Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(atsa @ 2007 06 24, 20:12)
sveikos, baisus dalykas tos ligos. as jau pora kartu gulejau ligonineje. baisu. vaistu slopinimas begalinis. dabar noriu pati nuteraukti vaistus. bijau kad gali buti blogai, bet as jau nebenoriu ju vartoti.nezinau kaip viska istverti verysad.gif

Sveika,o kodel nebenori,ar nepadeda,ar padeda tik laikinai,kol nauduoji g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif
kaip sekasi? kaip atsventet Jonines? ar pailsejot? kaip savijauta?
Rytoj vel i darba..net bloga, kai pagalvoju... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 24, 23:47)
Sveika,o kodel nebenori,ar nepadeda,ar padeda tik laikinai,kol nauduoji g.gif

nenoriu nes uzknisa tas gerimas ir dar kas pora sav turi eiti i poliklinika susileisti.paprasciausiai jau atsibodo. o geriausiai jauciuosi tai pora men po ligonines o po to vel mintys, nerimas ir t.t cry.gif
Atsakyti
QUOTE(atsa @ 2007 06 25, 12:03)
nenoriu nes uzknisa tas gerimas ir dar kas pora sav turi eiti i poliklinika susileisti.paprasciausiai jau atsibodo. o geriausiai jauciuosi tai pora men po ligonines o po to vel mintys, nerimas ir t.t  cry.gif

kantrybes, nes kol pilnai pasveiksi gali praeiti ilgesnis laikas, stiprybes mirksiukas.gif niekas nenori gerti tu vaistuku bet pasirinkimo nera nes norim visos gyventi pilnaverti gyvenima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atsa @ 2007 06 25, 11:03)
nenoriu nes uzknisa tas gerimas ir dar kas pora sav turi eiti i poliklinika susileisti.paprasciausiai jau atsibodo. o geriausiai jauciuosi tai pora men po ligonines o po to vel mintys, nerimas ir t.t  cry.gif

Kokioj tu ligoninej gulejai? ir kodel dabar blogiau jautiesi? kokius vaistus geri, ar tau jie padeda, ar sulaukei teigiamo poveikio?
Zinau, kad viskas uzknisa...tas nerimas grauzia is vidaus kaip kirminas ir gadina visa gyvenima, bet...reiki laiko...As jau trecius vaistus isbandau, mane negyvai uzkniso - jauciuosi bandomuoju triusiu, kai vienus pabandau ir netinka, gydytojai liepia iskart bandyt kitus....mano organizmas ju nepriima, o be vaistu neisgysiu..tai ir bandau, ir laukiu - gal kurie nors man tiks ir pade... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 25, 16:25)
Kokioj tu ligoninej gulejai? ir kodel dabar blogiau jautiesi? kokius vaistus geri, ar tau jie padeda, ar sulaukei teigiamo poveikio?
Zinau, kad viskas uzknisa...tas nerimas grauzia is vidaus kaip kirminas ir gadina visa gyvenima, bet...reiki laiko...As jau trecius vaistus isbandau, mane negyvai uzkniso - jauciuosi bandomuoju triusiu, kai vienus pabandau ir netinka, gydytojai liepia iskart bandyt kitus....mano organizmas ju nepriima, o be vaistu neisgysiu..tai ir bandau, ir laukiu - gal kurie nors man tiks ir pade... wink.gif

Sveikutes,vejavaike,o ka tu jauti,kai vaistai tau netynka g.gif Man antra dienakaip menstruacujos,tai net isgerus xanax 0,5 is ryto,nerimas nepraejo,tik per pietus,kai ikaliau antra tiek,aprimo,griauzias tas kirminas doh.gif Vat ir mazink doze,o kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 25, 16:25)

na geriu daug ir ivairiu. geriau klauskit kokiu nesu gerusi. mano gydytojas sako kad jei nutrauksiu gali buti kad po to jau nebebus ka vartoti. be vaistu negerai, su vaistais nenoriu. jauciuosi nepilnaverte. juolab kad priaugau daug svorio, o prie tu vaistu taip ir raso, kad gali buti. dabar blogiau jauciuosi net nezinaui kodel. gal todel kad jau vienus vaistus nutraukiau. nezinau. norisi numirt. nesinori gyvent. P.S. as gulejau kauno klinikose
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 25, 16:47)
Sveikutes,vejavaike,o ka tu jauti,kai vaistai tau netynka g.gif Man antra dienakaip menstruacujos,tai net isgerus xanax 0,5 is ryto,nerimas nepraejo,tik per pietus,kai ikaliau antra tiek,aprimo,griauzias tas kirminas doh.gif Vat ir mazink doze,o kaip g.gif

Ka jauciu? - Jauciu visus salutinius pozymius, kurie buna aprasyti vaistu informaciniame lapelyje. Kai pradejau vartoti Stimuloton, buvo ziauriai bloga visa savaite - pykino, svaigo galva, tirpo kunas, zodziu as , galima svelniai pasakyti, merdedavau..bet vis laukiau - gal organizmas pripras ir prades veikti..bet tie netiko. Kai pradejau vartoti EFEXOR, labai tirpo kojos ir rankos, dabar praeina (geriu jau savaite) , bet sirdi dar pamaudzia...laukiu, ka belieka daryti? schmoll.gif Vis tikiuosi, kad pavyks atrast vaista, kuris man tinka...
Kiek laiko vartojai vaistus ir kokius, kad dabar sunku, kai ju nebegeri?
Papildyta:
QUOTE(atsa @ 2007 06 25, 16:57)
na geriu daug ir ivairiu. geriau klauskit kokiu nesu gerusi. mano gydytojas sako kad jei nutrauksiu gali buti kad po to jau nebebus ka vartoti. be vaistu negerai, su vaistais nenoriu. jauciuosi nepilnaverte. juolab kad priaugau daug svorio, o prie tu vaistu taip ir raso, kad gali buti. dabar blogiau jauciuosi net nezinaui kodel. gal todel kad jau vienus vaistus nutraukiau. nezinau. norisi numirt. nesinori gyvent. P.S. as gulejau kauno klinikose

Suprantu..ir man kyla tokiu minciu, kai nerimas mane nugali sad.gif tada jau galvoju - jau geriau koks vezys ar sirdies liga, kada zinau tiksliai, kas man yra ir kiek liko dar gyvent..o cia - nei galo, nei krasto schmoll.gif Labai nemaloni liga schmoll.gif Bet tu kovok, nepasiduok. Jei netinka vaistai, gal bandyk keisti psichoterapeuta? As einu iskart pas du - i klinikas ir privaciai. Ir zinot, koks bajeris buvo??? - Pasirodo, jie vienas kita pazista!!! Nu ir amzas tas pasaulis smile.gif Tai jei ir pasitare abu, ka su manim daryt smile.gif DAbar abu gydo smile.gif Ziuresiu - arba isgydys, arba nugydys smile.gif
O tu, mieloji, neliudek - tai yra isgydoma smile.gif Ir tokiu, kaip mes, yra labai labai daug. Tai naujas sutrikimas, nuo amzino tempo, lekimo , itampos. Ismok atsipalaiduoti. Medituok, lankyk joga, skaityk literatura (labai rekomenduoju knyga "Vienuolis, kuris pardave Ferrari" - rasite auksiniu minciu) smile.gif Nenusimink - mes su tavim smile.gif
o savo vaista turi atrasti butinai. Ir pas spcihologa nueik - jis tave pastiprins moraliskai, o tai irgi butina, ns nerimas labai issekina visa musu organizma.
jei kas - rasyk mums, pasakokis, guoskis - tikrai tave bandysim suprasti ir padeti! smile.gif
sekmes tau!!!
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 25, 22:00)
Ka jauciu? - Jauciu visus salutinius pozymius, kurie buna aprasyti vaistu informaciniame lapelyje. Kai pradejau vartoti Stimuloton, buvo ziauriai bloga visa savaite - pykino, svaigo galva, tirpo kunas, zodziu as , galima svelniai pasakyti, merdedavau..bet vis laukiau - gal organizmas pripras ir prades veikti..bet tie netiko. Kai pradejau vartoti EFEXOR, labai tirpo kojos ir rankos, dabar praeina (geriu jau savaite) , bet sirdi dar pamaudzia...laukiu, ka belieka daryti? schmoll.gif Vis tikiuosi, kad pavyks atrast vaista, kuris man tinka...

sveikos visos kaip savaidgalis? 4u.gif kaip tau vejavaike?efexor tau irgi netinka?kaip jautesi?mes vaziavom savaidgaliui i vilniu labai fainai laika praleidom,nerimo nei kvapo,kaip gera...tikiosi cia visam laikui ir kad ta nerimo busena daugiau niekada negris....taip gera vel pasijaust laisva... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 25, 22:05)
Papildyta:

Suprantu..ir man kyla tokiu minciu, kai nerimas mane nugali sad.gif tada jau galvoju - jau geriau koks vezys ar sirdies liga, kada zinau tiksliai, kas man yra ir kiek liko dar gyvent..o cia - nei galo, nei krasto  schmoll.gif  Labai nemaloni liga  schmoll.gif  Bet tu kovok, nepasiduok. Jei netinka vaistai, gal bandyk keisti psichoterapeuta? As einu iskart pas du - i klinikas ir privaciai. Ir zinot, koks bajeris buvo??? - Pasirodo, jie vienas kita pazista!!! Nu ir amzas tas pasaulis smile.gif Tai jei ir pasitare abu, ka su manim daryt smile.gif DAbar abu gydo smile.gif Ziuresiu - arba isgydys, arba nugydys smile.gif
O tu, mieloji, neliudek - tai yra isgydoma smile.gif Ir tokiu, kaip mes, yra labai labai daug. Tai naujas sutrikimas, nuo amzino tempo, lekimo , itampos. Ismok atsipalaiduoti. Medituok, lankyk joga, skaityk literatura (labai rekomenduoju knyga "Vienuolis, kuris pardave Ferrari" - rasite auksiniu minciu) smile.gif Nenusimink - mes su tavim smile.gif
o savo vaista turi atrasti butinai. Ir pas spcihologa nueik - jis tave pastiprins moraliskai, o tai irgi butina, ns nerimas labai issekina visa musu organizma.
jei kas - rasyk mums, pasakokis, guoskis - tikrai tave bandysim suprasti ir padeti! smile.gif
sekmes tau!!!
na vejavaike tu cia ir parasei kartais pagalvoju gal geriau vezys ar kokia sirdies liga!ar tikrai geriau???!!!! blink.gif jau geriau taip nekalbek,neduok Die...zinau kad tai neviltis kalba,bet vistiek,daugiau optimistiniu minciu apie pasveikima,neskandink saves,bo gali paskest...negalvok daugiau taip.
mad.gif
Atsakyti
[quote=lera,2007 06 25, 22:19]
na vejavaike tu cia ir parasei kartais pagalvoju gal geriau vezys ar kokia sirdies liga!ar tikrai geriau???!!!! blink.gif jau geriau taip nekalbek,neduok Die...zinau kad tai neviltis kalba,bet vistiek,daugiau optimistiniu minciu apie pasveikima,neskandink saves,bo gali paskest...negalvok daugiau taip.
mad.gif
Sveika,
cia as anksciau taip galvodavau, kai jausdavausi blogai, bet gydytoja dar negaledavo pasakyti, kas man yra...tada visokios mintys lisdavo i galva...smile.gif ziani, kodel taip mastydavau? juk paziurek pati - nerimas neapciuopiamas, t.y. jo neistirsi, nenustatysi, ko ten truksta smegenyse, kokios medziagos. O kita liga - paemei krauja ir matai, kas ne taip, ir viskas tau aisku. MAn reikia konkretumo, todel as labai ilgai abejojau savo tokia diagnoze...kazkaip pirma mintis buvo, kad man koks kraujo vezys, todel taip silpna..paskui maniau, kad su sirdim problemos blink.gif Nu zodziu - ko tik neprisigalvojau smile.gif
o Effexor dar nepajutau teigiamo poveikio....laukiu smile.gif
bet vakar buvo giedra diena ir nerimo nejauciau, tik siryt, kai reikejo i darba, tai galva suspaude...smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Labai jūsų jau pasiilgau, jaučiuos taip pat pas gydytoją nerandu laiko nueit blush2.gif taigi ir toliau vis savęs gailiuos.
Na lekiu paskaitinėt ką prirašiusios cool.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 06 26, 11:04)
Sveikutės,

Labai jūsų jau pasiilgau, jaučiuos taip pat pas gydytoją nerandu laiko nueit blush2.gif  taigi ir toliau vis savęs gailiuos.
Na lekiu paskaitinėt ką prirašiusios cool.gif

Sveika,

kur buvai taip dingusi ???
jau pasigedom taves kazkaip... blush2.gif kaip sekasi?
Nebegailek saves, o rpadek save gydyti smile.gif GAl jau baigei maitint savo vaika ir pradejai vartoti vaistus?
Atsakyti