buvo kai buvo jam blogai nereikia kai viskas gerai ir ji cia pat,tau siuliciau but protingesnei nekariauk,kol kariausi tol viks karas,patikek zinau ka sakau,pabandik kita taktika nustebsi rezultatu smile.gif o seip tokioi situacijoi turetu paskutini zodi tart vyras,jug tai JO mama,paaiskink kad jomama tave skaudina ir pan,kad jis turi tave apgint ar kazka panasaus... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 06 06, 19:41)
jo,pas mus tas pats buvo kai buvo jam blogai nereikia kai viskas gerai ir ji cia pat,tau siuliciau but protingesnei nekariauk,kol kariausi tol viks karas,patikek zinau ka sakau,pabandik kita taktika nustebsi rezultatu smile.gif o seip tokioi situacijoi turetu paskutini zodi tart vyras,jug tai JO mama,paaiskink kad jomama tave skaudina ir pan,kad jis turi tave apgint ar kazka panasaus... cool.gif

pas mane kiek kitokia situacija,vyras pastoviai saukia ant uosvienes kad nesikistu,nors tiek gerai bigsmile.gif kaip sendien sveikatytes panelytems?
Atsakyti
Labas rytas visoms!!!

Noriu su jumis pasidziaugti - siandien mano gimtadienis!!! Man jau 30 metu 4u.gif Ryte buvau pas savo daktara poliklinikoj, kad patartu, ka man daryt (dabar juk gyvenu be vaistu jau savaite...), tai sako aisku negerai taip staiga nutraukti, nors prie antidepresantu ir nepriprantama, bet vis tiek liepe gerti ta ESPRITAL, kaip anksciau...ir dar sake, kad musu atveju labai veiksminga psichoterapija. Tada per kokius metus galima pasveikti galutinai blush2.gif
Visi kaip susitare man linki sveikatos...galvoju - kad taip tiesiai Dievui i ausi ax.gif
Taip noriu buti sveika...neabejoju, kad jus irgi norite, nes tas nerimas tikrai uzknisa.
Kaip jauciates?
as tai ajuciu toki silpnuma-svaiguma-sirdies sunkuma. Kazkas tokio. durna busena...
Papildyta:
[quote=lera,2007 06 06, 19:41]
Iera, nepamenu ar klausiau taves - ar tu vartoji vaistus? Kokius? Ar bandai be vaistu iveikti nerima?
Zinai, noreciau ir as be vaistu apsieiti, bet... ax.gif
Papildyta:
[Ar kas nors gali pasakyti, kas tas Spitominas? ar ji galima vartoti kartu su antidepresantais, ar kaip jis vartojamas?
Atsakyti
[quote=vejavaike,2007 06 07, 10:36]
Labas rytas visoms!!!

Noriu su jumis pasidziaugti - siandien mano gimtadienis!!! Man jau 30 metu 4u.gif Ryte buvau pas savo daktara poliklinikoj, kad patartu, ka man daryt (dabar juk gyvenu be vaistu jau savaite...), tai sako aisku negerai taip staiga nutraukti, nors prie antidepresantu ir nepriprantama, bet vis tiek liepe gerti ta ESPRITAL, kaip anksciau...ir dar sake, kad musu atveju labai veiksminga psichoterapija. Tada per kokius metus galima pasveikti galutinai blush2.gif
Visi kaip susitare man linki sveikatos...galvoju - kad taip tiesiai Dievui i ausi ax.gif
Taip noriu buti sveika...neabejoju, kad jus irgi norite, nes tas nerimas tikrai uzknisa.
Kaip jauciates?
as tai ajuciu toki silpnuma-svaiguma-sirdies sunkuma. Kazkas tokio. durna busena...
Papildyta:
Iera, nepamenu ar klausiau taves - ar tu vartoji vaistus? Kokius? Ar bandai be vaistu iveikti nerima?
Zinai, noreciau ir as be vaistu apsieiti, bet... ax.gif
Papildyta:
[Ar kas nors gali pasakyti, kas tas Spitominas? ar ji galima vartoti kartu su antidepresantais, ar kaip jis vartojamas?
[/quote]
Labas rytas Vejavaike, sveikinu tave nuosirdziai su GIMTADIENIU 4u.gif Linkiu kuo greiciau pasveikti ir zinoma viso ko geriausio biggrin.gif happybday.gif
Atsakyti
[quote=vejavaike,2007 06 07, 09:36]
Labas rytas visoms!!!

Kaip jauciates?
Papildyta:
Zinai, noreciau ir as be vaistu apsieiti, bet... ax.gif sveika visu pirma su GIMTADIENIU!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
[/quote]
happybday.gif happybday.gif happybday.gif linkiu viso ko geriausio!!!!!!!visko apie ka svajoji,ka planuoji!!!!!!!! drinks_cheers.gif ne nevartoju jokiu vaistu,puikiai kolkas apseinu be ju,o apie spitomina,vakar tau parasiau i az,skaitei?jo be vaistu bandziau iveikt nerima,ismokau kontruoliot mintis,tai lb padeda,seip musu liga jei ji nera kritiskos stadijos,imanoma isgydit pilnai tik psihoterapija,kas yra praktikuojama pasauli o vaistai israsomi paskutiniu metu,kai jau jokios priemonees nepadeda,pas mus gi atvirksciai,o gaila blink.gif
Atsakyti
YESSSSSSSSSSSSSS clap.gif clap.gif sokiai.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2007 06 07, 11:37)
YESSSSSSSSSSSSSS  clap.gif  clap.gif  sokiai.gif  victory.gif

Ka tai reiskia? ax.gif
Viska islaikei?
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(lera @ 2007 06 06, 19:41)

Aš ir nekovoju nėra su kuo bobute 70 metų ji jau ima ir su proteliu kartais pyktis, bet visad stengias ką nors dar suvelt doh.gif aš stengiuos apsiribot ir susitikt su ja tik kai reikia tik kelis kartus per metus cool.gif o juolab kad jaučiu kad mano MB pas ją ir nesiveržia o kodėl aš turiu norėt pas ją važiuot, kai paprašo MB tai ir nuvažiuojam unsure.gif

QUOTE(vejavaike @ 2007 06 07, 09:36)
Labas rytas visoms!!!

Noriu su jumis pasidziaugti - siandien mano gimtadienis!!! Man jau 30 metu 4u.gif  Ryte buvau pas savo daktara poliklinikoj, kad patartu, ka man daryt (dabar juk gyvenu be vaistu jau savaite...), tai sako aisku negerai taip staiga nutraukti, nors prie antidepresantu ir nepriprantama, bet vis tiek liepe gerti ta ESPRITAL, kaip anksciau...ir dar sake, kad musu atveju labai veiksminga psichoterapija. Tada per kokius metus galima pasveikti galutinai  blush2.gif
Visi kaip susitare man linki sveikatos...galvoju - kad taip tiesiai Dievui i ausi  ax.gif

Sveikinu su gimtadieniu ir linkiu sveikatytės, o jos turėdama išpildysi savo svajones ir pasieksi ko trokšti 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Papildyta:
QUOTE(Ratatankė @ 2007 06 07, 11:37)
YESSSSSSSSSSSSSS  clap.gif  clap.gif  sokiai.gif  victory.gif

tai pasakok kiek gavai, aišku svarbiausia kad išlaikei:super thumbup.gif thumbup.gif , bet smalsu kaip įvertino tavo stresą blush2.gif
Atsakyti
Aciu , mergaites, uz gerus linkejimus smile.gif jums linkiu to paties, svarbiausia -SVEIKATOS. Bukit sveikos ir laimingos smile.gif Nepasiduokim nerimui ir kitoms ligoms smile.gif nors kartais buna labai sunku, bet turim buti stiprios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 07, 13:29)
Aciu , mergaites, uz gerus linkejimus smile.gif jums linkiu to paties, svarbiausia -SVEIKATOS. Bukit sveikos ir laimingos smile.gif Nepasiduokim nerimui ir kitoms ligoms smile.gif nors kartais buna labai sunku, bet turim buti stiprios  rolleyes.gif

Kaip švęsi ką suplanavus g.gif
Atsakyti
ir man idomu ka suplanavus blush2.gif kaip bebutu gerai atsvesk atsipalaiduok is dusios,jug 30 tik karta gyvenima biggrin.gif
Atsakyti