QUOTE(vilminė @ 2007 03 22, 10:29)
tik neįsižeiskit dėl mano nuomonės...Bet aš visada kartoju,jog nėra tokio vyro ,kuris svetimą vaiką mylėtų kai savo...NĖRA
Na nebent vienetai....
O ta motina ,kuri mato ,jog tas vyras akivaizdžiai nemyli jos vaiko,bet ''užmerkia akis ir nieko nedaro'' nėra verta būt mama...Sakysit ką daryt?
Žinau moterį ,kuri žuvus vyrui[sūnui tuo metu buvo 3 metai] ,neparvedė į namus jokio vyro.Draugą ji turėjo,bet patėvio savo sūnui nenorėjo.....Prieš tokią motiną lenkiu galvą......o ir pati mačiau,kaip griaunama yra vaiko vaikystė,teta turėdama dukrytę ištekėjo,pradžioj lyg viskas.kaip ir nieko,kol negimė bendra dukra. o paskui prasidėjo pragaras.Dėl kiekvieno menkniekio jis puldavo tą mergytę,kol ją pasiėmė seneliai..ji ten ir augo ir sugrįžo gyvent pas mamą,gal po dešimtmečio ,kai ji išsiskyrė su vyru.....aš pati buvau dar vaikas ,bet matyt visa tai suformavo mano neigiamą požiūrį į patėvius ir pamotes...NĖRA TOKIO VYRO,KURIS MAN BŪTŲ BRANGESNIS UŽ MANO VAIKĄ. 

as tai pritariu tavo nuomonei...
bet kodel tada tikri teciai neziuri savo vaikuciu?
mamos vistiek nori tureti kazka salia, juk taip lengviau eiti per gyvenima
as pati irgi neiskeisciau vaiko interesu i joki vyra
nors pati gyvenu ne su vaiko teciu ir nuolat stebiu viska
tikrai nereikia kad vaika pultu aukleti ir tuo labiau ten paskuo bambetu ir tik nurodinetu
visi tik kalbeti moka, o imti ir daryti tai ka sako - jau kazkaip sunku ?
jei vyras bumba kad vaikas per daug ziuri TV ar nesportuoja ar kieme nebuna, tai tegu ir padeda tam vaikui
eina kartu i kiema, nors ir ziema tai tegu nukasa sniega, rudeni lapus pagrebsto lauza sukuria, kokias saklas papjausto, vasara galima ir pazvejoti koki lektuva ar aitvara sukonstruoti - tik noro reik o ne nuolatinio auklejimo tik zodziais
nes taip ir isprotet galima
QUOTE(coliuke_v @ 2007 03 22, 11:02)
Kodėl įsižeisti? Čia todėl ir rašiau, kad patartumėt, pasidalintumėt savo mintimis ir išgyvenimais. Žinau, kad berniukui labai reikia vyriškos kompanijos. Ir tikrai nesiruošiu jam parvesti naują tėtį, norėčiau kad jis turėtų draugą. Net nesitikiu kad mylės kaip savo vaiką, to niekada nebus. Bet bijau kad dabartinis "nuomonės reiškimas" gali pavirsti į barnius ir pykčius.
o del sito tai jo, nes ir dabar jau jauciu kad samoneje atsakyma turi, nes tau tai kas jau vyksta labai net nepatinka, nes berniukas tikrai nesusidraugaus su tokkiu nauju teciu, o bus tik dar sunkiau, nes jis tik mokes nurodineti o ne mokyti
o tolerantiskas mokymas manau yra svarbiausia, nors ir tam dalykui vaikai sunkiai pasiduoda, pirma reik uzsitarnaut pasitikejima kad leliukas pradetu saugiai jaustis salia
nes pati esu tokioj situacijoj ir gerai viska matau, nors leliukas mano 4 m bet rauga pazysta jau nuo 3, viskas eina labai atsargiai ir neskubant, maziukas po truputi labiau atsiskleidzia ir susidraugauja, aisku atsiranda ir pavydo ir priesiskumo, bet visada reik stebt abi puses ir jiems padeti, o jei vyras pradeda reiksti savo ego - tai jau nieko gero ir neebus
Papildyta:
QUOTE(coliuke_v @ 2007 03 22, 10:12)
Labai didelės sėkmės tau, eglejoana
Va matai vyrai kokie ištižę.. Aš sakau, kad geriau jokio nei bilekoks
Juk mes moterytės nepasiduodam ir nepalūžtam. Taip ir toliau
O mano "buvęs" tai aplanko sūnų kartą-du per metus, ir tik todėl kad jo mama gyvena mūsų kaiminystėj. Iš pradžių sūnuks dar pasiilgdavo, prižadėdavo pasiimti atostogom prie jūros, atvežti dovanų. (Nors nieko neatveždavo, sako "mamytė gauna alimentus, tegu ji žaislus ir perka") Bet dabar nei pas senelius nori eit, nei pas tėtį, suprato kaip jis jam "rūpi"

O mano "buvęs" tai aplanko sūnų kartą-du per metus, ir tik todėl kad jo mama gyvena mūsų kaiminystėj. Iš pradžių sūnuks dar pasiilgdavo, prižadėdavo pasiimti atostogom prie jūros, atvežti dovanų. (Nors nieko neatveždavo, sako "mamytė gauna alimentus, tegu ji žaislus ir perka") Bet dabar nei pas senelius nori eit, nei pas tėtį, suprato kaip jis jam "rūpi"

o jus sakykit mamos, ar kaip nors skatinat savo vaikucius su savo tikrais teciais bendrauti? ar tikriems teciams skambinat, sakot kad ateitu aplankyti?
nes mano ex leliuka aplanko tai 1 per menesi arba 1 per 2 menesius, ir tik tada kai ateina laikas alimentus moketi ir niekad nieko nera papildomai nupirkes, tik gimtadieniui ir kaledom dovanele, neperka jokiu ten drabuzeliu batu ar dar kokiu kitu dalyku, kaip tu ir minejai tam skirti alimentai ( 150 lt) - bet pinigu man netruksta, bet vistiek moka vaikui
nes as gyvenu kitam mieste ir kiekviena savaitgali griztu pas mama, ex tai zino, bet vistiek neateina pas sunu.. bet as pati ir neskambinu ir neprasau jam ateiti..tai nezinau ar as cia gerai elgiuosi,, gal reikia paciai vaika nuvezti pas teti ir pas visas mociutes?