isimintiniausi mano tonokai yra vienas is Faberlic, bet neprisimenu kox, nes buvo tai pries kokius 5 metus, ir dabar naudojamas Cistala Linija s vaselkom

man labai geras GOSH su alijosiumi (buna Kosmados parduotuveje). Dar esu bandziusi Annos Lotan Auksini tonika - irgi labai patiko. Sitie tikrai nesausina

siuo metu turiu/naudoju Madara tonika misriai/riebiai odai.. labai patinka, net jau antra buteliuka naudoju is eiles ir manau pirksiu ir trecia kart, nebent sugalvosiu is Weleda kuri nors isbandyt tonika
Pabaigiau Cistaja linija sausai odai su rozem, dabar naudoju išgirtaji AA rožini, labai patiko, daug geresnis negu CL
O kai buvo oda kombinuota labai buvo patikes Margarita su medetkom, buvo mano atradimas, sunaudojau gal 5-6 buteliukus is eiles ir dar pirkčiau, bet dėl
pasikeitė odos tipas.

O kai buvo oda kombinuota labai buvo patikes Margarita su medetkom, buvo mano atradimas, sunaudojau gal 5-6 buteliukus is eiles ir dar pirkčiau, bet dėl

Man labai patinka Lancome Galateis Clarte valomoji emulsija
Labai gerai nuvalo visus nesvarumus, oda tampa svelni ir tokia kaip jau butu patepta su kremuku

Aš prisidėsium prie jūsų diskusijos. Merginos, šiaip reikėtų vienos linijos ir firmos naudoti visą veido kosmetiką. Aš naudoju Mary Kay jau virš 10 metų , esu labai patenkinta. Ten yra labai įvairių veido priežiūros priemonių pagal veido tipą.

QUOTE(ausrine11 @ 2008 04 20, 08:31)
Aš prisidėsium prie jūsų diskusijos. Merginos, šiaip reikėtų vienos linijos ir firmos naudoti visą veido kosmetiką. Aš naudoju Mary Kay jau virš 10 metų , esu labai patenkinta. Ten yra labai įvairių veido priežiūros priemonių pagal veido tipą.

Bull shit. Jei egzistuotų viena linija, kurios visos priemonės geros, tai gal taip ir darytume, bet kai iš linijos vienas produktas geras, o kiti pusėtini, tai kam tenkintis vidutine kokybe, jei gali turėti viską tau puikiai tinkančius? O kalbos apie tai, kaip vienos linijos priemonės viena kitą papildo, kad su kitom gali pjautis, tai grynas išmislas

BET kam geriau naudoti vienos linijos - prašom, jūsų teisė rinktis, tik nereikia to aiškinti kaip gamtos dėsnio

man cistaja linija su rugiagelem
, nusipirkau net tris parsivezimui, nes ne lietuvoj gyvenu.

QUOTE(Lena.lt @ 2008 04 19, 10:41)
Pabaigiau Cistaja linija sausai odai su rozem, dabar naudoju išgirtaji AA rožini, labai patiko, daug geresnis negu CL

man irgi patiko AA rožinis, dabar naudoju ČL su rožėm irgi labai patinka

Uriage valomasis vandenelis sausasi-normaliai odai

o as radau nerealu medaus tonika L'Occitane. siaip 49 lt, bet kadangi bio organine kosmetika trumpaiu galioja (iki liepos berods) tai uz puse kainos nugriebiau
idomu tai kad jis kaip dezodoranto buteliuke, tai apipurskiu ryte veida, kol dantis valausi susigeria i oda ir jinai toookia minkstute tampa
o tada jau ir krema tepu. bet mamai daviau pabandyt tai jai oda kaip pradejo degint - nuleke i vonia nusipraust
zodziu nerealus tonikas, bet tinka ne kiekvienam odos tipui

Prisidedu ir as prie pagyru AA roziniam tonikui-tikrai labai malonus ir po jo veidas nelieka lipnus, kaip po kitu