Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

laimikai, kokia šelmė tavo lėlytė, o ar negali įkelti čia nuotraukos, puslapį papuoštum wub.gif , dar klausimas ar ji tvirtai stovi ant kojelių be pagrindo? smile.gif , man šiandien viskas labai smalsu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Tai, kad man neduoda ikelti nuotrauku, nerodo paveiksliuko. taip ji pakankamai tvirtai stovi, na pastatai ir stovi. smile.gif
reiks padaryti diena nuotrauku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 30 rugsėjo 2008 - 08:44
laimikai > super lelyte, kaip narveli darei? Nes as kai paisiaus eskizus vienai lelytei ir narveli i rankas igrudau..
Atsakyti
laimikai - nuostabi lėlė !!! Tas sijonas kaip gerai atrodo rolleyes.gif kol siuvai, kažkaip neįsivaizdavau, kaip jis ten atrodys, o atrodo pritrenkiančiai swoon.gif
Labai lauksiu dieninių nuotraukų, ir su detalėm, prašom-iš arčiau pafotografuok, pvz. narvelį, sijoną, kojas, labai gi smalsu nors akim"pačiupinėti" doh.gif
Atsakyti
nefotografuoja snd mano fotikas nors tu ka. Nesusifokusuoja ties smulkiom detales doh.gif
lele
lele
lele
Narveli vyras padare.
Atsakyti
Įkelsiu laimiko lėlytės nuotraukas į temą, kad visi iškart pamatytų:
(trečioji labai tamsi, atsukti į langą gal reikėjo, kad ant jos šviesa kristų)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 30 rugsėjo 2008 - 09:30
mmmmm... labai grazu, tokia poetiska. 4u.gif
o apdarai kazkuo man jurgino zieda primena...

o kaip jus ta audini toki sendinta padarot?
Atsakyti
laimikai, ziauru kaip grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
...ne nu eina sau, ziuriu ir ziurui i Laimiko lelyte ir atsiziuret negaliu.... jautri lelems pasidariau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
laimikai, lėlytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net neįsivaizdavau, kad tas sijonėlis taip atrodys bigsmile.gif O dar jei mergaitės žinotų, kokios kelnytės pas tą mergaitę wub.gif thumbup.gif Labai gražiai susiklostavo ta sijono medžiagytė wub.gif Už narvelį vyrui - krūva pagyrimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tei @ 2008 09 30, 11:13)

o kaip jus ta audini toki sendinta padarot?

Katino iš paperclay lipdymo ir jo rūbo sendinimo pamoka yra Irinos Goriunovos puslapyje:
master class

O mes, kad išmoktume to gyvai ir , žinoma, dar daug ko kitko , ėjome į jos organizuojamus kursus, kurie buvo nepigūs , bet atsipirko visom prasmėm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 30 rugsėjo 2008 - 10:53
gaila, kad rusu kalbos visiskai nesuprantu. Teko katino paveiksleliais pasitenkint smile.gif
Atsakyti