Įkraunama...
Įkraunama...

o seniau gimdėm taip

Nu as dabar neisivaizduot negaliu,kad nebus vyro salia,pacia svarbiausia akimirka,o anksciau matai kaip infekcija jie buvo biggrin.gif
O tu saunuole thumbup.gif
Atsakyti

i 
Šis pasakojimas 2007 m. balandžio mėn. konkurse "Mano gimdymo istorija" laimėjo I-ąją vietą!

user posted image
Atsakyti
sVEIKINAM!!!! thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
VALIO VALIO VALIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif SVEIKINU first.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai first.gif clap_1.gif
Atsakyti
Oj, cia tai bent siurprizas!!! biggrin.gif
Aciu uz palaikyma ir sveikinimus!
thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(daivukste @ 2007 04 05, 00:03)
joooo,as ir neisivaizduoju,jei nebuciau galejusi savo vaiko salia saves matyti  schmoll.gif  bet svarbiausia kad viskas praejo labai sklandziai  mirksiukas.gif  man idomu vienas dalykelis,kadangi mamyte buvo tokia kaip ir uzsispyrusi (nenoriu izeisti),tai kaip sunelio charakteris?  mirksiukas.gif

Na, sunelis dabar irgi kaip ir uzsispyres ax.gif ...
Buna tokiu dienu, kai stovim kaip du oziai ant liepto - kuris kuri biggrin.gif . Bet jei atvirai, nera ko skustis, visai gerai sutariam net ir baisiuoju paauglystes periodu.
Atsakyti
[quote=Theia,2007 05 10, 16:43]
Oj, cia tai bent siurprizas!!! biggrin.gif
Aciu uz palaikyma ir sveikinimus!
thumbup.gif
Papildyta:
Na, sunelis dabar irgi kaip ir uzsispyres ax.gif ...
Buna tokiu dienu, kai stovim kaip du oziai ant liepto - kuris kuri biggrin.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Išties puiki, su humoru nupasakota istorija. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif tikrai pirmos vietos verta istorija wub.gif
SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
Labai graziai papasakota istorija. Gimdziau toj pacioj ligoninej tik metais veliau. Pasiseke, kad vaikelio jau niekas nebeateme, bet teveliui dar tuo metu gimdykloj buvo ne vieta. O ir ta gimdykla man buvo labiau panasi i koridoriu, nes is tos sesiavietes palatos i tualeta eidavai pro pat gimdykla, kuri, man rodos, nei duru neturejo, nes vaizdai dar atminty islike iki siol. Po triju metu teko vel ten sugrizti, tik takart jau daug kas buvo kitaip. Salia jau buvo ir vyras, tai ir gimdykla teko nebe triviete.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Jo smagu kai sugebi viską optimistiškai ir juokingai pateikti 4u.gif , tik įdomu ar tada prieš 14 metų būnant ten viskas taip ir atrodė g.gif . Kai pagalvoji apie tai ir juokas nebeiima unsure.gif . Anyta pasakojo apie mano vyro (prieš 30 metų)gimimą tai doh.gif ...Tokias gydytojas ir akušeres i vieną vietą reiktų užrakinti, lyg tai jos ne moterys būtų ir joms gimdyti neteko.
Atsakyti