Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės gyvenimo privalumai

reikėjo eiti ne į restoraną o aludę... girdyklom Aukštaitijoj tokias vadina (tipo arkliams) va ten tikrai (kaip ir kalėjimuose - kažkas jau sumąstė) antrų pusių besiilginčių pilna
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paparte @ 2005 03 20, 12:33)
Pakolkas privalumu jokiu nejauciu, sunkoka tvarkytis. Vakarais pazliumbiu, kad va gyvenimas taip leme man vienai gyvent...kartais net kalta pasijauciu, kad visi mano trys vaikiukai nuo skirtingu tevu ax.gif bet ar tame esme...

Truksta man labai paramos, gyvenau pas tevus, bet pas juos maza vietos, tai persikraustem kitur, dabar seimininke liepe kraustytis lauk, nes atseit blogai, kad pas mane trys vaikai, dar pridarys kokiu nesamoniu, apteplios sienas ar baldus suplesys..... sad.gif o kad esu vienisa motina tai dar blogiau, o kai pamate, kad mano vaikkiukas nevisai baltos spalvos tai isvis sad.gif

kur gyveni?gal galesiu kuom padeti? unsure.gif
Atsakyti
Yra tų privalumų, tačiau jie tokie neužtikrinti....tokie tariami, tarsi migla prieš patekant saulei....
Kaip jau minėta buvo: galiu apsikuitus gulėti lovoje iki pietų....O daugiau? ..... g.gif
Atsakyti
Viska planuoju pati, nereikia su niekuom tartis ax.gif. Kur noriu ten vaziuoju, ka noriu ta perku ax.gif. Ir valgyti niekam nereikia taisyti ax.gif, lengviau dietos laikytis. Ir vaikuti aukleju kaip noriu, niekas neaiskina. Taciau tai ko gero vieninteliai privalumai, o ir tie abejotini g.gif. Nes kazka planuojant kartais norisi su kuom nors ir pasitarti, o ne tik su pacia savimi blink.gif. Vaziuoti, keliauti vienai (tik su vaikuciu) man jau nebeidomu blush2.gif. Gal tik del pirkiniu smagu, kad esu tik pati sau seimininke, o stai valgyti kam nors daryti butu visai gal ir nieko. Sau gamintis neidomu, o dukra nevalgi rolleyes.gif. Kazkas gal suvalgytu visokius likucius, o dabar daznai tenka maista ismesti lauk ax.gif . Zodziu man jau pradeda nusibosti visi tie vienises gyvenimo privalumai doh.gif. Ko gero as labai nestabili ir nebrandi doh.gif , nes pries metus laiko kaifas buvo vienai gyventi, o stai dabar nebenoriu blush2.gif
Atsakyti
galiu flirtuot su man patinkančiais vaikinais, galiu vaikščiot į pasimatymus, galiu susitikinėti su draugėmis, galiu būti nepasidažiusi, nesusitvarkiusi. O svarbiausia, kad nereikia nieko laukti ir nervuotis galvojant, kad ir vėl jis namo negrįš, ir vėl matyt geria su draugais ir t.t. blush2.gif galiu savo pinigus leisti tik savo reikmėm, nereikia niekam pirkti ant pachmielo alaus.. žodžiu. gėris 4u.gif
Atsakyti
paskitinejusi sita foruma net atsigavau! PASIRODO NE MAN VIENAI KARTAIS NESINORI TVARKYTIS AR MAISTA GAMINTI! Dabar gyvenu su vyru (vaiku neturiu tik niekaip negalejau uzsiregistruoti nenurodziusi vaiku), bet taip norisi istrukti blush-anim-cl.gif . Tikrai labai varzo gyvenimas kartu. Mano vyras labai taupus (nera skupus leidzia man viska ko noriu, bet nesinori buti ispuikusia tad ir pati stengiuosi taupiai mastyti), tai daug ko tenka atsisakyti. Ana vakara susipykom nes jis pareiske kad as per garsiai kalbu. Atseit rekiu. Jau kaip supykau! dar nurodines man kokiu tonu galiu kalbeti!!!
Noriu skirtis, bet bijau. Jis tikrai geras vyras.thumbup.gif Dirba, mokosi, stengiasi del bendro katilo, moka mane myleti, pradziuginti, bet... Dar noriu laisves, bet gal daugiau niekad ir nebebus tokio gero gyvenimo partnerio kaip jis, jei ji prarasiu?
sad.gif
Atsakyti
QUOTE(abuza @ 2008 02 19, 12:49)
Viska planuoju pati, nereikia su niekuom tartis ax.gif. Kur noriu ten vaziuoju, ka noriu ta perku ax.gif. Ir valgyti niekam nereikia taisyti ax.gif, lengviau dietos laikytis. Ir vaikuti aukleju kaip noriu, niekas neaiskina. Taciau tai ko gero vieninteliai privalumai, o ir tie abejotini g.gif. Nes kazka planuojant kartais norisi su kuom nors ir  pasitarti, o ne tik su pacia savimi blink.gif. Vaziuoti, keliauti vienai (tik su vaikuciu) man jau nebeidomu blush2.gif. Gal tik del pirkiniu smagu, kad esu tik pati sau seimininke, o stai valgyti kam nors daryti butu visai gal ir nieko. Sau gamintis neidomu, o dukra nevalgi rolleyes.gif. Kazkas gal suvalgytu visokius likucius, o dabar daznai tenka maista ismesti lauk ax.gif .  Zodziu man jau pradeda nusibosti visi tie vienises gyvenimo privalumai doh.gif. Ko gero as labai nestabili ir nebrandi  doh.gif , nes pries metus laiko kaifas buvo vienai gyventi, o stai dabar nebenoriu blush2.gif

Vajei Abuza!!! Įsigyk šunį, bus kam likučius ėsti lotuliukas.gif . Pas mus šeimoje yra prancūzų buldogas doh.gif , tai baisiau už vyrą lotuliukas.gif . Visus maisto likučius suėda ir ne tik, knarkia per naktis net stogas kilnojas, miega ant patogiausios fotelio vietos ir nieko neužleidžia, pas mergų kai išeina, tai parom negryžta..., nu tik šnapso negeria doh.gif . Kai tokį turėsi, vyro tikrai nebereiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

P.S Pasiilgau aš laisvės. Atiduočiau pusę gyvenimo, kad vyras išeitų iš namų ir mus paliktų ramybėje.
Atsakyti
Jie rimtai, tai turet suni visai noreciau lotuliukas.gif, vis butu i ka kojas pasisildyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
Nu aš ir sakau, jei reiktų rinktis, tai rinkčiaus šunį. Tas nors kojas ir rankas palaižo- ką vyras žadėjo daryti visą gyvenimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet pamiršo.
Atsakyti
KAS TAVĘS LAUKIA

Mama ir tetis ziuri televizoriu. Mama sako:
Pavargau, be to jau velu. Eisiu miegoti

Ji nuejo i virtuve, praeidama imete ant kedes paliktus kelis drabuzius i
skalbimo masina,
islygino marskinius ir prisiuvo istrukusia saga.

Ji sutepe kelis sumustinius rytui, is saldiklio istrauke mesa rytdienos
pietums,
patikrino, ar uzteks dribsniu pusryciams ir pripilde cukrine.

Ji surinko i deze ant stalo likusias kaladeles,
isdeliojo ant stalo saukstus ir puodelius pusryciams bei paruose kavos
aparata.

Tada virtuveje ji prijunge telefona krautis.

Palaiste geles, isnese siuksles ir pakabino pora ranksluosciu dziuti.

Ji nusiziovavo, pasiraze ir patrauke link miegamojo pakeliui sustodama
prieskambaryje prie stalo, parase rasteli mokytojai ir

paliko pinigu kelionei bei pakele nuo grindu nukritusi sasiuvini.

Parase sveikinimus su gimtadieniu seimos draugui,
priklijavo pasto zenkliuka ir uzklijavo voka, s
surase pirkiniu sarasa ir viska susidejo i rankinuka

Vonioje nuvale veida 3-in-1 pieneliu, pasitepe naktiniu kremu ir issivale
dantis bei nusikirpo nagus.

Tetis suktelejo is kambario:
Ar nesiruosei eiti miegoti?- Einu- ji atsake,
pakeite vandeni suns dubenelyje, pakele kate,

patikrino, ar uzrakintos durys ir ar kieme dega sviesa.

Uzsuko i vaiku kambari, uzgesino naktines lempeles, isjunge stereo,
cd-grotuvus ir tv, pakabino nuo grindu pakeltus marksinelius i spinta ir
surinko nesvarias kojines bei trumpai snektelejo su vienu vaiku, kuris dar
ruose pamokas.

Miegamajame uzstate zadintuva, pasiruose drabuzius kitai dienai, pataise
batu lentyna ir uzsirase i sesiu butinu atlikti darbu sarasa dar tris.

Ji atsigule ir pasimelde.

Tuo paciu metu tetis isjunge televizoriu, pasake einas miegoti, nors tie
zodziai niekam nebuvo skirti.

Ir nuejo!

Kas ypatingo nutiko? Ar kada nors atkreipei demesi, kodel moterys gyvena
ilgiau?

MES NEMIRSIME ANKSCIAU, NES YRA KAS VEIKTI!!!

cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Dye @ 2008 02 20, 11:28)
MES NEMIRSIME ANKSCIAU, NES YRA KAS VEIKTI!!!

Gana ilgai mąsčiau apie tai - "ar yra gyvenimas iki mirties". Nesu tikras, kad radau atsakymą.
Atsakyti
Ten uždarė, tai atėjau čia pribaigti Medinio. Žodžiu tu teigi, kad tai Aš noriu atiduoti auginti vaiką tėvui (nežinai dėl kokių priežasčių, gal kad esu netikus motina, o gal kad, skirtingai nei kitos, nesiseilėju apie makaronų košes?). O aš atėjau tau dar kartą pasakyti, kad čia tavo ginyba nuo manosios tiesos. Užlipau ant skaudamos vietos, tai vietoj to, kad kalbėtum argumentais ir parodytum nors minimum racionalios logikos ir jausmų, kaip revanšą man išmeti tokią frazę, kuri normaliai moteriai negali praeiti šiaip sau.
Nesugebėjai atlaikyti diskusijos. O gaila.
Atsakyti