Dėkui už palaikymą
O nuotraukų įkelt, gėda prisipažint, bet...nemoku
Labas rytas,
Mes vakar užsakėm Viliukui pasą ir sužinojau, kad Viliukas gali pasinaudoti lengvata ir už paso padarymą nieko nereikia mokėti
Pirmą kartą pasinaudojau teikiamom lengvatom
Mes vakar užsakėm Viliukui pasą ir sužinojau, kad Viliukas gali pasinaudoti lengvata ir už paso padarymą nieko nereikia mokėti
Žioguti, koki pasą? Gal išvykstat kur?
QUOTE(vilmux x @ 2007 09 19, 08:09)
Noriu labai nuvežti Viliuką į Rygos zoologijos sodą. Sako, kad ten zoologijos sodas nepalyginamai geresnis nei Kaune. O beto būtų proga praleisti gražų savaitgalį Rygoje
Sveikos,
kaip sveikatėlės? Ar jau slogos baiginėjasi?
Mūsų šeimyna, tai nei sergam nei sveiki. Visi truputį pasloguojam, žodžiu, rudeniški orai savo daro
kaip sveikatėlės? Ar jau slogos baiginėjasi?
Mūsų šeimyna, tai nei sergam nei sveiki. Visi truputį pasloguojam, žodžiu, rudeniški orai savo daro
Sveikutės,
Na mano didžioji pasveiko, o ir pas mane sloga tik pora dieneliu pagyveno: vaistukai, česnakas, medaus ir citrinos"eleksyras" ir sloga, neįtikėtina, greitai dingo
Kur kitos prapuolė?
Sophi, Špylka,kaip sekasi jusu mažulėms, kaip gomuriukas gyja?
Čiurkute, Kristina, kaip jums einasi neįgalumus tvarkytis?
Na mano didžioji pasveiko, o ir pas mane sloga tik pora dieneliu pagyveno: vaistukai, česnakas, medaus ir citrinos"eleksyras" ir sloga, neįtikėtina, greitai dingo
Kur kitos prapuolė?
Čiurkute, Kristina, kaip jums einasi neįgalumus tvarkytis?
Sveikutės visos,na vis prapuolu po savaitėlę į mokslus,bet savitgalį grįžtu . O čia jūs ir linksmai gyvenat,kas dantukais praturtėja,kas Gimtadienį atšvenčia,ech su visais nebespėju
.O ir nesėkmių kai kas patyrė,na laikykitės,juk šis "mūsų" būrelis viską įveiks,visokius sunkumus."MES JUK ESAME KIETŪNAI"!!!
Na dokumentai pas mane truputį susistabdė,nes nebūnu namuose,bet kiek turiu laiko 6-dienį,tai po truputį judam į priekį, štai pasiėmiau kortelę ir pati visko ko gali prireikti atsišviečiau,nes gyd.pasirodė tai nereikalinga
Na aš parašysiu,kaip man ten eisis,jūs pirmosios sužinosit.
Na dokumentai pas mane truputį susistabdė,nes nebūnu namuose,bet kiek turiu laiko 6-dienį,tai po truputį judam į priekį, štai pasiėmiau kortelę ir pati visko ko gali prireikti atsišviečiau,nes gyd.pasirodė tai nereikalinga
Mamulės, aūūūūūūūūūūūūūūūū......kur visos prapuolėt?
Metu temele į priekį, nes jau trečiam puslapį buvo atsidūrus
Metu temele į priekį, nes jau trečiam puslapį buvo atsidūrus
Mes pradėjom sirgti iš naujo
Ir dabar jau su kosuliais
Čia įtariu dabar nuo manęs jau užsikrėtė, nes aš niekaip negaliu pasveikti
Žioguti, kaip gaila, kad sergat
Na laikykitės, pasveiksit,
Labukas,na pas mus viskas gerai.Del gomuriuko problemu lyg ir nera.Sloguojam ir mes truputi,vis sese parnesa is darzelio ta sloga.
Mano žiogas neprakvėpuoja, naktį buvo 38,6