Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

Ievuschka, labai graziai pabaigiai lelyte, kruopsciai pasidarbavai prie rubelio thumbup.gif
Swan, man labai labai patiko galva. O kaip ten yra su akytem, ten kolkas dar skyles ar kaip?
Atsakyti
akis ruosiuos gamint. dar nezinau kaip iseis smile.gif Siuo metu kuna lipdau smile.gif
Atsakyti
Swan, dar karteli paziurejau galva, niu man labai patinka. Jauciu gal tu kokia "skulptura" mokinaisi ar ka? Ta prasme dailes akademijoj. O akis gal tau kas is stiklo ispus?
Laukiu visos lelytes.
Atsakyti
nah. skulptura mokykloj kazkada turejau truputi. bet siaip dabar tai tik veidrodziu ir anatomijos knygom naudojuos. vargstu su figura >;c baisiai "sustorejo" lele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swan: 27 rugsėjo 2008 - 20:08
laimikai, kaip tavo lėlytė? mirksiukas.gif ievuschkos lėlytėje man ypatingai tie visi raukiniai patinka, kaip padaryta ir nudažyta dailiai wub.gif wub.gif wub.gif man niekaip nesigauna schmoll.gif O čia maniškė "kursinė" biggrin.gif
user posted image

user posted image

Swan, oho kaip tu profesionaliai dirbi su lėle blink.gif thumbup.gif O tai gal ir kūną lipdai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 07 spalio 2008 - 18:27
Ir pilkos, ir ievuschkos lėlytės yra ganėtinai panašios... Abi tokios svajingai nusiteikusios biggrin.gif Na, muzikantas tai matyt "užsikaifavęs" nuo muzikos garsų lotuliukas.gif
Atsakyti
Pilka - lipdau ir kuna. bandau daryt "judancia" lele per sanarius smile.gif nezinau ar gausis kaip noriu smile.gif

O tavo lelyte gausiai simpatiska :> ypac patiko paukstelis
Atsakyti
Pilka, labai faina lelyte reiktu jums jau ir didesniu padaryti daugiau thumbup.gif
Oi bet juokas paeme, as cia savajai ir norejau muzikos instrumenta ideti i rankas, pirkau mini pasaulyje specialiai, bet paziurejau, kad gal kiek per mazas.
Paskui nutariau, kad su pauksteliais bus. O cia ziuriu pas pilka ir muzikos instrumentas ir paukstelis. lotuliukas.gif
Man visai nedaug liko, batai, virsutine dali nudazyti ir paukstelius patubdyti i narveli kuri vyras sumeistravo. Bet jauciu ilgai paukstukus darysiu. Kazkaip ilgai man ta lelyte gaminasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 28 rugsėjo 2008 - 14:30
o ties, jus naudojat koki nors laka/grunta ar siaip kazka leles pavirsiu sutvirtint? Nes teko internete skaityt kazkur, kad naudoja "putty spray" nelygumams visiems paslept (mini ibrezimai etc) ir sutvirtint.

ir dazot lele akriliniais dazais (makiaza turiu omeny)?
Atsakyti
laimikai, su tuo instrumentu ir man buvo abejonių, vos sugalvojusi, kad reikia kokios mandolinos, kaip tik rodžiau mamai Goriunovos puslapį, ir žiūriu - "Serenada" doh.gif taip pasimečiau, galvoju, gal kokią senovinę knygą į rankas duoti g.gif bet po to nusprendžiau nebekeisti, nes pati lėlė gali "pasipriešinti" biggrin.gif ir nepriimti tos knygos. O paukštukas atsirado vos ne paskutiniu momentu, užsinorėjau pagyvinti. Lauksim tavo lėlės su nekantrumu mirksiukas.gif
Swan, šitą lėlytę dažėm akriliniais 4u.gif niekuom netvirtinom, nes nušlifavus paperclay masę, dažai gerai kimba. O tu didelį darbą sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
laimikai - laukiam tavo lėlytės smile.gif

O su tom mintim-tai tikrai kažkas mistiško rolleyes.gif Aš irgi galvojau, ką čia man į rankas tai lėlei įspraust? Tai sumąsčiau ant rankos (tos,kuri truputį pakelta) paukštį patupdyt, gal kokį sakalą, kad atrodytų tarsi berniokas pasiruošęs jį į dangų paleist, pats jau akis kažkur į viršų pakėlęs... Ir kodėl mes taip sutartinai apie paukščius pagalvojom? Gal kada pūstels koks įkvėpimas paukštelį nulipdyt rolleyes.gif
Atsakyti
ievuschka, pilka
uauuu kokios nuostabios lelytes thumbup.gif
Atsakyti