Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 11, 21:59)
nemanau, nes jie su alkoholiu

M.. s.. tada unsure.gif netinka unsure.gif turiu sveitikli tai tinka ir patinka, norejau daugiau kazka nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 10 12, 21:54)
M.. s.. tada  unsure.gif netinka  unsure.gif turiu sveitikli tai tinka ir patinka, norejau daugiau kazka nusipirkt  4u.gif

pabandyk pas kokią draugę mirksiukas.gif bet šiaip alkoholis sausina odą
Atsakyti
misriai odelei pats geriausias is n firmu turetu buvo sis wub.gif
user posted image
labai gerai uzbaigia makiazo likuciu nuvalyma, be alkoholio, labai svelnus, malonus kvapas, odele lieka labai svelni, po jo net kremo nesinori...
Atsakyti
bet kaina turbut adekvati gerumui? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 13, 14:00)
bet kaina turbut adekvati gerumui?  rolleyes.gif

na nera nei pigus nei labai brangus, parsisiusti galima iki 70lt ax.gif
Atsakyti
tai dar visai neblogas variantas rolleyes.gif reiks pasidometi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 13 spalio 2009 - 18:38
Siuo metu naudoju Rasos jautriai odai skirta losjona. Labai patinka, atgaivina veida, svelnus veido odai ir akims tinka. Labai esu patenkinta ir pirksiu dar karta smile.gif
Atsakyti
4u.gif as tai naudoju specialiai israsyta dermatologo, parduodamas tik keliose vaistinese , matyt kur daromas ir yra. man patinka, pas mane problemiska oda labai ax.gif
Atsakyti
Geriausias mano turetas tonikas buvo ir yra Clarins sausai veido odai
Atsakyti
Siuo metu naudoju TBS gaivinamaji tonika su agurkais 4u.gif patinka, gaivus kvapas labai wub.gif vasara jei butu ir vis butu super 4u.gif tinka visiems odos tipam, be alkoholio 4u.gif ir kaina labai prieinama manau
Atsakyti
Siuo metu naudoju Loccitane migdolu ir obuoliu tonika, o ir kiti mano odos prieziuros produktai yra sios firmos. Esu labai patenkinta, jauciu kaip atsigavo mano odyte ir atrodo puikiai, tik kartas nuo karto iskylantys spuogeliai siek tiek nuotaika sugadina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 10 25, 18:42)
Siuo metu naudoju Loccitane migdolu ir obuoliu tonika, o ir kiti mano odos prieziuros produktai yra sios firmos. Esu labai patenkinta, jauciu kaip atsigavo mano odyte ir atrodo puikiai, tik kartas nuo karto iskylantys spuogeliai siek tiek nuotaika sugadina 4u.gif

Jaučiu neblogas tikrai turėtų būt, o kvapas koks? rolleyes.gif Jeigu migdolų ir obuolių ir kvapas, tada malonu turėtų būt naudot biggrin.gif Kokia kainytė? mirksiukas.gif
Atsakyti