Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės gyvenimo privalumai

QUOTE(Dindilin @ 2008 02 20, 11:49)
Nesugebėjai atlaikyti diskusijos. O gaila.

Dar kartą perskaičiau keleta paskurinių tos temos puslapių, bet taip ir nesupratau ką jūs turite mintyse - kurios tos jūsų tiesos aš nesugebėjau atlaikyti. Čia rimtai ir nuoširdžiai.
Aš niekada nežadėjau laižyti savo žmonai rankų ir atnešti dantyse šlepečių. Ir nežadu to daryti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 10:52)
Dar kartą perskaičiau keleta paskurinių tos temos puslapių, bet taip ir nesupratau ką jūs turite mintyse - kurios tos jūsų tiesos aš nesugebėjau atlaikyti. Čia rimtai ir nuoširdžiai.
Aš niekada nežadėjau laižyti savo žmonai rankų ir atnešti dantyse šlepečių. Ir nežadu to daryti.

Jei turi padorumo, bent atsiprašytum manęs už nesąmones. Neva tai AŠ noriu įgrūsti vaiką tėvui, atseit atsikratyti. Jaučiuosi įskaudinta. Virtualiai. Tiesiog man nesmagu. Kažkokia nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 20, 12:03)
Kažkokia nesąmonė.

Jeigu tai nesąmonė - kodėl jūs dėl to pergyvenat? Gužtelėkit pečiais ir pamirškit.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 11:39)
Jeigu tai nesąmonė - kodėl jūs dėl to pergyvenat? Gužtelėkit pečiais ir pamirškit.

Noriu, kad atsiprašytum už nepagrįstą manęs skaudinimą. Negūžtelsiu ir nepamiršiu. Nebent atsiprašytum.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 20, 12:49)
Noriu, kad atsiprašytum už nepagrįstą manęs skaudinimą. Negūžtelsiu ir nepamiršiu. Nebent atsiprašytum.

sunku bus gyvenime jeigu taip jautriai reaguosi dėl kiekvieno įžeidimo.
Ne visus mus mokė, kad jeigu ką įskaudinom, privalom atsiprašyti.
Suaugę žmonės esam, ne vaikų darželis čia..
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 20, 12:49)

Aš jūsų dar neskaudinau... Ir nenorėkite, kad tuom kada nors užsiimčiau. Beje apie skaudinimąsi esu parašęs ne vieną post'ą - pasiskaitykit, gal ką nors suprasit.
Esate panaši į išpaikintą vaiką. Gal tai buvo jūsų skyrybų priežastis? Nesate pratusi negauti ko norite? Ir gyvenimas dar neišmokė, kad tai yra normalu? Tai ruoškitės ir toliau prašyti atsiprašymų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 11:58)
Aš jūsų dar neskaudinau... Ir nenorėkite, kad tuom kada nors užsiimčiau. Beje apie skaudinimąsi esu parašęs ne vieną post'ą - pasiskaitykit, gal ką nors suprasit.
Esate panaši į išpaikintą vaiką. Gal tai buvo jūsų skyrybų priežastis? Nesate pratusi negauti ko norite? Ir gyvenimas dar neišmokė, kad tai yra normalu? Tai ruoškitės ir toliau prašyti atsiprašymų.

O Jūs esate tas, ką jau minėjau ryte. Bet pridėsiu dar, kad esate atsiskyrėlis, bendruomenėje sunkiai randantis vietą savo nuomonei vienišius. Jūs nepažįstate tolerancijos. Bet baisiausia - Jūs neturite humoro jausmo, nemokate pasijuokti iš savęs. Todėl ir provokacijų nesuprantate. Arba suprantate jas rimtai, nes neturite humoro.
Reziume: aš bent išsiskyrus ir vieniša. O jūs - savo paties kankinys, pats sau priešas. Tačiau to nepripažinsit.
Geros dienos dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 20, 13:04)
... esate atsiskyrėlis, bendruomenėje sunkiai randantis vietą savo nuomonei vienišius. Jūs nepažįstate tolerancijos. Bet baisiausia - Jūs neturite humoro jausmo, nemokate pasijuokti iš savęs. Todėl ir provokacijų nesuprantate. Arba suprantate jas rimtai, nes neturite humoro.
.....O jūs - savo paties kankinys, pats sau priešas. Tačiau to nepripažinsit.

Nenorite atsiprašyti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 11:58)
1. Beje apie skaudinimąsi esu parašęs ne vieną post'ą - pasiskaitykit, gal ką nors suprasit.
2. Esate panaši į išpaikintą vaiką.
3. Gal tai buvo jūsų skyrybų priežastis?
4.  Nesate pratusi negauti ko norite?
5. Ir gyvenimas dar neišmokė, kad tai yra normalu?
6. Tai ruoškitės ir toliau prašyti atsiprašymų.

1. Nenoriu to daryti.
2. Ir esu išpaikinta.
3. Taip, mano vyro šeima buvo žemesnio socialinio sluoksnio, nei mano gimtoji šeima.
4. Taip, nesu. Tačiau nenoriu daug.
5. Nelabai turiu teisės skųstis gyvenimu.
6. Gal išdrošite ant medžio šį žodį ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 12:05)
Nenorite atsiprašyti?

Jei argumentuosite, kad buvau neteisi - būtinai tą padarysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 20, 13:10)
1. Nenoriu to daryti.
2. Ir esu išpaikinta.
3. Taip, mano vyro šeima buvo žemesnio socialinio sluoksnio, nei mano gimtoji šeima.
4. Taip, nesu. Tačiau nenoriu daug.
5. Nelabai turiu teisės skųstis gyvenimu.
6. Gal išdrošite ant medžio šį žodį ? bigsmile.gif

Čia jau nebe "vienišės gyvenimo privalumai", bet "vienišės gyvenimo priežastys".
Manau šiandien dėmesio gavote pakankamai. Užteks.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 20, 12:11)
Čia jau nebe "vienišės gyvenimo privalumai", bet "vienišės gyvenimo priežastys".
Manau šiandien dėmesio gavote pakankamai. Užteks.

Užteks tik po Jūsų, garbusis. mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo, kad santykių aiškinimuisi tiktų AŽ, nes čia tema ne apie tai.
Arba atsidarykit sau atskirą temą, pvz.: Medinis prieš moteris arba moterys prieš Medinį doh.gif
Atsakyti