Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės gyvenimo privalumai

QUOTE(baltoji @ 2005 04 20, 14:17)
Na, aisku, as turiu kita problema  g.gif  Laisvės susitikinėt su kuo noriu, tai yra i valias, net per daug, bet kai koks nors tipelis, pries tai rodes demesi  mirksiukas.gif suzino, jog viena auginu trynukus  biggrin.gif  labai greit atsala  cool.gif tipo : respekt, gerbiu ir t.t. bet gal eisiu paieskot (skaniu kasneliu) kur nors kitur ...  Tokia vat, problema, sakyciau ...

as tai drasiai sakau apie dvynukus, jei "respect" - tai respect; jei dingsta - tai jo reikalas, suprasiu; bet... buna ir kitaip mirksiukas.gif
kai susitiksim papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau ar kas rašėt, bet jei sumanei dietintis, tai nieks nereikalaus cepelinų virt, kuriuos virdama seilę varvintum, o po to nesusilaikytum ir kokių penkių nesušlamštum mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu laisva, ir tuo džiaugiuosi- nors nera lengva gyventi... Mano dienos, mano naktys! Manau gyventi vienai - prabanga. wub.gif
Atsakyti
Nu smagu mergaičiukės thumbup.gif Tiek privalumų clap.gif

... Bet... g.gif yra bet... Pabūkim nors kiek nuoširdesnės sau... Ar tikrai esam jau tokios laimingos turėdamos šitiek privalumų?..
Gal mes paprasčiausiai dar nesutikom tokio žmogaus, su kuriuo norėtus būti kartu ne tik šiandien, bet ir rytoj.
Juk geroje ir darnioje šeimoje kiekvienas vaikas yra saugesnis. Nes tik iš tokių šeimų vaikai perima vertybes, išmoksta dalytis atsakomybe ir užmezga ryšius visam gyvenimui.
Taip, aš būdama vieniša, esu daug laisvesnė... Tačiau paskutiniu metu pasiilgstu šilumos... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksena @ 2005 04 22, 14:25)

... Bet...  g.gif yra bet...  Pabūkim nors kiek nuoširdesnės sau... Ar tikrai esam jau tokios laimingos turėdamos šitiek privalumų?..
Gal mes paprasčiausiai dar nesutikom tokio žmogaus, su kuriuo norėtus būti kartu ne tik šiandien, bet ir rytoj.
Juk geroje ir darnioje šeimoje kiekvienas vaikas yra saugesnis. Nes tik iš tokių šeimų vaikai perima vertybes, išmoksta dalytis atsakomybe ir užmezga ryšius visam gyvenimui.
Taip, aš būdama vieniša, esu daug laisvesnė... Tačiau paskutiniu metu pasiilgstu šilumos... wub.gif

Ksena, turbūt nedaug iš mūsų paprieštarautų, kad šeima yra geriau nei vienišės gyvenimas. Bet jei jau jos nėra tos normalios šeimos, tai stengiamės išnaudoti tuos privalumus, kuriuos turime būdamos be vyrų. O šiaip tai žinoma, gerai būtų, kad nereikėtų kurti tokių forumų kaip 'Vaiką auginu viena"... smile.gif Aš tai seniai sau nuoširdi ir žinau ko iš gyvenimo norėčiau, bet... Kas iš to, kad raudosiu kaip blogai vienai... Ar nuo to pasidarys geriau?
Taigi, kokių dar yra privalumų mūsų gyvenime? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraM @ 2005 04 19, 15:20)
SimoMamaVilma, skaitant pastarąsias tavo žinutes (kitą žr. temoj apie susitikimus) tikrai matosi, kad didelėj depresijoj esi...  Turbūt ne viena iš mūsų esam buvę panašioj situacijoj ir visos žinom, kad patarimai čia vargu ar padės. Neketinu jų kaišioti, bet gal tu nori susitikti su kuo nors iš mūsų ir pasikalbėti?

Dekui uz pasiulyma. Tikrai mielai susitikciau. Nors is tiesu nemegstu dejuoti ir skustis. Net nezinau, ar sugebu dorai isipasakoti.
Zinoma, suprantu, kad viskas - ir laime ir skausmas ar liudesys yra laikini. Tik man atrodo, kad kovoju ir laukiu visa savo gyvenima.
Tikrai aciu uz pasiulyma, mielai pabendrauciau su kuo nors.
Parasysiu i tavo AZ savo tel.nr.
Atsakyti
QUOTE(Ksena @ 2005 04 22, 15:25)
Nu smagu mergaičiukės thumbup.gif  Tiek privalumų clap.gif

... Bet...  g.gif yra bet...  Pabūkim nors kiek nuoširdesnės sau... Ar tikrai esam jau tokios laimingos turėdamos šitiek privalumų?..

Ksena, tu tikriausiai teisi.
Bet aš visada manau, kad vienatvė dviese yra daug baisesnė už mano dabartinę padėtį.
Atsakyti
QUOTE(AusraM @ 2005 04 22, 16:40)
Ksena, turbūt nedaug iš mūsų paprieštarautų, kad šeima yra geriau nei vienišės gyvenimas. Bet jei jau jos nėra tos normalios šeimos, tai stengiamės išnaudoti tuos privalumus, kuriuos turime būdamos be vyrų. O šiaip tai žinoma, gerai būtų, kad nereikėtų kurti tokių forumų kaip 'Vaiką auginu viena"... smile.gif Aš tai seniai sau nuoširdi ir žinau ko iš gyvenimo norėčiau, bet... Kas iš to, kad raudosiu kaip blogai vienai... Ar nuo to pasidarys geriau?
Taigi, kokių dar yra privalumų mūsų gyvenime? smile.gif

... Žinoma, Aušra, nepasidarys geriau. Mums suteikta galimybė maudytis savo laisvės versmėje... Tačiau mūsų gyvenimas yra mūsų įsitikinimų, jausmų ir minčių atspindys. Be abejo, aš visaip stengiuos pabėgt nuo liūdesio. Nes puikiai suvokiu, jog skaudulių ieškojimas žmogų tik susirgdina.

.. Tad einu per gyvenimą iškelta nosele 4u.gif

Tiesa dar gerai pagalvosiu apie privalumus, nes nenoriu pasikartoti. Ir būtinai juos parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 04 22, 17:56)
Ksena, tu tikriausiai teisi.
Bet aš visada manau, kad vienatvė dviese yra daug baisesnė už mano dabartinę padėtį.

Atleisk, Bitute, bet aš čia kol kas esu naujokė. Tad nelabai žinau apie tavo dabartinę padėtį. Norėčiau susipažinti artimiau 4u.gif Beje, kiekviena vienatvė turi ir pliusiukų, ir minusiukų..
Atsakyti
QUOTE(Ksena @ 2005 04 22, 14:25)
Nu smagu mergaičiukės thumbup.gif  Tiek privalumų clap.gif

bet mes ir nesakom, kad vienišės gyvenime nėra minusų. Yra, ir namažų. Bet šita tema apie pliusus, juos mes ir vardinom. Žinoma, kad vakarai prailgsta, kad vaikai turi problemų ir norisi į tikrą vyrišką petį atsiremti. Bet pliusai,privalumai, kuriuos čia visos taip šauniai pavardijo irgi egzistuoja ir kartais jie net tuos minusus nusveria. Reikia būti laimingai su tuo, ką turi, kaip sakoma"count your blessings"...
Atsakyti
QUOTE(Ksena @ 2005 04 22, 17:50)
Atleisk, Bitute, bet aš čia kol kas esu naujokė. Tad nelabai žinau apie tavo dabartinę padėtį. Norėčiau susipažinti artimiau 4u.gif  Beje, kiekviena vienatvė turi ir pliusiukų, ir minusiukų..

mano statusas kaip ir daugumos čia bandančiu įžvelgti vienišės gyvenimo pliusukus: mama + vaikas. soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite_Maja @ 2005 04 23, 12:36)
mano statusas kaip ir daugumos čia bandančiu įžvelgti vienišės gyvenimo pliusukus: mama + vaikas. soske.gif

smile.gif Pasufleravai... Dar vienas privalumas - visą dėmesį, meilę, didžiausią laiko dalį galim skirti pačiam brangiausiam, mažiausiam žmogiukui... mirksiukas.gif
Atsakyti