Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuaugęs gomurys, skilusi lūpytė

Dėkui už palaikymą bigsmile.gif O nuotraukų įkelt, gėda prisipažint, bet...nemoku blush2.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mes vakar užsakėm Viliukui pasą ir sužinojau, kad Viliukas gali pasinaudoti lengvata ir už paso padarymą nieko nereikia mokėti biggrin.gif Pirmą kartą pasinaudojau teikiamom lengvatom blush2.gif
Atsakyti
Žioguti, koki pasą? Gal išvykstat kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 09 19, 08:09)
Žioguti, koki pasą? Gal išvykstat kur? g.gif

Noriu labai nuvežti Viliuką į Rygos zoologijos sodą. Sako, kad ten zoologijos sodas nepalyginamai geresnis nei Kaune. O beto būtų proga praleisti gražų savaitgalį Rygoje biggrin.gif Tik visų pirma reikia išlaukti gražaus savaitgalio ir pačiai pasveikti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip sveikatėlės? Ar jau slogos baiginėjasi? smile.gif
Mūsų šeimyna, tai nei sergam nei sveiki. Visi truputį pasloguojam, žodžiu, rudeniški orai savo daro doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Na mano didžioji pasveiko, o ir pas mane sloga tik pora dieneliu pagyveno: vaistukai, česnakas, medaus ir citrinos"eleksyras" ir sloga, neįtikėtina, greitai dingo thumbup.gif

Kur kitos prapuolė?

Sophi, Špylka,kaip sekasi jusu mažulėms, kaip gomuriukas gyja?

Čiurkute, Kristina, kaip jums einasi neįgalumus tvarkytis? g.gif
Atsakyti
Sveikutės visos,na vis prapuolu po savaitėlę į mokslus,bet savitgalį grįžtu . O čia jūs ir linksmai gyvenat,kas dantukais praturtėja,kas Gimtadienį atšvenčia,ech su visais nebespėju blush2.gif .O ir nesėkmių kai kas patyrė,na laikykitės,juk šis "mūsų" būrelis viską įveiks,visokius sunkumus."MES JUK ESAME KIETŪNAI"!!! thumbup.gif
Na dokumentai pas mane truputį susistabdė,nes nebūnu namuose,bet kiek turiu laiko 6-dienį,tai po truputį judam į priekį, štai pasiėmiau kortelę ir pati visko ko gali prireikti atsišviečiau,nes gyd.pasirodė tai nereikalinga schmoll.gif Na aš parašysiu,kaip man ten eisis,jūs pirmosios sužinosit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamulės, aūūūūūūūūūūūūūūūū......kur visos prapuolėt? g.gif

Metu temele į priekį, nes jau trečiam puslapį buvo atsidūrus doh.gif
Atsakyti
Mes pradėjom sirgti iš naujo verysad.gif Ir dabar jau su kosuliais verysad.gif Čia įtariu dabar nuo manęs jau užsikrėtė, nes aš niekaip negaliu pasveikti verysad.gif
Atsakyti
Žioguti, kaip gaila, kad sergat sad.gif Na laikykitės, pasveiksit, console.gif 4u.gif
Atsakyti

Sophi, Špylka,kaip sekasi jusu mažulėms, kaip gomuriukas gyja?

Labukas,na pas mus viskas gerai.Del gomuriuko problemu lyg ir nera.Sloguojam ir mes truputi,vis sese parnesa is darzelio ta sloga. doh.gif Na, o savaitgali ruosemes i Lietuvele biggrin.gif
Atsakyti
Mano žiogas neprakvėpuoja, naktį buvo 38,6 verysad.gif
Atsakyti