QUOTE(Apus @ 2008 08 27, 16:40)
nu taip, lai trina, tiesiog nelabai suprantu sito " madisciu" puolimo ant tu kurios raso, taip kaip joms patogiau... nei viena nieko nepasako kai rasote lietuviskai su visom nosinem ir t.t. taciau jusiskes nepraleidzia progos pasiepti kitaip rasancias...
tiesiog daugiau tolerancijos..... tereikia kad pradetumete saukti " Lietuva - lietuviams"............
a dabar jau trinkit.........
tiesiog daugiau tolerancijos..... tereikia kad pradetumete saukti " Lietuva - lietuviams"............
a dabar jau trinkit.........

netiesa, buvo ištrintos ir mano žinutės, o aš rašau su nosinėm. Reikalaujate tolerancijos? Tuomet aš reikalauju objektyvumo puolant ir kaltinant kažkuo (na, kad ir šiuo atveju - žinučių be varnelių trynimu)

QUOTE(CHIANTI @ 2008 08 27, 16:49)
Rita zinuteje, kuri jau istrint, buvo panaudojus svetimybe( gaila neatsimenu kokia). Dar paklausiau ka tai reiskia, bet atsakymo negavau. As daug metu uzsienyje gyvenu ir kalbu puikiai lietuviskai. O kai paskambinu namo i Lietuva, keista, bet mano draugai daugiau svetimybiu naudoja negu as. Tai apie ka cia kalbam?????
ne man buvo tas klausimas užduotas. Bet kaip supratau žodyje, kurio nesupratot (beje, aš irgi ilgai jį skaičiau, bet nesupratau), įsivėlė paprasčiausia kažkokia klaida. Jokios svetimybės aš ten nepamačiau, bet ir žodžio nesupratau
Taip kad ramiai