Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 25, 20:49)
Jaučiu neblogas tikrai turėtų būt, o kvapas koks?  rolleyes.gif  Jeigu migdolų ir obuolių ir kvapas, tada malonu turėtų būt naudot  biggrin.gif  Kokia kainytė?  mirksiukas.gif

Mokejau 59 lt, o kvapas labai svelnus, obuoliu ir migdolu, neerzinantis. Kartais po jo netepu net jokio kremuko, nes odyte graziai svyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 10 25, 22:12)
Mokejau 59 lt, o kvapas labai svelnus, obuoliu ir migdolu, neerzinantis. Kartais po jo netepu net jokio kremuko, nes odyte graziai svyti smile.gif

o kur parduodama sios serijos kosmetika???
Atsakyti
QUOTE(sulikand @ 2009 10 28, 17:27)

yra specialios parduotuvės loccitane kosmetikos, pvz kauno akropoly tikrai mačiau ax.gif
Atsakyti
dabar naudoju Anesi tonika misriai odai - man jis geriausias is kokius naudojau. Ir naudoju is TBS arbatmedzio lotion'a dieninį - padaro odą matine, sutraukia poras. smile.gif
Atsakyti
O man labai patiko margarita valomasis tonikas (jeigu oda rieboka/mišri), po to jaučiasi tarsi poros traukiasi, smagus jausmas.
Šiuo metu naudoju Zepter normaliai/mišriai odai - tikrai geras.
Kainos šių abiejų skiriasi - margarita apie 7lt, o Zepter apie 32 Lt. Bet man gal net margarita ir geriausias, nors ir pigus.
Atsakyti
QUOTE(snieguolex @ 2009 10 29, 10:55)
O man labai patiko margarita valomasis tonikas (jeigu oda rieboka/mišri), po to jaučiasi tarsi poros traukiasi, smagus jausmas.
Šiuo metu naudoju Zepter normaliai/mišriai odai - tikrai geras.
Kainos šių abiejų skiriasi - margarita apie 7lt, o Zepter apie 32 Lt. Bet man gal net margarita ir geriausias, nors ir pigus.

Margaritos šitas losjonas su medetkomis patinka labai dėl to, kad be alkoholio, o skirtas riebiai/mišriai odai smile.gif ir poras sutraukia, ir nereikia alkoholio ax.gif dėl to jis man atrodo labai vertingas, nors manau reikėtų nusipirkt su alavijais tonika normaliai ir sausai odai, poveikis toks pat, neriebina, nieko, atgaivina, ir nesausina visiškai mirksiukas.gif o medetkinis man truputį sausina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 29, 18:39)
Margaritos šitas losjonas su medetkomis patinka labai dėl to, kad be alkoholio, o skirtas riebiai/mišriai odai  smile.gif  ir poras sutraukia, ir nereikia alkoholio  ax.gif  dėl to jis man atrodo labai vertingas, nors manau reikėtų nusipirkt su alavijais tonika normaliai ir sausai odai, poveikis toks pat, neriebina, nieko, atgaivina, ir nesausina visiškai  mirksiukas.gif  o medetkinis man truputį sausina  g.gif

aha man ir, žandukus pasausina, bet jei po to tepi kremą tai pats tas, o jei nebenori nieko tept tai gal ir tiktų labiau su alaviju, reiktų išbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sulikand @ 2009 10 28, 16:27)

Loccitane ir C&D style salonuose mirksiukas.gif
Atsakyti

Gal kas nors bandete Biodroga tonika is Puran serijos?
Kokie butu atsiliepimai?
Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 30, 00:45)
aha man ir, žandukus pasausina, bet jei po to tepi kremą tai pats tas, o jei nebenori nieko tept tai gal ir tiktų labiau su alaviju, reiktų išbandyt  4u.gif

man kažkaip nepatinka po toniko tept kremą, nes tonikas palieka odą tokią gaivią, po to nieko nebesinori tept ax.gif o šitas pasausina, dėl to ir pirksiu su alavijais, kad galėčiau po toniko netept kremo, šiaip paprastai tai tepu vakare po prausiklio, o toniku dieną, nuvalau nuo veido makiažą blush2.gif
Atsakyti
gal kokia emulsija jautriai, sauseti linkusiai odai rekomenduotumete, is body shop veido prausiklis su vit. E, man tikrai labai issausina, tai ieskau... unsure.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Callibelle tonizuojamąjį losjoną su rožių vandeniu. Man reikia paprasčiausiai odos atgaivinimo po valymo, nereikia kokio tai ypatingo poveikio, bet žiūrėsim, ką šis suteiks smile.gif 500 ml, labai nebrangus, tokio švelnaus natūralaus rožių kvapo, sudėtis labai gera, tikiuos neblogos kokybės, prancūzų gamybos smile.gif
Atsakyti