Įkraunama...
Įkraunama...

Kiliminė danga, kilimai

QUOTE(Ritandra @ 2013 07 02, 16:35)
lauros namai senamiestyje. kilimu gerų yra tik ten kaina kilimo ir 20 tukstanciu yra smile.gif bet yra ir 2 tukst. Neisku kiek galite leisti sau, originalus ten rankų darbo.

Na man reikia i kolidoriu apie 80 cm plocio ir 3 metru ilgio kiliminio tako, tik pabpde tu "senuku" rastai
Atsakyti
ATRADAU thumbup.gif kilimus ir kilimines dangas isvalo ir kvapus neutralizuoja AQUAGEN TMC - isitikinau dar karta praeita savaite issivalydama sviesiai rudos spallvos sofa-lovą. Ir kvapo kambaryje neliko ir demių nematyti. Didziausias pliusas - kad pavirsiaus nesudrekina poernelyg + tinka pavienes demes valyti, nes nepalieka ratilo valant viena deme, tai isvalius karsta vasaros diena, max po keliu valandu galima jau naudotis
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinot, kur gauti kokoso pluosto kilima i koridoriu, tik MELYNOS SPALVOS? Gal kuri zino, kokiais dazais kokoso pluosta galima dazyti?
Aciu visoms, kurios patars! 4u.gif

Nusiziurejau toki, tik netinka spalva:
user posted image
http://www.dubingiai...tural-latex-4m/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauretta.gruodis: 19 liepos 2013 - 12:28
Sveikos,

kiek žinau kaune lauros namai tiesiog vežasi kilimus ir pas save parduoda, jie jų negamina. aš atradusi lietuviškus gaminius. kadangi lentvario kilimų nebeliko, dabar jie darbuojasi, vilniuje turi gamybines patalpas ir audžia iš vilnos kilimus, kokio nori dydžio, spalvas pasirenki, piešinį nupaišo. mes kilimą į vaiko kambarį pas juos darėmės, tai labai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 07 02, 16:02)
joks  doh.gif o jus ta kilima kasdien siurbsite?  rolleyes.gif nesuprantu tevu, kurie vaiko kambaryje tiesia kilimus, o ypac kilimine dangas  rolleyes.gif

kodėl? tikrai, gal galit plačiau pakomentuoti, nes visam 2 aukšte planuojam kiliminę dangą, o ten ir būsimų vaikų miegamieji, kol vaikų neturiu, neįsivaizduoju, kuom tas kilimas blogai...
Atsakyti
Paskutiniu metu daugelis žmonių alergiški, o kilimuose kaupiasi dulkės. Pas mus namie nėra nė vieno kilimo. Kai vaikai buvo maži, tai dėjau jų kambary, nes pirmas aukštas, o dabar neturiu ir nepasigendu.
Atsakyti
Neturime kilimų ar kiliminės dangos namuose schmoll.gif

Tik vonioje nedidelis vonios kilimėlis ir prie laukinių durų.
Atsakyti
geriausia naturalaus medzio grindis, jokios alergijos ir silta biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu prieš kilimus, mano asmeniniu skoniu grynos grindys man yra gražiau 4u.gif aišku ir priežiūros su kilimais yra daugiau, juk grindis išsiurbei, nuplovei ir psio. Turime namuose tik vieną kilimėlį - vonioje. Dar vieno ieškau į prieškambarį prie durų, vien dėl atėjimo iš lauko rudenį, žiemą su drėgnais, purvinais batais. Gal kas žinote, kur būtų galima rasti nedidelį (maždaug 60X100cm), pigų (daugiausia iki 200Lt, geriau mažiau) ir nebūtų visiškai sovietinis, kurių pilni Senukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal Kas turit toki kilima? Kokie atsilipimai?
http://m.skelbiu.lt/...amp;id=16972808
Atsakyti
neradau atskiros temos, tai gal čia sulauksiu patarimųsmile.gif
kokios medžiagos lauko durų kilimai geriausiai laikyti laiptinėje, kurie-namuose? pasirinkimas didelis-guminiai,plastikiniai,pinti ir kt., bet internete niekur neradau kurie geresni ir pan.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mes po to, kai turejome kilimines dangas, nusprendeme daugiau niekada ju nebetureti ( net nuo nedideliu kilimeliu atgrase) schmoll.gif Nors ir buvome tam tikslui nusipirke plaunanti siurbli ir plaudavome bent karta i metus, bet vis tiek giliau tas purvas ir dulkes lieka. po plovimo ilgai kvapas sudusimo nepraeidavo doh.gif Nezinau, kokios gelezines tvarkos reikia laikytis, kad tos dangos neuzsipurvintu doh.gif Na mes tokie tiesiog nesam, tai vaikai su batais praeina, tai kazka islieja , ar tiesiog nesusitvarko... blush2.gif

jei taip norisi tos dangos, tai geriau jau dideli kilima, kuri galima ir isnesti isdulkinti. Aisku, danga lengviau sudeti, tai mus tas ir papirko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 12 kovo 2014 - 21:20