Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

prie mano pasirinktos suknuyes tikrai tiks kalijos ir as butinai imsiu tik jas
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 04 17, 08:32)
prie mano pasirinktos suknuyes tikrai tiks kalijos ir as butinai imsiu tik jas

bet tikriausiai ne tokios spalvos, apie kuria paskutiniu metu cia kalbama? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 17, 07:42)
bet tikriausiai ne tokios spalvos, apie kuria paskutiniu metu cia kalbama?  mirksiukas.gif

nu ne tikrai,nes yra pakankamai graziu spalvu su kalijoms
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 04 17, 10:09)
nu ne tikrai,nes yra pakankamai graziu spalvu su kalijoms

beje, tai kokia tavo suknyte, kad prie jos tiks kalijos? prie vienos, kuria as esu nusiziurejus, mano manymu, irgi tiktu kalijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 04 16, 23:02)
Nežinau kažkodėl Lietuvoje daug kas taip mano, bet gi gėlės yra labai gražios !
Mano draugė sau pasidarė tokią
Aš sau norėčiau iš kalijų  bigsmile.gif

Nu šita puokštė tai tikrai be skonio doh.gif

QUOTE(Dilgele @ 2007 04 17, 08:21)
nu tamsios rozes visai kitaip atrodo nei kalijos unsure.gif

O man labai patiko tos juodos kalijos. Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Maniskis uzsispyre del roziu puokstes,nors labai kaprizna gele,bele nemate,tegu bus pagal ji,lai reiskiasi pakol gali,po vestuviu ziuresim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 04 17, 13:22)
Maniskis uzsispyre del roziu puokstes,nors labai kaprizna gele,bele nemate,tegu bus pagal ji,lai reiskiasi pakol gali,po vestuviu ziuresim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

keista, kad jis to is taves reikalauja g.gif juk tu busi nuotaka ir tu turi rinktis puokste, suknele ir t.t. ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 17, 13:24)
keista, kad jis to is taves reikalauja  g.gif  juk tu busi nuotaka ir tu turi rinktis puokste, suknele ir t.t. ar ne taip?

as cia kazkur keliau klausima - ar cia nuotaka renkasi puokste ar ne? nes maniskis, kai jo uzklausiau del puokstes, kaip ti pasake, kad man visa laisve rinktis. Man tai keista, nes as galvojau, kad cia jaunasis turi dovanuoti (niu, aisku, tokia, kuri nuotakai tiktu ir patiktu wink.gif!
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 17, 13:27)
as cia kazkur keliau klausima - ar cia nuotaka renkasi puokste ar ne? nes maniskis, kai jo uzklausiau del puokstes, kaip ti pasake, kad man visa laisve rinktis. Man tai keista, nes as galvojau, kad cia jaunasis turi dovanuoti (niu, aisku, tokia, kuri nuotakai tiktu ir patiktu wink.gif!

Tai jaunasis ir turi atvest puokstyte nuotakai,bent kiek maciau vestuvese schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 04 17, 13:29)
Tai jaunasis ir turi atvest puokstyte nuotakai,bent kiek maciau vestuvese schmoll.gif  g.gif

tuomet, jauciu, tikrai jis tau rozes atves wink.gif
Nenusimink, gal kas is sveciu kaliju iteiks! Ot, butu faina!
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 04 17, 13:29)
Tai jaunasis ir turi atvest puokstyte nuotakai,bent kiek maciau vestuvese schmoll.gif  g.gif

na man irgi jaunasis atves puokste, bet as pati issirinksiu, kokios noresiu biggrin.gif o del to, kad jaunasis turi pirkti puokste, tai gal ir taip, bet, kai musu islaidos bendros, tai del to nesuku galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 17, 09:17)
beje, tai kokia tavo suknyte, kad prie jos tiks kalijos? prie vienos, kuria as esu nusiziurejus, mano manymu, irgi tiktu kalijos  biggrin.gif

Mano suknyte tiesios formos
o geles renkuosi pati,nes maniskis tai net nesugalvotu tokiu geliu.O as noriu kad butu taip kaip as visada svajojau
Atsakyti