Swan, man labai labai patiko galva. O kaip ten yra su akytem, ten kolkas dar skyles ar kaip?

taip pasimečiau, galvoju, gal kokią senovinę knygą į rankas duoti
  taip pasimečiau, galvoju, gal kokią senovinę knygą į rankas duoti   bet po to nusprendžiau nebekeisti, nes pati lėlė gali "pasipriešinti"
  bet po to nusprendžiau nebekeisti, nes pati lėlė gali "pasipriešinti"   ir nepriimti tos knygos. O paukštukas atsirado vos ne paskutiniu momentu, užsinorėjau pagyvinti. Lauksim tavo lėlės su nekantrumu
  ir nepriimti tos knygos. O paukštukas atsirado vos ne paskutiniu momentu, užsinorėjau pagyvinti. Lauksim tavo lėlės su nekantrumu   
  niekuom netvirtinom, nes nušlifavus paperclay masę, dažai gerai kimba. O tu didelį darbą sugalvojai
  niekuom netvirtinom, nes nušlifavus paperclay masę, dažai gerai kimba. O tu didelį darbą sugalvojai   

Aš irgi galvojau, ką čia man į rankas tai lėlei įspraust? Tai sumąsčiau ant rankos (tos,kuri truputį pakelta) paukštį patupdyt, gal kokį sakalą, kad atrodytų tarsi berniokas pasiruošęs jį į dangų paleist, pats jau akis kažkur į viršų pakėlęs... Ir kodėl mes taip sutartinai apie paukščius pagalvojom? Gal kada pūstels koks įkvėpimas paukštelį nulipdyt
 Aš irgi galvojau, ką čia man į rankas tai lėlei įspraust? Tai sumąsčiau ant rankos (tos,kuri truputį pakelta) paukštį patupdyt, gal kokį sakalą, kad atrodytų tarsi berniokas pasiruošęs jį į dangų paleist, pats jau akis kažkur į viršų pakėlęs... Ir kodėl mes taip sutartinai apie paukščius pagalvojom? Gal kada pūstels koks įkvėpimas paukštelį nulipdyt