Įkraunama...
Įkraunama...

Paskutinis mados klyksmas forume!

QUOTE(Apus @ 2008 08 27, 16:40)
nu taip, lai trina, tiesiog nelabai suprantu sito " madisciu" puolimo ant tu kurios raso, taip kaip joms patogiau... nei viena nieko nepasako kai rasote lietuviskai su visom nosinem ir t.t. taciau jusiskes nepraleidzia progos pasiepti kitaip rasancias...
tiesiog daugiau tolerancijos..... tereikia kad pradetumete saukti " Lietuva - lietuviams"............
a dabar jau trinkit......... mirksiukas.gif

netiesa, buvo ištrintos ir mano žinutės, o aš rašau su nosinėm. Reikalaujate tolerancijos? Tuomet aš reikalauju objektyvumo puolant ir kaltinant kažkuo (na, kad ir šiuo atveju - žinučių be varnelių trynimu) mirksiukas.gif
QUOTE(CHIANTI @ 2008 08 27, 16:49)
Rita zinuteje, kuri jau istrint, buvo panaudojus svetimybe( gaila neatsimenu kokia). Dar paklausiau ka tai reiskia, bet atsakymo negavau. As daug metu uzsienyje gyvenu ir kalbu puikiai lietuviskai. O kai paskambinu namo i Lietuva, keista, bet mano draugai daugiau svetimybiu naudoja negu as. Tai apie ka cia kalbam?????

ne man buvo tas klausimas užduotas. Bet kaip supratau žodyje, kurio nesupratot (beje, aš irgi ilgai jį skaičiau, bet nesupratau), įsivėlė paprasčiausia kažkokia klaida. Jokios svetimybės aš ten nepamačiau, bet ir žodžio nesupratau
Taip kad ramiai irnesakyk.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 27 rugpjūčio 2008 - 19:30
QUOTE(*Rita* @ 2008 08 27, 11:28)

ne man buvo tas klausimas užduotas. Bet kaip supratau žodyje, kurio nesupratot (beje, aš irgi ilgai jį skaičiau, bet nesupratau), įsivėlė paprasčiausia kažkokia klaida. Jokios svetimybės aš ten nepamačiau, bet ir žodžio nesupratau
Taip kad ramiai irnesakyk.gif cool.gif

As labai rami. Prasom be komandu. Aciu. O dar griztant prie to anglisko zodzio, kuri tikrai pavartojote samoningai, nes buvo parasyta kabutese. Labai gaila kad neatsimenu. Cia panasiai kaip mano viena drauge Zvagulio sokejas pavadino "bekais". Vos nuo lovos nenukritai is juoko. As gyevndama uzsienyje tokiu zodziu nesugalvoju. Tai pas jus, Rita, irgi kazkas buvo is panasios serijo biggrin.gif . Taip kad kengviausia mokinti kitus, bet saves nematyti doh.gif . Tipiskas, lietuviskas poziuris.
Atsakyti
na viskas pabaikite, kiek galima pyktis?gal uzteks? g.gif visvien kiekvienas rasys taip kaip nori, ir darys taip kaip nori, tai kam cia dabar bartis ?juk galima ir be barniu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(CHIANTI @ 2008 08 27, 22:26)
As labai rami. Prasom be komandu. Aciu. O dar griztant prie to anglisko zodzio, kuri tikrai pavartojote samoningai, nes buvo parasyta kabutese. Labai gaila kad neatsimenu. Cia panasiai kaip mano viena drauge Zvagulio sokejas pavadino "bekais". Vos nuo lovos nenukritai is juoko. As gyevndama uzsienyje tokiu zodziu nesugalvoju. Tai pas jus, Rita, irgi kazkas buvo is panasios serijo biggrin.gif . Taip kad kengviausia mokinti kitus, bet saves nematyti doh.gif . Tipiskas, lietuviskas poziuris.

Jeigu konkrečių faktų neturite - tai ir neaiškinkite. O tie visi "labai gaila neatsimenu" - man ne argumentai irnesakyk.gif Arba kalbat konkrečiai, arba nekalbm geriau apie tai
Juk jau sakiau (ir ne aš viena), neverta rašyti šioje temoje tik tam, kad rašyti - vis tiek žinutės čia neskaičiuojamos, būkit ramios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 28 rugpjūčio 2008 - 08:35
QUOTE(*Rita* @ 2008 08 27, 20:28)

įsivėlė paprasčiausia kažkokia klaida. Jokios svetimybės aš ten nepamačiau, bet ir žodžio nesupratau

blink.gif Kokia svetimybe, kokia dar klaida, jei angliskas zodis "off-topic" buvo pavartotas samoningai? blink.gif lotuliukas.gif Galvokit ka sakot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2008 08 28, 11:10)
blink.gif  Kokia svetimybe, kokia dar klaida, jei angliskas zodis "off-topic" buvo pavartotas samoningai? blink.gif  lotuliukas.gif  Galvokit ka sakot mirksiukas.gif

aaa, štai apie ką eina kalba irnesakyk.gif Sąmoningai, sąmoningai! Ir dar kaip sąmoningai! Tik va aplenkė mane tada.
Bet galiu pakartot jei anąsyk nesupratot: jei dar "off-topinsit", eisiu moderatorėms paskųst hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 08 28, 14:52)
aaa, štai apie ką eina kalba irnesakyk.gif Sąmoningai, sąmoningai! Ir dar kaip sąmoningai! Tik va aplenkė mane tada.
Bet galiu pakartot jei anąsyk nesupratot: jei dar "off-topinsit", eisiu moderatorėms paskųst hihihi.gif

Jei jau visur lietuviskai, tai visur, tokio zodzio lietuviu kalboje nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2008 08 28, 00:24)
Jeigu konkrečių faktų neturite - tai ir neaiškinkite. O tie visi "labai gaila neatsimenu" - man ne argumentai irnesakyk.gif Arba kalbat konkrečiai, arba nekalbm geriau apie tai
Juk jau sakiau (ir ne aš viena), neverta rašyti šioje temoje tik tam, kad rašyti - vis tiek žinutės čia neskaičiuojamos, būkit ramios

Vat jums ir faktas. Ir as tikrai neatsiminiau. Aciu Cindy uz priminima. Taigi, ar jau tikrai taip lietuviskai kalbate, Rita?? "off-topinsit"... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Nieko sau zodynas. Pati sakot kokia grazi skambi musu kalba, tai prasom ir kalbet lietuviskai. Lengviausia mokinti kitus. Zodziu einu as issiimsiu cash'o, pabekinsiu masina ir eisiu off-topinti i SM ciata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(CHIANTI @ 2008 08 28, 11:41)
Vat jums ir faktas. Ir as tikrai neatsiminiau. Aciu Cindy uz priminima. Taigi, ar jau tikrai taip lietuviskai kalbate, Rita?? "off-topinsit"... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Nieko sau zodynas. Pati sakot kokia grazi skambi musu kalba, tai prasom ir kalbet lietuviskai. Lengviausia mokinti kitus. Zodziu einu as issiimsiu cash'o, pabekinsiu masina ir eisiu off-topinti i SM ciata  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir dar. Kometuoju SM ne del zinuciu skaiciaus. Uztenka metytis akmenimis ir aplamai buti tokiai kandziai. Nes as pati pasiskusiu moderatorems. AS SM leidziu laika tik del bendravimo su zmonemis ir jokiu zinuciu neskaiciuoju! Man visiskai vienodai as turiu kur kitur svaistyti savo energija gyvenime. Tiesiog girdejau neblogu atsiliepimu apie SM, uztat prisiregistravau, bet..... tai ne visas mano gyvenimas ir ne kazkokios tai rungtynes. Taip kad uzteks su kvailom replikom. Aciu.
Tai tesiam diskusija, apie musu nuostabiaja lietuviska kalba( kuria tikrai myliu ir branginu). Ir prasom be jokiu svetimybiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
As nezinau, kur jus merginos gyvenate, bet... Ar cia tik man vienai taip ar istikruju Lietuvoje gyvenantys lietuviai labai jau daug vartoja anglisku zodziu, iterpdama i musu lietuviu kalba.
Papildyta:
QUOTE(Mazea @ 2008 08 27, 14:55)
na viskas pabaikite, kiek galima pyktis?gal uzteks? g.gif visvien kiekvienas rasys taip kaip nori, ir darys taip kaip nori, tai kam cia dabar bartis ?juk galima ir be barniu 4u.gif  drinks_cheers.gif

Aisku, kad galima. Jokiu problemuIr visiskai sutinku, kadkievienas rasys taip kaip nori. As manau kalbet taisyklingai ir ranka rasyti moketi yra daug svarbiau, nei ziureti koki srifta naudoji kompe. Vat , jei rasydama laiskus daryciau klaidas, tada man butu tikrai geda, bet koks sriftas mano kompiuteryje, tai man tikrai tas pats. Juk svarbiausia, kad susikalbam 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti