Swan, man labai labai patiko galva. O kaip ten yra su akytem, ten kolkas dar skyles ar kaip?
Ievuschka, labai graziai pabaigiai lelyte, kruopsciai pasidarbavai prie rubelio
Swan, man labai labai patiko galva. O kaip ten yra su akytem, ten kolkas dar skyles ar kaip?
Swan, dar karteli paziurejau galva, niu man labai patinka. Jauciu gal tu kokia "skulptura" mokinaisi ar ka? Ta prasme dailes akademijoj. O akis gal tau kas is stiklo ispus?
Laukiu visos lelytes.
Laukiu visos lelytes.
Ir pilkos, ir ievuschkos lėlytės yra ganėtinai panašios... Abi tokios svajingai nusiteikusios
Na, muzikantas tai matyt "užsikaifavęs" nuo muzikos garsų
Pilka, labai faina lelyte reiktu jums jau ir didesniu padaryti daugiau
Oi bet juokas paeme, as cia savajai ir norejau muzikos instrumenta ideti i rankas, pirkau mini pasaulyje specialiai, bet paziurejau, kad gal kiek per mazas.
Paskui nutariau, kad su pauksteliais bus. O cia ziuriu pas pilka ir muzikos instrumentas ir paukstelis.
Man visai nedaug liko, batai, virsutine dali nudazyti ir paukstelius patubdyti i narveli kuri vyras sumeistravo. Bet jauciu ilgai paukstukus darysiu. Kazkaip ilgai man ta lelyte gaminasi.
Oi bet juokas paeme, as cia savajai ir norejau muzikos instrumenta ideti i rankas, pirkau mini pasaulyje specialiai, bet paziurejau, kad gal kiek per mazas.
Paskui nutariau, kad su pauksteliais bus. O cia ziuriu pas pilka ir muzikos instrumentas ir paukstelis.
Man visai nedaug liko, batai, virsutine dali nudazyti ir paukstelius patubdyti i narveli kuri vyras sumeistravo. Bet jauciu ilgai paukstukus darysiu. Kazkaip ilgai man ta lelyte gaminasi.
laimikai, su tuo instrumentu ir man buvo abejonių, vos sugalvojusi, kad reikia kokios mandolinos, kaip tik rodžiau mamai Goriunovos puslapį, ir žiūriu - "Serenada"
taip pasimečiau, galvoju, gal kokią senovinę knygą į rankas duoti
bet po to nusprendžiau nebekeisti, nes pati lėlė gali "pasipriešinti"
ir nepriimti tos knygos. O paukštukas atsirado vos ne paskutiniu momentu, užsinorėjau pagyvinti. Lauksim tavo lėlės su nekantrumu
Swan, šitą lėlytę dažėm akriliniais
niekuom netvirtinom, nes nušlifavus paperclay masę, dažai gerai kimba. O tu didelį darbą sugalvojai
Swan, šitą lėlytę dažėm akriliniais
laimikai - laukiam tavo lėlytės
O su tom mintim-tai tikrai kažkas mistiško
Aš irgi galvojau, ką čia man į rankas tai lėlei įspraust? Tai sumąsčiau ant rankos (tos,kuri truputį pakelta) paukštį patupdyt, gal kokį sakalą, kad atrodytų tarsi berniokas pasiruošęs jį į dangų paleist, pats jau akis kažkur į viršų pakėlęs... Ir kodėl mes taip sutartinai apie paukščius pagalvojom? Gal kada pūstels koks įkvėpimas paukštelį nulipdyt
O su tom mintim-tai tikrai kažkas mistiško
ievuschka, pilka
uauuu kokios nuostabios lelytes
uauuu kokios nuostabios lelytes