Pas mus tai visi vaikai pradėjo miegoti atskirai , t.y.kitame kambaryje nuo pusės metų. Niekaip nesuprantu tėvų , kurie miega su vaikais viename kambaryje vos ne iki mokyklos

Manau jei galvoti, kad begi nuo savo vaiko, tai galima iki paauglystes miegoti viename kambaryje
O seip tai cia kiekvienu tevu reikalas. Mes savo leliu bandeme 6 men perkelti i kita kambari, bet kol paryciais valgydavo buvo sunku, tai po poros dienu grazinom.
O kai tik atpratome valgyti 4 val. ryto tai ir persikeleme i savo kambari (nuo 9men.). Dabar vaikas miega daug ramiau. Jei koki karta ar du prabunda tai nueinam duodam vandenuko atsigerti ant soniuko paguldai ir miega sau toliau ramiai. O ryte kai prabunda pats pakviecia mama arba tete sako, ateini o jis jau atsistojas toks patenkintas juokiasi tave pamates

O seip tai cia kiekvienu tevu reikalas. Mes savo leliu bandeme 6 men perkelti i kita kambari, bet kol paryciais valgydavo buvo sunku, tai po poros dienu grazinom.
O kai tik atpratome valgyti 4 val. ryto tai ir persikeleme i savo kambari (nuo 9men.). Dabar vaikas miega daug ramiau. Jei koki karta ar du prabunda tai nueinam duodam vandenuko atsigerti ant soniuko paguldai ir miega sau toliau ramiai. O ryte kai prabunda pats pakviecia mama arba tete sako, ateini o jis jau atsistojas toks patenkintas juokiasi tave pamates

su vyresnėle miegojom kartu vienam kambary - o kai pradėjo visą naktį išmiegoti be maitinimų (čia kažkur nuo 7 mėnesių), tai tiesiog mes ją tam kambary palikom, o patys išsikraustėm į kitą kambary. ir vaikui nėr streso kad aplinka pasikeitė.
su mažąja miegam ir vėl vienam kambary, bet jau patiems iš jo pabėgti nebebus galima, nes tai yra įrengtas miegamasis. dukrelę reikės kelti pas sesę.
kartais pagalvoju, kad gal migdyti atskirai, bet būna naktų kai ji nei iš šio nei iš to pradeda žiaugčioti, tada puolu gelbėti. o jei manęs šalia nebūtų ir aš iš kito kambario neišgirsčiau
palauksim kol mažė sustiprės, nebereikės naktimis maitinti ir manau keliaus pas sesę. o kadangi su sese miegos, tai manau irgi streso jai nebus
su mažąja miegam ir vėl vienam kambary, bet jau patiems iš jo pabėgti nebebus galima, nes tai yra įrengtas miegamasis. dukrelę reikės kelti pas sesę.
kartais pagalvoju, kad gal migdyti atskirai, bet būna naktų kai ji nei iš šio nei iš to pradeda žiaugčioti, tada puolu gelbėti. o jei manęs šalia nebūtų ir aš iš kito kambario neišgirsčiau

palauksim kol mažė sustiprės, nebereikės naktimis maitinti ir manau keliaus pas sesę. o kadangi su sese miegos, tai manau irgi streso jai nebus

QUOTE(krika @ 2007 12 06, 11:10)
su vyresnėle miegojom kartu vienam kambary - o kai pradėjo visą naktį išmiegoti be maitinimų (čia kažkur nuo 7 mėnesių), tai tiesiog mes ją tam kambary palikom, o patys išsikraustėm į kitą kambary. ir vaikui nėr streso kad aplinka pasikeitė.

Ir as savo maziuke kelsiu i kita kamb,kai ji naktimis nebevalgys,sunku man butu lakstytiis vieno i kita kamb
as ir noriu iskelt i kt kamabri, bet bijau kad teks lakstyt, o gal kaip tik nejaus mamos ir nesikels?

tai vat,jei reiks lakstyti i kita kamb,tai kada pailsesi

Viename žurnale skaičiau, kad tik labai subrendę ir atsakingi tėvai gali migdyti vaiką atskirame kambaryje nuo pat gimimo. Gal ir sunku mamai būtų naktim lakstyti maitinti, bet kai vaikas išmiega jau bent po 5 val. tai, manau, kad reiktų atskiro kambario. Dukrytei 2mėn ir sav, ji miega be pertraukos 8 val ir, jei tik turėčiau galimybę, jau dabar migdyčiau atskirame kambaryje, o kas labai baiminas, tai gali isigyti radioauklę. Kažkuri rašė, kad nuo 9 mėn vaikas gali išsigąt tėvų naktį skleidžiamų garsų, bet naujausia informacija teigia, kad to negalima daryt kai šalia yra kūdikis 6mėn. Na, o kai vaikas miega tėvų lovoj, tai aš kategoriškai nepritariu, man tai atrodo nehigieniška. Nepriimkite nei viena to asmeniškai, tai tik mano nuomonė

Aš sunkiai įsivaizduoju kad mano vaikas jau dabar miegotų kitam kambary.Nors keliuosi naktį n kartų ,bet man tai atrodo paprasčiau nei bėgioti į kitą kambarį.Dabar jam dygsta dantukai tai miega neramiai, bet naktimis nevalgo, tai aš keliuosi jį apkloti ar nuraminti jei pradeda miegodamas verkšlenti.
ir as kelsiu i kita kambari.Tik pameta soske nakti ir kai pati neranda pravirksta.Tai gali tekt palakstyt.Nebent ramiai miegos

QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 19, 23:45)
ir as kelsiu i kita kambari.Tik pameta soske nakti ir kai pati neranda pravirksta.Tai gali tekt palakstyt.Nebent ramiai miegos 

o kodel skubi isme=nesti,jei verkia soskiuko nerasdama,galvoju,akd pavargstitaip lakstydama.Delto asdar niekur ir nekeliu
Niekaip negaliu suprasti, kodėl tik gimusį vaikelį reikėtų išnešti į kitą kambarį
Negi vaikas tėvų miegamajam kažkuo gali trukdyti? Man daug ramiau pačiai miegoti, kai girdžiu savo mažylio kvėpavimą. Manau, kad jam irgi. Tai kodėl reikia tą ramybę atimti iš vaiko. Tai gryniausias amerikonų išmislas, kažkodėl labai plintantis ir pas mus. Bet jie labai brangiai už tai moka, ten labiausiai paplitęs kūdikių staigios mirties sindromas. Ir kaip viena iš priežasčių nurodoma kūdikių migdymas atskirai

Negi vaikas tėvų miegamajam kažkuo gali trukdyti? Man daug ramiau pačiai miegoti, kai girdžiu savo mažylio kvėpavimą. Manau, kad jam irgi. Tai kodėl reikia tą ramybę atimti iš vaiko. Tai gryniausias amerikonų išmislas, kažkodėl labai plintantis ir pas mus. Bet jie labai brangiai už tai moka, ten labiausiai paplitęs kūdikių staigios mirties sindromas. Ir kaip viena iš priežasčių nurodoma kūdikių migdymas atskirai