Įkraunama...
Įkraunama...

VaidosI Paulyte

Dekui, visoms uz pagyrimus wink.gif
Lukrecija, tavo bus-tau graziausias, pamatysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 01 14, 18:06)
QUOTE (VaidaI @ 2004 01 12, 12:07)
Pampers reklama  tongue.gif

--Resize_Images_Alt_Text--

labai labai zavi nuotraukyte, o zandukai tiesiog ir prasosi isbuciuojami laugh.gif laugh.gif laugh.gif

clap.gif SVEIKINAME SU UGNYTE MAZYTE PAULYTE SU 3 MENESIUKU JUBILIEJUMI!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif AUKIT SVEIKUTES<DIDELES<GRAZUTES<BUCINUKAS NUO MUSU!!!!!!!!!!
Atsakyti
sveikinam Paulyte ir jos mamyte! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
OGO, kaip man smagu, as jus visus irgi labai myliu, va kaip....

Atsakyti
Vakar mano dukra paprase, kad ijungciau tavo Paulytes nuotraukas, nes jos brolio bendravarde, tai baisiai susidomejo. Labai atidziai paziurejo, o po to pareiske, kad ne tik vardai tokie patys, bet ir leliukai panasus biggrin.gif
Labai jau jus fainos!!!
Atsakyti
QUOTE (Kotryna 28 @ 2004 01 21, 07:45)
Vakar mano dukra paprase, kad ijungciau tavo Paulytes nuotraukas, nes jos brolio bendravarde, tai baisiai susidomejo. Labai atidziai paziurejo, o po to pareiske, kad ne tik vardai tokie patys, bet ir leliukai panasus biggrin.gif
Labai jau jus fainos!!!

Na, gal ji ir teisi, kazkoks panasumas yra smile.gif
Atsakyti
Vis reklama uzsiiminejame ir bandome skristi.......

Atsakyti
O cia vaizduojame kiškį arba meškiną, pačios nežinome rolleyes.gif rolleyes.gif

Atsakyti
Oi, kokia grazute lelyte 2.gif Ziuriu, gimus ta pacia diena ir menesi kaip mano panelyte clap.gif Tik mes jau gerokai vyresnes wink.gif Taigi linkejimai mazulei Paulytei nuo Kotrynos biggrin.gif
O man tai Pampers reklama labiausiai patiko, ten kur mazyles bedante sypsena sviecia... thumbup.gif
Atsakyti
vaje vaje kokia patiesna mergicka smile.gif ypatingai ten kur pampers reklamuoja smile.gif
Atsakyti
Niu grazuolyte..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jei dar bus tokia grazi kaip mamyte.... tai vyrai laikykites clap.gif clap.gif clap.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
na jau pampers jums medali skoloj,reklama thumbup.gif ,tiksliau manekene thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti