Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 16, 22:18)
kodėl kalijas dauguma priskiria laidotuvėms?  g.gif

kiekviena salis turi savo tradicijas.
Kalijas moterytes augina savo namuose. Kai kas nors mirsta, jas zydincias ir nesdavo i "pagraba". Per daug metu jos ir tapo laidotuviu gelemis. Tas pats ir su lelijom-kai kieme zydedavo karaliskos lelijos-jas skindavo ir nesdavo. Pvz. bijunai pietu Amerikoj yra tik laidotuviu gele, neduok dieve, padovanosi gyvam zmogui...tas pats Prancuzijoj su gvazdikais-tik mirusiems.
Tai vienintelis paaiskinimas, kuri sutarem su latviais ir rusais per kursus. Nors pvz. Anglijoje ir Prancuzijoje lelija yra karaliu ir kt monarchu gele/ Jos net ju herbuose dominuoja. Kalijos irgi daugelyje saliu yra sventumo ir vaisingumo simbolis.
Taip, kad spresti jums tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 17, 19:29)
ir sitos grazios

sitos ir man grazios, o pridejus "uodega" is viso butu super biggrin.gif

Atsakyti
niu va kokios fainos smile.gif
jei kelis ziedus tarp baltu idejus... manau fainai butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 18 balandžio 2007 - 12:31
Sveikutes, as irgi pasireiksiu tongue.gif
man visdelto rozytes graziausios, grazus ziedeliai suspausti ir visiskai nieko kito..
javtokienes labai grazi puokstele, panasi ir mano bus, tik be tos ilgos uodegos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2007 04 18, 15:35)
Sveikutes, as irgi pasireiksiu tongue.gif
man visdelto rozytes graziausios, grazus ziedeliai suspausti ir visiskai nieko kito..
javtokienes labai grazi puokstele, panasi ir mano bus, tik be tos ilgos uodegos  smile.gif

tai parodyk savaja puokstele mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tai tik uz lelijas arba kalijas...
rozes man tokios pabodusios geles....
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 04 15, 13:22)
Va cia tai bent  blink.gif

user posted image

o man visai nieko blush2.gif pati irgi noreciau kaliju arba orchideju... nu dar lelijos labai graziai atrodo mirksiukas.gif ir grazu ir ilgai laikosi ... bet tikrai nenoriu roziu schmoll.gif schmoll.gif

man sitas visai nieko
Atsakyti
Norejau paklausti, ar pamergiu puoksteles turetu buti panacios i jaunosios? nes pamergiu sukneles yra oranzines, ar tik svarbu, kad puoksteles butu is tos pacios geliu rusies?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 04 18, 20:56)
Norejau paklausti, ar pamergiu puoksteles turetu buti panacios i jaunosios? nes pamergiu sukneles yra oranzines, ar tik svarbu, kad puoksteles butu is tos pacios geliu rusies?
Aciu

na nzn tikriausiai kas kaip nori, nes pas vienas jos buna tokio pat tipo kaip jaunosios tik is kitokiu geliu, pas kitas is tokiu pat gelyciu, o kitos nuotakos leidzia pacioms pamergems issirinkti... smile.gif tai va ziurek kaip paciai norisi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia toms, kurioms patinka rožės biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 04 18, 19:10)
Čia toms, kurioms patinka rožės biggrin.gif tongue.gif

kaip sakiau roziu nenoreciau.. bet situos puokstes atrodo labai graziai thumbup.gif tik kazkaip atrodo, kad antroj nuotraukoj, jau per sunki turi but ta puokste g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 04 18, 19:56)
Aciu

mano pamergės savo gėlytes derins arba prie savo aprangos, arba prie jų pabrolio gėlytės atlape. na, tikiuosi supratai ax.gif
Atsakyti