Įkraunama...
Įkraunama...

Neišsipildę norai

nu dieve dieve, kaip gražu, jautru, išlaikyta.... cray.gif cray.gif cray.gif wub.gif aukit dideli ir sveiki zuikučiai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
cray.gif Labai grazi istorija ax.gif Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija 4u.gif
Man panasiai buvo, atsidarymas mazas, krenta vaiko toniukai- ir operacine.... Bet tikrai nesigrauziau, kad pati negimdziau schmoll.gif Apie tai net nepagalvojau doh.gif Dziaugiausi, kad maziukas sveikas wub.gif

Atsakyti
ką ir bepridursi 4u.gif thumbup.gif juk nieko gražiau už mažylio laukimą bei jo atėjimą į šį pasaulį ir būti negali wub.gif Aukit sveikučiai ir būkit drūtučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Isida labai graziai parasei 4u.gif wub.gif ................... apsiasarojau blush2.gif

sveikateles ir sekmes jums dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Labai wub.gif istorija
Atsakyti
Labai graziai ir jaudinanciai parasei smile.gif Sekmes auginant 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorijos pradziau ir sunkus gimdymas...As ir busiu rugsejinuke...sekmes Jums.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už šiltus atsiliepimus ir palinkėjimus 4u.gif
Daug laiko praėjo, kol išdrįsau savo istoriją papasakoti. ax.gif Kai priglaudžiu savąjį angelėlį, pasimiršta visos liūdnos šios istorijos detalės...
Atsakyti
Sveika,
Gražiai papasakota wub.gif , gražiai ir aukit wub.gif
p.s.
ir aš patyrus tą nevalingą viso kūno drebėjimą, man regis - tai reakcija į skausmą.
Atsakyti
Niu labai graziai viska papasakojai thumbup.gif reiks ir man savo istorija SM paskelbt, nes jau turiu parasyta, tik labai ilga doh.gif reikes palikt tai kas svarbiausia... o griztant prie Isidos istorijos, as radau sasaju su savim... pas mane nestumas buvo 12 savaiciu, kai pirmasyk atejau pas ginekologe... blush2.gif antras nestumas...
O del to drebejimo, tai man po pirmojo Cezario dar kelias valandas jos drebejo (drebulys prasidejo nubegus vaisiaus vandenims), kol atsigavau ax.gif
Atsakyti