Įkraunama...
Įkraunama...

Barai, restoranai Klaipėdoje

QUOTE(Carmina @ 2012 01 09, 22:23)
siandien papietavom "Flamingo" tai likom labai patenkinti, maistas labai sviezias ir skanus. Daznai pagal kavines lygi sprendziu is zuvies patiekalu, jei zuvi moka skaniai pagaminti, tai ir kitka mokes:) jautienos kepsnys irgi buvo puikus:)

kazkada teko dienos pietus valgyti ten tai irgi labai patiko
Atsakyti
Isigijom per Beta.lt vakariene dviem Ararate restorane..tikiuosi kad tik per akcijas ten toki maista duoda, nepatiko.
Labai patinka tiek pavalgyt(skaniai gamina), ar su draugais ishgert(uzkandziai skanus) Eldorado. Taip pat Storoj Anti patiko maitinimas ir ju krenu diegtine rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuslow: 24 sausio 2012 - 09:23
Pastebėjau, kad kai kurie žmonės klausia, kur vyresni galėtų nueiti pasilinksminti, pašokti (: Tai galvoju paminėsiu, kad lankydamasi Port klubelyje (Naujojo Uosto g. yra) pastebėjau daug vyresnio amžiaus žmonių, vieni atsipalaidavę, kiti mažiau biggrin.gif Iš visų klubų, man rodos čia būtų vienintelis, kur ir auditorija, ir atmosfera skleidžia kažkokią kokybę, kurios tikriausiai ir norisi labiau patyrusiems smile.gif Gėrimai brangūs (plius minus 20Lt).

Dar man viskuo nerealus yra Storas Katinas, netoli miesto aikštės. Dienos metu - restoranas (visada paruošia skanius dienos pietus thumbup.gif ), vakare - baras (pas juos man geriausia kepta duona, padažas - pagal šitą užkandį daug ką galima pasakyti apie barą smile.gif ), geros gėrimų kainos, aplinka gerai apgalvota (yra du aukštai, daug "erdvių", kažkaip ten gerai sudera įvairiausia auditorija, daug kartų esu mačiusi šeimų su mažais ir nemažais vaikais, pati būdama merginų kompanijoj, besiruošiančioj paklubinėti, bet buvo labai jauku smile.gif ). Geras aptarnavimas.
Atsakyti
Gal kas pasiūlys romantišką, jaukią vietelę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel666: 20 lapkričio 2012 - 15:52
Laba diena. Noreciau pasidalinti savo neigiama patirtimi apie bara-kavine Alibi klaipedoje. jeigu jus nuspresite svesti savo vestuves arba gimtadieni arba kita koki svente, venkite sios kavines, nes aptarnavimas, stalo serviravimas, maisto paruosimas yra blogas. karstieji patiekalai pateikiami be apiforminimo, kaip paprastoje zabegalovke. Jeigu jus norite uz 600 lt pavalgyti tik kepinu salotu lapu, tada prasom. O kai jus bandysite uz sugadinta svente grazinti pinigus, niekas su jumis nekalbes ir smeis. taigi darbuotojai ir seiminkai atstovauja savo interesus ir zemina savo klientus, kurie iesko tesybes, o tokiu kaip paaiskejo yra daug, tik kad nevisi nori aiskintis, nes jau zino sitos kavines bendravimo kultura. Mes deja, suzinojome per velai.
Bet jei jus nuspresite siaip uzsukti i sita kavine, tada viskas bus liuks, nes aplinka jauki, ir maistas normalus, bet karsto sokolado gaminti jie nemoka!!!


Papildyta:
Dar yra "Kontakt" vienisu ir siaip nevienisu jau suaugusiuju laisvalaikio budas smile.gif
Buvo laida per radijostoti Raduga.
Atsakyti
Na Jus panos thumbup.gif Vestuves ALIBI drinks_cheers.gif atsiprasau, bet niekam nepatarciau smile.gif Net pats pavadinimas kalba uz save.

Del piceriju man tai buvo atradimas pipita http://www.pipita.lt tikrai skaniausios picos mieste, nepalyginsi su kokiu charlie ar pan. Visada uzsakineju i namus per interneta ir atveza per visa miesta per 30min thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dana_B @ 2012 12 14, 13:08)
Na Jus panos  thumbup.gif Vestuves ALIBI  drinks_cheers.gif  atsiprasau, bet niekam nepatarciau smile.gif Net pats pavadinimas kalba uz save.

Del piceriju man tai buvo atradimas pipita http://www.pipita.lt tikrai skaniausios picos mieste, nepalyginsi su kokiu charlie ar pan. Visada uzsakineju i namus per interneta ir atveza per visa miesta per 30min  thumbup.gif

Kaip yra jau taip yra, nieko nepakeisi ir pinigu mums taip pat niekas negrazino, o dar ir isvadino negraziais zodziais...
biggrin.gif Jo seimininkai ir ju darbuotojai tikrai turi ALIBI biggrin.gif Labai gaila, kad labai mazai informacijos internete yra apie sita kavine, bet kai jau po VISKO pradejau dometis, pasirodo, kad nukentejusiuju nuo Alibi daug, tik niekas nenori to viesinti, o jie tuom ir naudojasi. As tik vieno labai noriu Kaledu proga, kad ju sazine pabustu ir jie grazintu nesaziningai uzdirbtus pinigus, tik jau ne man, o kad pervestu i kudikio namu saskaitos numeri Klaipedoje mano vardu.
Papildyta:
QUOTE(Marijka_lt @ 2012 12 14, 13:34)
Kaip yra jau taip yra, nieko nepakeisi ir pinigu mums taip pat niekas negrazino, o dar ir isvadino negraziais zodziais...
biggrin.gif Jo seimininkai ir ju darbuotojai tikrai turi ALIBI biggrin.gif Labai gaila, kad labai mazai informacijos internete yra apie sita kavine, bet kai jau po VISKO pradejau dometis, pasirodo, kad nukentejusiuju nuo Alibi daug, tik niekas nenori to viesinti, o jie tuom ir naudojasi. As tik vieno labai noriu Kaledu proga, kad ju sazine pabustu ir jie grazintu nesaziningai uzdirbtus pinigus, tik jau ne man, o kad pervestu i kudikio namu saskaitos numeri Klaipedoje mano vardu.

O del pasiulytos picerijso aciu smile.gif Reikes isbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijka_lt: 14 gruodžio 2012 - 12:39
beta.lt nusipirkau porą kuponų į Ryžių malūną, Old Port hotel. Makaronus tikrai galiu pagirt, nebereikalo įtalų restoranas.
Rami aplinka, nelabai ištaiginga. Nors tas žodis "restoranas" einant atrodo įpareigoja apsirengt puošniau, bet to ten tikrai nereik smile.gif
Atsakyti
Buvau "Ridikuose", porcijos didelės, bet man tik sriuba buvo skani. Mano patiekalas buvo riebumo viršūnė, neįmanoma valgyti, bet pamatyti viską bent kartą siūlau. Patinka "Lietuviški patiekalai" prie J. Karoso muzikos mokyklos ir dar dievinu Girulių medžiotojų barą "Medvėgalis" thumbup.gif Picos skaniausios "Ekspress" picerijoje, kiniečių maistas labiausiai patinka PC "Saturnas" smile.gif
Atsakyti
Jei ieškot kažko išskirtinio , tai siulau užsukti i Gamtos perlas restorana, www.gamtosperlas.lt/lt/restoranas smile.gif , maistas skanus , aptarnavimas malonus...berots vyksta vasario mėn. akcija , sekmadieniais meksikietiška sriubyte nemokamai 4u.gif
Atsakyti
http://www.19amzius.lt/ mano nuomone, vienas geriausių Klaipėdoje
Atsakyti
Aš norėčiau rekomenduoti Happy U - porcijos didelės, labai skanūs mėsainiai, jauki erdvė, vakarais dažnai groja kokie didžėjai :} daro stalo žaidimų vakarus, tada būna traukiami visi Alias ir kita :} na, vienu žodžiu, kiek buvau, tiek patiko, jei norima eiti ne vakarieniauti, o pietauti ar užkąsti. Beje, jie gamina nuostabius čipsus - visada atneša garuojančius, tai be proto skanu.

Taip pat norėčiau rekomenduoti Desperados, tai meksikietiškas baras, kiek žinau, vienintelis toks Klaipėdoje smile.gif mes buvome iš kuponų užsisakę užkandžių rinkinį, tai - be proto skanu! Kadangi esu dirbusi meksikiečių restorane Vilniuje, tai kažkiek apie tą maistą nusimanau ir man jis labai patiko. Tik minusas margaritai, nes pagal kainą šis kokteilis nebuvo jau toks geras.

Kinų bambukas - kinų virtuvė, kuri mūsų dar niekada nenuvylė smile.gif kalbų bent jau apie tą, kuri yra PC Grandus, nes kitur nesame valgę. Ten be proto skanios salotos visos, ir mėsos patiekalai, o porcijos tikrai labai didelės.

Na, o ko nenorėčiau parekomenduoti, tai Ridikų. Gal prieš porą mėnesių, kai dar buvo šalta, užsukome, ir nebuvo laisvų vietų, tad sustojome lyg ir apsitarti, ką darom, ar laukiam, kol atsislaisvins vieta, ar einam kur kitur. Bet nespėjom nė žodžio ištart, kaip šefas atėjo ir užklykė agresyvių balsu "ko čia stovit? čia jums ne pliažas. ateikit už pusvalandžio." Na, žinoma, mes jau nebeatėjom.
Atsakyti