Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės gyvenimo privalumai

Šiandien paklausiusi vieno poros pokalbio, pagalvojau, kad turiu dar vieną privalumą - į garažą statau tik savo mašiną biggrin.gif ir nereikia nei su niekuom dalintis, nes tipo jo spalva labiau murzinasi, skardos plonesnės ir iš viso, mašina brangesnė biggrin.gif Kai išgirdau šitus diedo argumentus, taip gaila tos moters pasidarė - tipo ji mažiau užimta, galės nusigramdyti sniegus ir ledą. Vaikai gi padės... Kažkaip vos nelepterėjau, kad vaikams ko gero į mokyklą laiku reikia nuvažiuoti blink.gif Pažiūriu aplinkui, pasiklausau, ir taip man tolsta noras turėti sutuoktinį.... Užtektų man jobario biggrin.gif Pagal iškvietimą - lovai, vakarui, baliui ax.gif
Atsakyti
taigi, pripliusuojam:
58. niekas nebezda , neriaugeja, nesikeikia
59. O kai tai padarai pati, nereikia gėdintis
60. į garažą statau tik savo mašiną ir nereikia nei su niekuom dalintis, nes tipo jo spalva labiau murzinasi, skardos plonesnės ir iš viso, mašina brangesnė.

na, jau ir iki 100 nebetoli... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 06 14, 12:07)
Pažiūriu aplinkui, pasiklausau, ir taip man tolsta noras turėti sutuoktinį.... Užtektų man jobario  biggrin.gif Pagal iškvietimą - lovai, vakarui, baliui  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pritariu 100%
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 06 14, 12:07)
Šiandien paklausiusi vieno poros pokalbio, pagalvojau, kad turiu dar vieną privalumą - į garažą statau tik savo mašiną  biggrin.gif ir nereikia nei su niekuom dalintis, nes tipo jo spalva labiau murzinasi, skardos plonesnės ir iš viso, mašina brangesnė  biggrin.gif Kai išgirdau šitus diedo argumentus, taip gaila tos moters pasidarė - tipo ji mažiau užimta, galės nusigramdyti sniegus ir ledą. Vaikai gi padės... Kažkaip vos nelepterėjau, kad vaikams ko gero į mokyklą laiku reikia nuvažiuoti  blink.gif Pažiūriu aplinkui, pasiklausau, ir taip man tolsta noras turėti sutuoktinį.... Užtektų man jobario  biggrin.gif Pagal iškvietimą - lovai, vakarui, baliui  ax.gif

Aha, sutuoktinis be nuosavo garažo - kažkoks nesusipratimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraM @ 2005 06 14, 14:01)
Aha, sutuoktinis be nuosavo garažo - kažkoks nesusipratimas  g.gif

Tai aišku, ir jei dar be nuosavo namo, kuriame galėtų eiti nakvoti, tai iš viso kam jis reikalingas...
Ne garaže esmė, o požiūryje. Vyrui mašinos reikia labiau, televizoriaus irgi, pasirodo garažas irgi yra vyriškas reikalas. Nes pirma - kam tai bobai mašina, o jei jau nupirkau (!!!!! nesvarbu, kad už žmonos sutaupytus pinigus, vistiek JIS nupirko), tai tegul džiaugiasi, ir suka galvą kaip priparkuoti sausakimšame kieme. Ir jei žiemą anai mašina neužsives, ir vaikus su mikriuku temps į darželius, argi čia jo bėda. Prisižiūrėjau aplinkui tokių vaizdelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 06 14, 15:20)
Tai aišku, ir jei dar be nuosavo namo, kuriame galėtų eiti nakvoti, tai iš viso kam jis reikalingas...
Ne garaže esmė, o požiūryje. Vyrui mašinos reikia labiau, televizoriaus irgi, pasirodo garažas irgi yra vyriškas reikalas. Nes pirma - kam tai bobai mašina, o jei jau nupirkau (!!!!! nesvarbu, kad už žmonos sutaupytus pinigus, vistiek JIS nupirko), tai tegul džiaugiasi, ir suka galvą kaip priparkuoti sausakimšame kieme. Ir jei žiemą anai mašina neužsives, ir vaikus su mikriuku temps į darželius, argi čia jo bėda. Prisižiūrėjau aplinkui tokių vaizdelių  doh.gif

Aš supratau tavo mintį, tik šiaip juokavau. Daug tokių stuobrių pasaulyje, tikiuosi, neužsirauti ant tokio niekada gyvenime.
Jei rimtai, tai aš pati jaučiuosi turinti masę privalumų būdama viena. Ryt išvažiuoju į seminarą užsienyje - norėjau ir išmoviau, ir visai neprivalau su niekuo to derinti. Nereikia rūpintis, ką brangusis valgys, kokias kojines mausis ir kieno lovoj miegos. Norėjau pervesti pinigėlių labdarai ar pasirūpinti vargingai gyvenančia giminaičių šeima - ėmiau tą ir padariau, ir nereikia klausytis priekaištų, kad veltui švaistau pinigus ir nesirūpinu bendru gerbūviu. Neturėjo bendradarbis kur prisiglausti, kol remontuojasi butą - pasikviečiau pas save (vyrui esant net į svečius joks kolega neužeidavo). Dabar Kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad gyvendama viena pamažu grįžtu prie savojo aš. Nors nežinau, ar tai yra gerai, ar blogai - iš vienos pusės gerai, bet iš kitos - gal jau imu įgauti tikrų vienišių požymių? g.gif
Atsakyti
Kai esi viena tai tikrai turi daug privalumų: elgiesi kaip nori, nereikia prieš nieką atsiskaityti, gyveni savo malonumui ir pan. Tačiau yra ir vienas (bent man) didelis trūkumas: kai nueini į balių, priėmimą ar dar į kokį didelį susibūrimą, kur susirenka vien poros, o tu pati viena esi be tos antros pusės. Tuomet visų akys krypsta į tave, jie seka kaip tu elgiesi, kokia tavo nuotaika, aptarinėja, o moterys tiesiog akivaizdžiai saugo savo antrąją (ir taip iki kaulo jiems įgrisusią) pusę, kad tik neduok dieve jis į tave pasižiūrės ar užkalbins (o visų blogiausia bus - jei pakvies šokti). Tada jau aš pradedu gailėtis, kad šalia tavęs nėra Jo (nors ne vienintelio, bent jau "su vyriška smarve"). Ir aš stengiuos, jei tai įmanoma, neiti į tokius vakarėlius kur renkasi poros. O kaip jūs jaučiates ir kaip elgiates kai esate pakviestos į vakarėlį, o kartu su savimi neturite ką atsivesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2005 06 20, 22:03)
Kai esi viena tai tikrai turi daug privalumų: elgiesi kaip nori, nereikia prieš nieką atsiskaityti, gyveni savo malonumui ir pan. Tačiau yra ir vienas (bent man) didelis trūkumas: kai nueini į balių, priėmimą ar dar į kokį didelį susibūrimą, kur susirenka vien poros, o tu pati viena esi be tos antros pusės. Tuomet visų akys krypsta į tave, jie seka kaip tu elgiesi, kokia tavo nuotaika, aptarinėja, o moterys tiesiog akivaizdžiai saugo savo antrąją (ir taip iki kaulo jiems įgrisusią) pusę, kad tik neduok dieve jis į tave pasižiūrės ar užkalbins (o visų blogiausia bus - jei pakvies šokti). Tada jau aš pradedu gailėtis, kad šalia tavęs nėra Jo (nors ne vienintelio, bent jau "su vyriška smarve"). Ir aš stengiuos, jei tai įmanoma, neiti į tokius vakarėlius kur renkasi poros. O kaip jūs jaučiates ir kaip elgiates kai esate pakviestos į vakarėlį, o kartu su savimi neturite ką atsivesti? g.gif

Aišku, kad nužiūrinėju kitų vyrus ir kabinu juos. O kaip gi kitaip. Jei jau įtarinėja ir apšnekinėja, tai reikia, kad būtų už ką. Jei rimtai, niekada nepastebėjau jokio skirtumo, viena ar ne. Blogiau tik tada, kai poros visą vakarą leidžia kartu (tikrąja to žodžio prasme - susikibę ir be šansų kurį nors pakalbinti). Tada man ir dviese nebūna smagu - į vakarėlius einu pasibendravimui su kitais žmonėmis, o ne praleisti laiką su saviškiu.
Atsakyti
Vakar vesdamasi dukrą iš lopšio girdėjau mamos ir vaiko pokalbį:
"- Mama, o kada tėtis manęs ateis pasiimti?", "- Neateis, taigi žinai, kad tėtis neturi laiko, jis dirba".
Kažkaip pagailo vaiko, tokiu gradžiu balsu prašė, o motina tik subarė...
Nafig toks tėvas išvis reikalingas, jei nė vieną vakarą negali vaiko iš darželio paimt?
Atsakyti
dar vienas privalumas - galiu kiaurą naktį skaityti biggrin.gif nesiparindama kad kažkam trukdau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2004 12 16, 14:08)
O dar baisiai megstu namuose buti nesukavus ir deveti suplesusius rubus smile.gif ir aplamai, niekas man netrukdo patinginiauti, paskaityti knyga ir pazaisti kompu.

As tik vieno nelabai suprantu.. tai vyras yra ar mylimasis ir gyvenimo bendrazygis ar koks nors higienos ir svaros inspektorius biggrin.gif mano manymu tai prie vyro imanoma but ir susivelusiai ir suplesytais rubais ir dar visaip smile.gif Juk jei zmones gerai sutaria ir jiems gera kartu tai jiems gera visaip ir visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minestry @ 2005 07 14, 13:53)
As tik vieno nelabai suprantu.. tai vyras yra ar mylimasis ir gyvenimo bendrazygis ar koks nors higienos ir svaros inspektorius  biggrin.gif mano manymu tai prie vyro imanoma but ir susivelusiai ir suplesytais rubais ir dar visaip smile.gif Juk jei zmones gerai sutaria ir jiems gera kartu tai jiems gera visaip ir visur smile.gif

Jei gerai sutaria - taip. Bet didžiausia vyrų problema ta, kad jie sutaria tik su savo antru galu. Moteris jiems turi būti viskas pagal aukščiausius standartus - šeimininkė, mama, draugė, meilužė ir dar belenkas. Su normaliu vyru gali turėti visus tuos išvardintus punktus. Tik man dar neteko sutikti nė vienos, turinčios antrą pusę, kuri tą turėtų.
Atsakyti