Aš taip pat seniau rašiau be lietuviškų raidžių, tačiau juk taip daug gražiau ir lietuviškiau

QUOTE(unique @ 2007 04 23, 21:08)
Su CD markeriu susirašyk.
o visai neblogai būtų, kad forumo taisyklėse būtų nurodyta rašyti lietuviškomis raidėmis
o visokius w naudojimus vietoj v tikrai reikėtų uždraust. manau, turime gerbti savo gimtąją/valstybinę kalbą

QUOTE(VAE @ 2007 05 29, 23:53)
o visai neblogai būtų, kad forumo taisyklėse būtų nurodyta rašyti lietuviškomis raidėmis
o visokius w naudojimus vietoj v tikrai reikėtų uždraust. manau, turime gerbti savo gimtąją/valstybinę kalbą

Būtent. Ir šios temos pavadinimas turėtū būti ne "Paskutinis mados klyksmas forume", o "Paskutinis perspėjimas dėl lietuviško šrifto nenaudojimo".
ir aš noriu būti madinga

reiškia ir aš madinga
bet šiaip man ir nelietuviškai rašantys netrukdo, nors pati stengiuos rašyti lietuviškai

aš irgi noriu būti madinga.bet kažkaip nelabai man gaunas lietuviškom raidem rašyt

QUOTE(gupija @ 2007 04 23, 15:25)
O aš manau, kad rašyti lietuviškai yra tiesiog privalu. Čia panašiai kaip ir su burnos higiena- juk į darbą neiname nevalytais dantim. Tai kodėl turim rašyt nelietuviškai ir tokiu būdu teršt savo kalbą?? Esam lietuviai, tai ir rašom lietuviškai. Ir be jokių mados klyksmų 

pritariu

Aš ir už lietuviškas raideles
Man net nekilo klausimų ar aš rašysiu šiom raidėm, kadangi neišeitų kitaip reikšti savo minčių. Kažkaip keistai man be visų šių varnelių būtų