Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

sveika,mano savaidgalis nelabai koks buvo,sunui nei is to ne is sio pakilo temperatura iki 39,2,ir taip jau yra buve keleta kartu,veliau neisriskeja nei sloga nei kosulys ar pan,tai gazdina mane labai,tai turejau visa savaidgali nerimo,bet aciu dievui jau viskas lig ir susitvarke. g.gif kaip jum siandeniniai orai visai faini ar ne?tai paveso,gaivu gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera: 11 birželio 2007 - 15:37
o as pries 3 savaites buvau pokalbiui del darbo, rolleyes.gif tai man paskambino vadybininke ir pakviete ateiti ryt apsiziureti tongue.gif tik va i darba teks vaziuoti vos ne per visa Klaipeda tai truputi neramina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 06 11, 16:36)
sveika,mano savaidgalis nelabai koks buvo,sunui nei is to ne is sio pakilo temperatura iki 39,2,ir taip jau yra buve keleta kartu,veliau neisriskeja nei sloga nei kosulys ar pan,tai gazdina mane labai,tai turejau visa savaidgali nerimo,bet aciu dievui jau viskas lig ir susitvarke. g.gif kaip jum siandeniniai orai visai faini ar ne?tai paveso,gaivu gera thumbup.gif

Tai kas tavo vaikui? ar rodei daktarei?
Manau, gali but nuo saules. Mano dukrai buvo pries pora metu, kai vidurvasary uzkilo temp. iki 39C...bet po keliu dienu viskas praejo.
Sekmes, gydykites! smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,paskaitykit sios savaites"Ekstra"zurnala apie Ruta Sciogolevaite ir jos problem.del panikos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 11, 21:50)
Tai kas tavo vaikui? ar rodei daktarei?
Manau, gali but nuo saules. Mano dukrai buvo pries pora metu, kai vidurvasary uzkilo temp. iki 39C...bet po keliu dienu viskas praejo.
Sekmes, gydykites! smile.gif

aciu,bet jis tikrai neperkaito saulei kazkokie spogiukai raudoni atsirado burnoi,bet nestomatitas,siandien ir man tokiu skausmingu atsirado net nzn ka galvot kas cia,pasimetus si karta visai gyd pasake virusas kaszkoks ir tiek... verysad.gif o del Sciogolevaites tai jau senei zinojau kad jai uzeidavo panieka ax.gif jug seis laikais tai gana "papuliari" smile.gif liga
Atsakyti
labutis mergaiciukes bigsmile.gif kaip sekasi jums,kaip laikotes?
Atsakyti
QUOTE(Londaa @ 2007 06 13, 09:16)
Sveikutes,paskaitykit sios savaites"Ekstra"zurnala apie Ruta Sciogolevaite ir jos problem.del panikos. 4u.gif

Kazka girdejau apie ja...bet ji dabar laukiais, be to, surado mylima zmogu... smile.gif turbut jau pasveiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 14, 09:46)
Kazka girdejau apie ja...bet ji dabar laukiais, be to, surado mylima zmogu... smile.gif turbut jau pasveiko smile.gif

O man tai gydytoja sake, kad mano liga jau perejo i antra stadija, t.y. nuo priepuoliu i silpnuma...o cia jau negerai sad.gif todel reikia taikyti naujus vaistus, nes sitie nepadeda. Turbut kita savaite imsiu biuleteni, nes kai bunu darbe visai jegu neturiu. JAuciuosi silpna, atrodo, kad net rankos tirpsta...jums taip nebuna?
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 14, 11:25)
O man tai gydytoja sake, kad mano liga jau perejo i antra stadija, t.y. nuo priepuoliu i silpnuma...o cia jau negerai sad.gif todel reikia taikyti naujus vaistus, nes sitie nepadeda. Turbut kita savaite imsiu biuleteni, nes kai bunu darbe visai jegu neturiu. JAuciuosi silpna, atrodo, kad net rankos tirpsta...jums taip nebuna?

Man dabar, kai sumažinau antidepresantus, silpna nerealiai, atrodo griūsiu tuoj verysad.gif , užmeta už kampo, vos paeinu, o po darbo galiu tik gulėt blush2.gif
Atsakyti
sveika,taip buna t.y buvo ir rankos tikrai be priezasties tirptavo buvau persigandus nejokais o kai praejo silpnumo stadija tada baigesi visi priepuoliai ax.gif o del vaistu si karta pakeis kitais kita dar kitais ir tai b galo be krasto......pabandik kapstytis pati,vaistus visada spesi pradet gert.... mirksiukas.gif
Atsakyti

Aga... man labai daznai silpna buna sad.gif galvojau kad nuo karscio o cia pasirodo liga... sad.gif
Atsakyti

labutis!dabar senai taip bebuvo,bet ziauriai tirpdavo rankos o ypac kairioji,tai jau buvau prisigalvojusi kad man dar kazkokia liga! doh.gif dabar jauciusi normaliai,bet kartais uzeina toks silpnumas,galva pasvaigsta,ir visada atrodo kad skrandis maudzia! g.gif
Atsakyti