Įkraunama...
Įkraunama...

KT "Belara"

geras kls biggrin.gif as tai vakare geriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J_Vaida @ 2010 07 14, 11:40)
turint recepta, perku eurovaistinej smile.gif ten kainuoja apie 26lt, kai nepasiemus jo, einu prie namu i gintarine vaistine, ten apie 27 moku wink.gif

Eina sau kaip pigiau blink.gif As perku su nuolaidu kortelem,ir uz vien lapeli moku virs 30lt. unsure.gif
P.S Gal kas galvojat nustoti vartoti,ir parduotumet Belara KT blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOMINUKE: 10 rugpjūčio 2010 - 20:35
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 08 10, 20:34)
Eina sau kaip pigiau blink.gif As perku su nuolaidu kortelem,ir uz vien lapeli moku virs 30lt. unsure.gif
P.S Gal kas galvojat nustoti vartoti,ir parduotumet Belara KT blush2.gif ?

Tai ir ten tik lapelis 4u.gif
Atsakyti
as pirkau Norfos vaistinej su nuolaida ir sumokejau 28lt su centais smile.gif

pradejau nuo sekmadienio gert KT ir jau galvojau vakar mm baiges vakare, o siandien vel teplioja doh.gif
Atsakyti
Mergaites o gal galit man kuri patart g.gif Jei vakar isgeriau paskutine pakuotes tablete bet nenoriu mmm nes vaziuojam atostogaut ar galiu iskart pradet kita pakuote
Atsakyti
Žinoma, nedaryk pertraukos ir tiek..
Atsakyti
Aciu 4u.gif Taip ir bandysiu daryt nors vaistininke tai sake nebandyk nes ten hormonai bla bla bla Tipo ciklas susijauks
Atsakyti
aš camelijoj perku, ten apie 26 ar 27 nepilnai 4u.gif o kažkurioj teko net 31lt mokėt(nepamenu kurioj), bet juokingai man tos kainos šokinėja, kai produktas tai tas pats doh.gif
tfu tfu tfu kolkas šalutinių aš nejaučiu jokių bigsmile.gif g.gif oda tai nepagražėjo.. unsure.gif bet ar sutapo ar kaip bet krutinė padidėjo biggrin.gif (nors ir taip nemaža buvo, galėjo ir nebeaugt doh.gif blush2.gif )
Atsakyti
as dar tik antra savaite geriu, bet irgi salutiniu pozymiu kaip ir nera...pirmas dienas po mm dar patepliojo rusvom isskyrom, bet jau nebe smile.gif tik va 4 tablete isgerus buvo laaabai didelis meiles poreikis smileysex.gif, visa diena eidavau pro vyra ir vis pabuciuodavau blush2.gif wub.gif
minusiukas tik tas, kad apetitas padidejo nuo hormonu, o tai nelabai patinka, stengiuos laikytis, nes metu svori blush2.gif

o gal zinot kuri ar dieta turi itakos KT poveikiui? g.gif nors vyro dabar 3savaites nebus, galiu dietintis lotuliukas.gif
Atsakyti
liko gerti pirmos pakuotes 5tabletes ir atsirado mm blink.gif tik 16dienu praejo blink.gif metu as jas lauk ir nebezadu gert daugiau nei vienos tabletes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2010 08 24, 10:39)
liko gerti pirmos pakuotes 5tabletes ir atsirado mm blink.gif  tik 16dienu praejo blink.gif  metu as jas lauk ir nebezadu gert daugiau nei vienos tabletes schmoll.gif

Na dėl to aš tikrai nemesčiau gerti,pasiskaitykit temą, visoms panašiai buvo, o po kiek laiko susitvarkė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 25 rugpjūčio 2010 - 09:54
QUOTE(Grantee @ 2010 08 25, 09:54)
Na dėl to aš tikrai nemesčiau gerti,pasiskaitykit temą, visoms panašiai buvo, o po kiek laiko susitvarkė  4u.gif

esu as perskaicius visa tema jau seniai mirksiukas.gif bet as ju nenoriu isvis gert, bet geriau nes paskyre, kad mm sureguliuotu, bet... ai, tiek to mirksiukas.gif
Atsakyti