Įkraunama...
Įkraunama...

Kiliminė danga, kilimai

ir aš pritariu dėl švaros ir higienos, manau juose tiek prisikaupia visokių bakterijų ir negerovių per gyvenimą, kurių pats sunkiai ar panaikinsi, dar mus kilimas nervuodavo, kai mergaitė vaikščiodama su vaikštukai, pastoviai už jo kliūdavo, o jau nebekalbu, kad kas dien reikėdavo siurbti... doh.gif
Atsakyti
Mielai priglausciau kilima ar kilimines dangos gabala vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2011 10 13, 17:36)
Jei vaikuciai elergiski  dulkemis,tai ir ismetus visus kilimus jus ligos neisgydysite,juk ar bus kilimai ar ne dulkes niekur nedings,laminatas taip pat labai traukia dulkes,tada reiketu ir ji ismesti ax.gif
Gal jusu drauge retai ir neatsakingai siurbdavo kilimus,nes ant kilimines dangos mazai  matesi dulkes ax.gif,gal siurblys buvo netinkamas... .As pati esu elergiska dulkemis doh.gif ,kilimus siurbiu kiekviena diena,specialiai tam isigijau giluminio valymo siurbli, namuose jauciuosi gerai.Nuvaziuoju pas draugus,jie kilimu valymui skiria mazai demesio,pas juos as jauciuosi blogai ax.gif

Koks buvo siurblys aš nepasakysiu, esu nelinkusi kaišioti savo nosies ir apžiųrinėti kitų turimus daiktus, bet nuolat švaru, tvarkinga, kiliminė danga minkšta ir jauki buvo smile.gif
Laminatą, parketą bent galima išplauti ir surinkti ant jo esančias dulkes, tuo tarpu kiliminėje dangoje dulkės ir nešvarumai kaupiasi jos viduje. Pritariu, kad su paprastu siurbliu jos neišvalysi tinkamai, surinksi tik viršutines dulkes, tam reikalingas atitinkamas siurblys. Tik man mėgstančiai greitai susitvarkyti įdomu kas patogiau? Kiekvienąkart siurbliuoti ar greitai praplauti grindis? I rdar prisiminiau gydytojos žodžius vakar, mat važiavau i klinikas su sergančiumi sūnumi, man patarė kasdien po kelis kartus vėdinti patalpas ir plauti grindis. Grindis tai išplauti lengva, o kilimę danga? Praplauti galima, tik vaizdas jos kentės ir drėgna bus. Čia tik pamąstymui, žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pana: 22 lapkričio 2011 - 16:29
Nėra tokio daikto kaip GILUMINIS siurblys siurbti kilimams. Yra galingas arba ne, jo antgaliai gali būti šiaušiantys plauką ir tokiu būdu, galbūt, kokybiškiau surenkantis nešvarumus. Bet jei silpna siurbimo galia, tai šiaušk ką nori. Nieko nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,

gal kuri užmatė, kur būtų galima nusipirkti natūralaus pluošto - sizalio, bambuko ar jūržolių - kilimukų? kadangi virtuvėj nėra plytelių, nori palei spintutes patiesti..
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2011 11 22, 23:25)
Nėra tokio daikto kaip GILUMINIS siurblys siurbti kilimams. Yra galingas arba ne, jo antgaliai gali būti šiaušiantys plauką ir tokiu būdu, galbūt, kokybiškiau surenkantis nešvarumus. Bet jei silpna siurbimo galia, tai šiaušk ką nori. Nieko nebus  rolleyes.gif

yra siurbliai kurie turi antgali skirta giluminiui kilimu valymui. pas mano tevus yra vandeninis siurblys ir jis tokia galva turi kuri ne tik prie siurblio vamzdzio jungiasi, bet dar ir i toki elektrini kistuka ir tada skaitosi giluminis kilimo valymas.

kas del naturalaus pluosto kilimuku, tai kazkada jyske maciau, bambukini buvau nusipirkusi i kolidoriu, kad kai su batais praeini ir po to basom eini, kad prie koju nesvarumai neliptu, nes jie per ta kilimuka zemyn nukrisdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rodykliuke @ 2011 11 29, 21:31)
yra siurbliai kurie turi antgali skirta giluminiui kilimu valymui. pas mano tevus yra vandeninis siurblys ir jis tokia galva turi kuri ne tik prie siurblio vamzdzio jungiasi, bet dar ir i toki elektrini kistuka ir tada skaitosi giluminis kilimo valymas.

kas del naturalaus pluosto kilimuku, tai kazkada jyske maciau, bambukini buvau nusipirkusi i kolidoriu, kad kai su batais praeini ir po to basom eini, kad prie koju nesvarumai neliptu, nes jie per ta kilimuka zemyn nukrisdavo ax.gif

Aš ir sakau - pats savaime siurblys negali būti GILUMINIS. Jo antgaliai - kitas reikalas. Bet kokiu atveju, be galo svarbi traukimo galia antgalyje.
Atsakyti
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas doh.gif doh.gif As ir pati galeciau nuvezti kur man isvalytu....

Gal kas nors galetu man rekomeduoti valymo firma, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 08, 16:58)
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokia firma kuri nebrangiai isvalytu man nedideli kilima kazkur 1,4 x1,8m. I kelias imones skambinau, tai jie del tokio mazo ploto nevaziuoja. Kitus radau skelbiu lt. tai ji noretu virs 100lt uz isvalyma... Visai jau nebezinau ka daryt. Kilimas is kreminio tapo pilkas  doh.gif  doh.gif As ir pati galeciau nuvezti kur man isvalytu....

Gal kas nors galetu man rekomeduoti valymo firma, buciau labai dekinga  4u.gif

albaresos kainorastis
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 12 08, 18:58)

Jei tik kad spalva patamsejo, tai tokio dydzio kilima galite ir pati vonioj isplaut su paprastu sampunu ir kokio neagresyvaus baliklio trejais lasais. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip tik ieskausi plaunancio siurblio (dukryte mokosi i puoda sisioti, bet sunkiai sekasi, tai visu tu baluciu neina normaliai isvalyt is kilimines dangos), gal kuri turit ar galetumet koki nors parekomenduot? ax.gif gal zinot ar patikimi VAX firmos tokie siurbliai? 4u.gif nes daugiau tai nelabai kokius ir zinau unsure.gif
Atsakyti
Galima issinuomoti siurbli 4u.gif Nuomavau parai 70 lt su chemija, viska issivaliau, jei kaimynai draugiski galima pasikoperuoti smile.gif Pasigooglinkite "siurblio nuoma" 4u.gif
Atsakyti