ir aš pritariu dėl švaros ir higienos, manau juose tiek prisikaupia visokių bakterijų ir negerovių per gyvenimą, kurių pats sunkiai ar panaikinsi, dar mus kilimas nervuodavo, kai mergaitė vaikščiodama su vaikštukai, pastoviai už jo kliūdavo, o jau nebekalbu, kad kas dien reikėdavo siurbti...

QUOTE(Jovita 35 @ 2011 10 13, 17:36)
Jei vaikuciai elergiski dulkemis,tai ir ismetus visus kilimus jus ligos neisgydysite,juk ar bus kilimai ar ne dulkes niekur nedings,laminatas taip pat labai traukia dulkes,tada reiketu ir ji ismesti
Gal jusu drauge retai ir neatsakingai siurbdavo kilimus,nes ant kilimines dangos mazai matesi dulkes
,gal siurblys buvo netinkamas... .As pati esu elergiska dulkemis
,kilimus siurbiu kiekviena diena,specialiai tam isigijau giluminio valymo siurbli, namuose jauciuosi gerai.Nuvaziuoju pas draugus,jie kilimu valymui skiria mazai demesio,pas juos as jauciuosi blogai 

Gal jusu drauge retai ir neatsakingai siurbdavo kilimus,nes ant kilimines dangos mazai matesi dulkes

Koks buvo siurblys aš nepasakysiu, esu nelinkusi kaišioti savo nosies ir apžiųrinėti kitų turimus daiktus, bet nuolat švaru, tvarkinga, kiliminė danga minkšta ir jauki buvo

Laminatą, parketą bent galima išplauti ir surinkti ant jo esančias dulkes, tuo tarpu kiliminėje dangoje dulkės ir nešvarumai kaupiasi jos viduje. Pritariu, kad su paprastu siurbliu jos neišvalysi tinkamai, surinksi tik viršutines dulkes, tam reikalingas atitinkamas siurblys. Tik man mėgstančiai greitai susitvarkyti įdomu kas patogiau? Kiekvienąkart siurbliuoti ar greitai praplauti grindis? I rdar prisiminiau gydytojos žodžius vakar, mat važiavau i klinikas su sergančiumi sūnumi, man patarė kasdien po kelis kartus vėdinti patalpas ir plauti grindis. Grindis tai išplauti lengva, o kilimę danga? Praplauti galima, tik vaizdas jos kentės ir drėgna bus. Čia tik pamąstymui, žinoma

Nėra tokio daikto kaip GILUMINIS siurblys siurbti kilimams. Yra galingas arba ne, jo antgaliai gali būti šiaušiantys plauką ir tokiu būdu, galbūt, kokybiškiau surenkantis nešvarumus. Bet jei silpna siurbimo galia, tai šiaušk ką nori. Nieko nebus

Labas,
gal kuri užmatė, kur būtų galima nusipirkti natūralaus pluošto - sizalio, bambuko ar jūržolių - kilimukų? kadangi virtuvėj nėra plytelių, nori palei spintutes patiesti..
gal kuri užmatė, kur būtų galima nusipirkti natūralaus pluošto - sizalio, bambuko ar jūržolių - kilimukų? kadangi virtuvėj nėra plytelių, nori palei spintutes patiesti..
QUOTE(Uogiux @ 2011 11 22, 23:25)
Nėra tokio daikto kaip GILUMINIS siurblys siurbti kilimams. Yra galingas arba ne, jo antgaliai gali būti šiaušiantys plauką ir tokiu būdu, galbūt, kokybiškiau surenkantis nešvarumus. Bet jei silpna siurbimo galia, tai šiaušk ką nori. Nieko nebus 

yra siurbliai kurie turi antgali skirta giluminiui kilimu valymui. pas mano tevus yra vandeninis siurblys ir jis tokia galva turi kuri ne tik prie siurblio vamzdzio jungiasi, bet dar ir i toki elektrini kistuka ir tada skaitosi giluminis kilimo valymas.
kas del naturalaus pluosto kilimuku, tai kazkada jyske maciau, bambukini buvau nusipirkusi i kolidoriu, kad kai su batais praeini ir po to basom eini, kad prie koju nesvarumai neliptu, nes jie per ta kilimuka zemyn nukrisdavo

QUOTE(rodykliuke @ 2011 11 29, 21:31)
yra siurbliai kurie turi antgali skirta giluminiui kilimu valymui. pas mano tevus yra vandeninis siurblys ir jis tokia galva turi kuri ne tik prie siurblio vamzdzio jungiasi, bet dar ir i toki elektrini kistuka ir tada skaitosi giluminis kilimo valymas.
kas del naturalaus pluosto kilimuku, tai kazkada jyske maciau, bambukini buvau nusipirkusi i kolidoriu, kad kai su batais praeini ir po to basom eini, kad prie koju nesvarumai neliptu, nes jie per ta kilimuka zemyn nukrisdavo

Aš ir sakau - pats savaime siurblys negali būti GILUMINIS. Jo antgaliai - kitas reikalas. Bet kokiu atveju, be galo svarbi traukimo galia antgalyje.
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas
As ir pati galeciau nuvezti kur man isvalytu....
Gal kas nors galetu man rekomeduoti valymo firma, buciau labai dekinga

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 08, 16:58)
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas
As ir pati galeciau nuvezti kur man isvalytu....

albaresos kainorastis
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 08, 18:58)
Jei tik kad spalva patamsejo, tai tokio dydzio kilima galite ir pati vonioj isplaut su paprastu sampunu ir kokio neagresyvaus baliklio trejais lasais.

Sveikos, kaip tik ieskausi plaunancio siurblio (dukryte mokosi i puoda sisioti, bet sunkiai sekasi, tai visu tu baluciu neina normaliai isvalyt is kilimines dangos), gal kuri turit ar galetumet koki nors parekomenduot?
gal zinot ar patikimi VAX firmos tokie siurbliai?
nes daugiau tai nelabai kokius ir zinau

Galima issinuomoti siurbli
Nuomavau parai 70 lt su chemija, viska issivaliau, jei kaimynai draugiski galima pasikoperuoti
Pasigooglinkite "siurblio nuoma"