Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės gyvenimo privalumai

QUOTE(Ievuli @ 2011 07 26, 20:01)
toks vaizdas kad jeigu vyra turi tai negali prie jo pedikiuro darytis,ar but susivelus?nesamone;]reiskia vyras nekoks pasitaike....
Papildyta:
Pasiskaiciau daugiau pasisakiusiuju tai gaila jusu moterys pasidare unsure.gif toks vaizdas kad cia beveik visom kelyje pasitaike nevyke vyrai kad gyvenima vienai laikote prabanga,privalumu ir pan unsure.gif Ne uz ka nekeisciau savo dabartinio gyvenimo i vienises,negaleciau buti be tu apkabinimu,buciniu,staigmenu,kai kartu gulime apsikabine suneli,buciuojame,geriame vyna vakarais grozedamiesi saulelydziu ir vis galvodami kaip gera kad turime vienas kita!sito niekas nepakeis,ir net pykcio ,nesutarimu akimirkomis(ko tikrai buna kaip kiekvienoj normalioj seimoj)neesu pagalvojusi kad noreciau gyventi be jo wub.gif o beto mano vyras man pats geriausias draugas,vaikstau ir elgiuosi namuose taip kaip noriu,ir darome abu ka norim,netrukdo man nei alaus skrabonke padeta ant stalo,nei numestos jo kelnes ar kojines;]

Nespjauk i vandeni, kad netektu neskaniai labai atsigert
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2011 07 26, 20:01)
toks vaizdas kad jeigu vyra turi tai negali prie jo pedikiuro darytis,ar but susivelus?nesamone;]reiskia vyras nekoks pasitaike....
Papildyta:
Pasiskaiciau daugiau pasisakiusiuju tai gaila jusu moterys pasidare unsure.gif toks vaizdas kad cia beveik visom kelyje pasitaike nevyke vyrai kad gyvenima vienai laikote prabanga,privalumu ir pan unsure.gif Ne uz ka nekeisciau savo dabartinio gyvenimo i vienises,negaleciau buti be tu apkabinimu,buciniu,staigmenu,kai kartu gulime apsikabine suneli,buciuojame,geriame vyna vakarais grozedamiesi saulelydziu ir vis galvodami kaip gera kad turime vienas kita!sito niekas nepakeis,ir net pykcio ,nesutarimu akimirkomis(ko tikrai buna kaip kiekvienoj normalioj seimoj)neesu pagalvojusi kad noreciau gyventi be jo wub.gif o beto mano vyras man pats geriausias draugas,vaikstau ir elgiuosi namuose taip kaip noriu,ir darome abu ka norim,netrukdo man nei alaus skrabonke padeta ant stalo,nei numestos jo kelnes ar kojines;]

kiekvienam savo smile.gif man pvz nuo perdeto svelnumo buna bloga. pykint pradeda tiesiogine zodzio prasme biggrin.gif tongue.gif todel man irgi jusu gaila, kaip kad jums gaila vienisiu smile.gif kodel? nes as nesuprantu moteru, kurios negali but be vyru biggrin.gif (na gal jus ne tokia, gal siaip priraset saldybiu).
o jei rimciau tai tikrai - kiekvienam savo. jums nesuprast vienisiu, man nesuprast tu, kurios nori pastoviai diedo salia smile.gif ir nereikia cia nieko gailet.
Atsakyti
tikrai kad kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
Yra sawi pliusai ir sawi minusais. Mane paliko antro waiko besilaukiant, nors pats wis kalbedawo ir kalbedawo,kad reikia dukrai brolio ir pan. Man sunku but wienai. Tiek financiskai, tiek trukstant wyrisko prisilietimo. Gal butu kitaip jei draugiu butu salia ar artimuju, wis kokia parama jausciau,o dbr wienuj wiena.
Atsakyti
Dar vienas privalumas: nebuni verciama jaustis del visko kalta.
Siandienos absurdiskasis pvz: pienas pragizes, galioja iki rytojaus. As kalta kad jis pragizo, nes: 1.reikia ZIURETI, kai perki. - Pasakiau, kad juk galiojimas iki ryt. 2. reikia is karto i saldytuva ideti, - idejau is karto su jo alumi rungtynems. 3 (paskutinis argumentas, matant kad kiti atremti): is vis ner ko ten toj kaimo parduotuvelej pirkti piena - pats dazniausiai perkasi ten, nes arciausiai namu ir man kelis kartus ,,patare" kad patogiausia kokio produkto butent ten nuvaziuoti.
Paklausiau - AR TAU SVARBU, KAD AS LIKCIAU KALTA KAD SIS PIENAS SUGIZES? Jis suglumo ir atsake TAIP... unsure.gif Dazniausiai man tokie jo issisokimai kaip vanduo nuo zasies, bet, matau, pastaruoju metu nebegaliu to pakest, rodos tuoj globaliniu klimato atsilimu mane apkaltins. Nei dienos be to kad as kazka padAriau ne taip.
Merginos, juk normalioj seimoj abu sutuoktiniai paburnotu ant tos parduotuves kartu ir tiek? beje, saldytuve buvo ir sviezio pieno.
Ruosiu vaika miegui, reik istraukti nosi, nes trauko snargliuka visa vakara, puikiai girdejau ir maciau. paprasau kad palaikytu jos rankytes, nes baisiai nemegsta sitos proceduros ir spardosi, o jis sako PUPA PAPUSK NOSYTE kokius 4 kartus kai as jam vis kartoju, kad girdejau snargli, bet JUK TAI KA AS SAKAU JAM NE MOTAIS, JIS JUK TUOJ ISITIKINS AR AS NEKLYSTU!!!!!!!!!!!!!

HELP

Ir dar jis nori antro vaiko. Galbut noreciau ir as, bet su tokiais bajeriais tai tik g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babajoska: 01 rugsėjo 2011 - 22:59
QUOTE(babajoska @ 2011 09 01, 22:55)

Negerbia vyras ir tiek. Kazin ar galima ji pakeisti g.gif Gal griebtis to paties metodo ir pult viskuo kaltint? Gali susimastyti.
Atsakyti
Paskaiciau ir kazkaip keista pasidare, tada supratau, kad gal geresnis temos pavadinimas butu - vienises gyvenimo privalumai ar gyvenimas su idiotu...na kazkas tokio, nes negalima lyginti tokiu vyru ir gyvenimo su jais, su normaliais vyrais.
Aisku, kad gyvenant su idiotu visi tie privalumai ok biggrin.gif

O kas tik cia bando nusistebeti tokiais vyrais ir besimegavimu vienatve, is karto grasinimai, ziurek kad tau taip nebutu.

Man atrodo, kad cia jau susiformaves kazkoks iskreiptas vaizdas aplamai apie vyrus, rodos visi tik tokie, kuriem suruges pienas yra egzistencine problema mirksiukas.gif ir nuo kurio reikia sleptis visom keturiom, jei nusprendei kazka padaryti del saves. Jus tikrai manot, kad tik tokie vyrai belike?

Be to, kurios sako, kad gaila, tu, kurios nori pastovio 'diedo' salia, neatrodo, kad pries visas gyvenimo krizes to irgi norejosi jums?
Jums gal nepasiteisino lukesciai, kitai - pasiteisino, todel ir toliau noris to 'diedo' salia.

Jei jis nemylimas - gal ir pykina nuo daugybes apkabinimu, jei mylimas - nagi kazkoks negalavimas jau.

Pakeitus poziuri, gal dar butu sansas i gyvenima su tikru vyru, bet su tokiu poziuriu, taip ir linksesit pritarianciai, kad 'bloga nuo diedu' ir tiek.
Tik idomu vien pagalvojus apie siuos du variantus, kada apima geresnis jausmas wink.gif?

Nuosirdziai noriu palinketi sekmes, ir tenenuskamba kaip kazkoks pamokslas cia, ok wink.gif?

Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2011 09 05, 14:39)

Man atrodo, kad cia jau susiformaves kazkoks iskreiptas vaizdas aplamai apie vyrus,

Matai, siame skyrelyje lankosi DAUGIAUSIAI tos, kurios vienos augina vaikus, tos, kurios del tam tikru priezasciu (kartais netgi labai skaudziu) liko be vyru ir ju paramos. Man butu keista, jei tokios mamos girtusi vyrais (kokiais?!). Jei liko vienos su vaikais, tai gal nelabai verta tiketis pagyrimu ir liaupsiu vyru pusen? g.gif
Atsakyti
Vaje, Ciuke, kaip tu supykai... Ir ką gi mums, toms netikšoms vienišoms mamytėms dabar daryti, kad tu taip lūpytės neraukytum, nesiustum ir kojele netrepsėtum dėl mūsų nevydonių nenusisekusio gyvenimo ir iškreiptos psichikos... Nu stengsimės, bandysime tą savo mąstymą keisti. Tik ar tau nuo to bus geriau ar blogiau? Ar bus kokių nors permainų tavo padangėje nuo tokio mūsų virsmo iš paklydėlių į tikras damas?

Ciuke, Ciuke, kaip pasiklosi, taip išmiegosi. Linkiu, kad tamstelei kudlos ir plunksnos gyvenimo lovoje neišsitaršytų ir ant plikos aslos netektų gulėti...

4u.gif 4u.gif 4u.gif Te balionėlį, gal nepyksi taip, nečepsėsi kaip princesė ant žirnio wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2011 09 05, 22:27)
Vaje, Ciuke, kaip tu supykai... Ir ką gi mums, toms netikšoms vienišoms mamytėms dabar daryti, kad tu taip lūpytės neraukytum, nesiustum ir kojele netrepsėtum dėl mūsų nevydonių nenusisekusio gyvenimo ir iškreiptos psichikos...  Nu stengsimės, bandysime tą savo mąstymą keisti. Tik ar tau nuo to bus geriau ar blogiau? Ar bus kokių nors permainų tavo padangėje nuo tokio mūsų virsmo iš paklydėlių į tikras damas?

Ciuke, Ciuke, kaip pasiklosi, taip išmiegosi. Linkiu, kad tamstelei kudlos ir plunksnos gyvenimo lovoje neišsitaršytų ir ant plikos aslos netektų gulėti...
4u.gif  4u.gif  4u.gif Te balionėlį, gal nepyksi taip, nečepsėsi kaip princesė ant žirnio wink.gif wink.gif wink.gif

Kam taip stipriai 4u.gif Aš Ciukės poste nieko panašaus neįžvelgiau...

Išties, čia kalbam apie diedus, kurie pasielgė netinkamai, todėl tokios ir kalbos. Ir palengvėja, kai imame gyventi be jų. Bet, aišku, yra ir kitokių. Ir neigti vieną ar kitą, būtų neprotinga.

Pati palikusi pirmą vyrą, ketverius metus mačiau geroookai daugiau vienišės gyvenimo privalumų, nei trūkumų biggrin.gif Kaip ir daugelis čia biggrin.gif
Bet atsirado žmogus, kuris tų "privalumų" iš manęs neatėmė, o trūkumai su jo atsiradimu kompensavosi - ir aš, gyvendama su juo, esu ne mažiau patenkinta gyvenimu, nei gyvendama viena biggrin.gif Kaip ir nesakau, kad gyvendama viena gyvenau blogai mirksiukas.gif Taip, kad, nėra taip, kad absoliučiai geriau gyventi vienai ar absoliučiai geriau gyventi su vyru. Todėl nereiktų pykti ant tų, kurios sako kitaip, nei mums atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2011 09 06, 07:15)
Kam taip stipriai  4u.gif 

kodel stipriai? Visai normaliai.
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2011 09 05, 22:27)
Vaje, Ciuke, kaip tu supykai... Ir ką gi mums, toms netikšoms vienišoms mamytėms dabar daryti, kad tu taip lūpytės neraukytum, nesiustum ir kojele netrepsėtum dėl mūsų nevydonių nenusisekusio gyvenimo ir iškreiptos psichikos...  Nu stengsimės, bandysime tą savo mąstymą keisti. Tik ar tau nuo to bus geriau ar blogiau? Ar bus kokių nors permainų tavo padangėje nuo tokio mūsų virsmo iš paklydėlių į tikras damas?

4u.gif  4u.gif  4u.gif Te balionėlį, gal nepyksi taip, nečepsėsi kaip princesė ant žirnio wink.gif wink.gif wink.gif

Kas ką norėjo, tas ta ir išgirdo smile.gif

Dar karteli sekmės, tik per gyvenimą eiti lengviau su sypsena mirksiukas.gif

Atsakyti