misriai odelei pats geriausias is n firmu turetu buvo sis labai gerai uzbaigia makiazo likuciu nuvalyma, be alkoholio, labai svelnus, malonus kvapas, odele lieka labai svelni, po jo net kremo nesinori...
Siuo metu naudoju Rasos jautriai odai skirta losjona. Labai patinka, atgaivina veida, svelnus veido odai ir akims tinka. Labai esu patenkinta ir pirksiu dar karta
as tai naudoju specialiai israsyta dermatologo, parduodamas tik keliose vaistinese , matyt kur daromas ir yra. man patinka, pas mane problemiska oda labai
Siuo metu naudoju TBS gaivinamaji tonika su agurkais patinka, gaivus kvapas labai vasara jei butu ir vis butu super tinka visiems odos tipam, be alkoholio ir kaina labai prieinama manau
Siuo metu naudoju Loccitane migdolu ir obuoliu tonika, o ir kiti mano odos prieziuros produktai yra sios firmos. Esu labai patenkinta, jauciu kaip atsigavo mano odyte ir atrodo puikiai, tik kartas nuo karto iskylantys spuogeliai siek tiek nuotaika sugadina
I MAY BE NOT PERFECT, BUT SOME PARTS OF ME ARE EXCELLENT...
Siuo metu naudoju Loccitane migdolu ir obuoliu tonika, o ir kiti mano odos prieziuros produktai yra sios firmos. Esu labai patenkinta, jauciu kaip atsigavo mano odyte ir atrodo puikiai, tik kartas nuo karto iskylantys spuogeliai siek tiek nuotaika sugadina