man geriausias decleor matiskuma suteikiantis tonikas
QUOTE(=Gintare= @ 2007 10 01, 18:23)
Tiesa sakant nepirkau..

O šiaip tai jie nurodo SOTHYS kontaktus, kažkokius kur veža didmeną SOTHYS prekių į Lietuvą..

QUOTE(Palomina @ 2007 10 02, 13:16)
O toniko kaina tai arba 69 lt arba 79 lt

QUOTE(Rasytee @ 2007 10 02, 23:04)
man geriausias decleor matiskuma suteikiantis tonikas
o kiek jis kainuoja?
cia kaip suprantu riebesnei odai?

QUOTE(AUSRELINA @ 2004 12 17, 14:38)
man labai geras oligovital AA yra pirkti eurokos visa linija. tokie rožiniai buteliukai . as turiu losjoną, toniką ir dieninį kremą jautriai alergiškai odai. jie pagaminti su baltaja arbata ir kalnų vandeniu, o kaina visai nedidelė losjonas-11, tonikas-11, dieninis kremas-15. mano oda nėra labai alergiška, labiau sausa tai ta linija man labai tinkair patinka. 

Nuva, o man tonikas netiko, mano oda jautri- karta pabandziau ir isbere

Pardavineju dabar isparduotuvej

O mano misriai odai visai tinka lyg ir niekuo neishsiskiriantis Loreal Ideal Balance tonikas

o man patinka LOGONA tonikas su metomis. na, gerai atgaivina

O as va toki turiu.Labai patenkinta,dar turiu sitos linijos dienini ir seruma.

QUOTE(pepė @ 2007 10 12, 16:57)
Is pradziu jis man prikele daug spuogeliu, maniau gal taip oda valosi, pakentesiu, bet ir paskui jis man nepatiko, jis daznai palieka tarsi toki riebalini sluoksniuka ant veido, zodziu, visai nesmagiai po to jauciasi veidelis. pamaniau naudosiu dekolte sriciai ir nugarai, nes ir oda riebesne, kemsasi poros. Losjonu po maudyniu naudoti tose vietose negaliu tai dabar nuvalau su eucerinu, bet ir ten riebi kokia tai plevele lieka. Sunaudosiu kunui, nes kol kas neturiu kitos alternatyvos, bet kitakart tikrai nepirksiu.
Papildyta:
QUOTE(doufyl @ 2007 11 11, 13:52)
Kiek pamenu is temos apie naturalia kosmetika ir jus skundetes, kad Kaune nera Logona ir Sante, gal jau atsidare parduotuve?

mano favoritas CHANEL Precision Activateur Purete

QUOTE(pepė @ 2007 09 30, 21:12)
Kaip jis atrodo, kiek kainuoja ir kokiai odai skirtas?