Įkraunama...
Įkraunama...

VaidosI Paulyte

Cia mamyte, tik nuotaka

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
WOOOOOOOOOOOW ohmy.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu kaimynka...tai saldainiukas..... o mamyte.. tai "ne vopros"..... O dar galiu nuo saves prideti, akd mamytes laaaabai grazios akys.... tik gal fotkese nesimato wink.gif

Zodziu Lietuvoje daugeja grazuoliu... auginkim ir toliau taip....

P.S. ana nakti sapnavau,kad pagimdziau Paulyte..... sausio 13d.
Sedzu ir galvoju... hmmm... Augsutelei tik 4men.... tai vadinasi teks maitint kaip dvynukes..... marazmas ph34r.gif
bet kodel sugalvok man taip sapne..... Paulyte ir viskas laugh.gif
Atsakyti
Nu tu duodi, kam mano pana sapnuoji,o gal ka reiskia, gal bus neiskiriamos drauges? O del akiu, tai dekui, dekui....... tongue.gif
Atsakyti
sauni mergyte clap.gif clap.gif
Atsakyti
Dar keletas nuotrauku is meet'o

Atsakyti

Atsakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 18 sausio 2004 - 20:24
Labai grazi sviesiaveide Paulyte...mamytes dukryte- man panasi i tave... wub.gif ..Ka gali zinot,gal kada mano Gustas Paulyte vesis po kavines, o mes su Vaida sedesim ir ziuresim dusaudamos pro langa... rolleyes.gif
Atsakyti
na jus mamos smagiai laika leidziate thumbup.gif , kaip jums gerai , pavydziu as jums kartais, na zinoma neblogu o geru pavydu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (pusk @ 2004 01 18, 18:47)
Labai grazi sviesiaveide Paulyte...mamytes dukryte- man panasi i tave... wub.gif ..Ka gali zinot,gal kada mano Gustas Paulyte vesis po kavines, o mes su Vaida sedesim ir ziuresim dusaudamos pro langa... rolleyes.gif

Dekui, dekui, o gal ir nieko butu, sedim sau dvi moterytes, jau susenusios tongue.gif
Atsakyti
O cia, mes galva ismokome laikyti........

Atsakyti