"Kavaledis" jauki kavinukė... ir beje, labai tinkama romantiškam pasisėdėjimui.
Gal ši kavinukė ir nebloga, bet vienakart buvau užsisakiusi jų firminio pyragėlio labai skanaus, tai, kai iš pyragėlio pradėjo bėgiot mažos skruzdėlytės, po šiai dienai ten nebeinu. Gal jau pasitaisė.
O šiandien su MB nusprendėm skaniai pavalgyt "Jono užeigoj" (lig tai taip vadinasi Tiltų gatvėj) ir žiauriai nusivylėm. Gavom kepsnį dydžio 6 cm x 7 cm už 15 Lt, kur ne kur fri bulvyčių (pamėtytų po didelę lėkštę, kad būtų šioks toks vaizdas) ir 1 salotos lapas. O man sugebėjo įdėt jau pajuodavusį (sugedusį) 1 salotos lapą. Buvom priblokšti.

Vėliau nusprendėm nueit į Fridricho pasažą kavos atsigert. Ten labai gražu.

Užsisakėm "Kavos ir arbatos namuose" (Gurmans) kavos su likerio skoniu ir capučino. Capučino kavos skonis šiaip jaučiasi, bet vandens ten 50%.

O kitą kavą atnešė išlaistytą: nuosėdom aplipęs visas puodelis, pripilta lėkštelė, o sudėtis: 70%vandens ir 30%kavos.

Kažkoks kavos gėrimas už 5 ar daugiau litų. Ar aš tokio žemo lygio, ar ten toks žemas lygis, kad kava duodama su nuosėdom (neturi kavos aparato), ir išlaistyta atnešama klientams. Ir padavėja baisiausiai supyko, kad atsisakėm mokėt už tokią kavą. Su tokiais apsilankymais susigadinom nuotaiką

, bent jau Senamiesčio bare viskas skanu būna (ypač sūrio piršteliai).