
Labas rytas, antrą kartą gaminau kiaulieną korėjietiškai, tik šį kartą kepiau kepimo rankovėje, gavosi sultingi, skanūs, kaip mano dukra sako, kaip šašlykai

Sonatina, klasei apie balandelius.Tai zinok gavosi fantastiski
Aciu visoms uz pagalba
Tik aiip visada, nenutaikiau proporciju, tai prisigaminom ju keturiom dienoms
na bet svarbu,kad buvo skanu. dabar galvoju,ka toliau pasigaminus....



Vakar kepiau MESOS APKEPA,gavosi
Kepiau BANANINIUS BLYNUS,na,bet mano keptuve tragiska,tai labai aliejaus blynai buvo prisigere,kad ir riebu,bet vistiek skanu
Snd taisiau MALTOS JAUTIENOS STOGANOVA,skanu,bet man truputuka per riebu.
Db begu kept TRUPINIUOTI,nes sesuo jau savite kaip praso,nes nerealus pyragas
O ryt taisysiu KREMINES VISTU KEPENELES.
Turiu viena klausymuka,vienuose receptuose sudetis nurodoma g,kituose ml.Tai g=ml ar skiriasi

Kepiau BANANINIUS BLYNUS,na,bet mano keptuve tragiska,tai labai aliejaus blynai buvo prisigere,kad ir riebu,bet vistiek skanu

Snd taisiau MALTOS JAUTIENOS STOGANOVA,skanu,bet man truputuka per riebu.
Db begu kept TRUPINIUOTI,nes sesuo jau savite kaip praso,nes nerealus pyragas

O ryt taisysiu KREMINES VISTU KEPENELES.
Turiu viena klausymuka,vienuose receptuose sudetis nurodoma g,kituose ml.Tai g=ml ar skiriasi

Ieva-Pieva, labai smagu, kad blynai taip patinka
Mama_Tania, kaip visada sau daugybe patiekalų
Džiaugiuosi, kad viskas pavyko ir patiko
O su tais keksiukai tai keista... Man iš nurodyto tešlos kiekio gaunasi kaip tik 12 keksiukų - tiesiog tolygiai išskirstau tešlą ir tiek... Gal labai intensyviai įmaišot Nutelą ir todėl susidaro kokie oro tarpai?
šilauoge, visiškai nesudėtingas tas tortas
Tai ką galiausiai nusprendei?
Monica, dabar ir aš žinosiu, kad galima
manjana
laurindre
RamuneR, labai malonu, kad tiek visko išmėginai
O rageliai galėjo gautis kieti tik dėl per didelio miltų kiekio tešloje... Aš mieliau rankas vos vos patepu aliejumi formuodama tokius gaminius ar gausiau pabarstau stalą miltais - tik nereikia berti per daug miltų į pačią tešlą...
noir1, ačiū
Burtininke
Nolina, ir mes savaitgalį ją vietoje šašlykų kepėm
editam, dėl kepimo akmens nieko negaliu patartu, nes jo tiesiog neturiu... Gal geriau klausk Tupperware temoj...
ingutei, šaunu, kad balandėliai puikiai pavyko
Dawija, džiaugiuosi, kad pyragas ir "Marsas" patiko
mentuske, receptai iš skirtingų šaltinių, o įvairiose šalyse mėgstama skirtingai nurodyti... Be abejo, kiekis mililitrais ir gramais skiriasi... Na gal išskyrus vandenį ar kitokius skysčius... Man smagiau, kai nurodoma mililitrais (bet tik todėl, kad neturiu normalių svarstyklių)...
Džiaugiuosi, kad visi išmėginti patiekalai patiko
Tikiuosi, ir kepenėlės gausis skanios 

Mama_Tania, kaip visada sau daugybe patiekalų



šilauoge, visiškai nesudėtingas tas tortas


Monica, dabar ir aš žinosiu, kad galima

manjana

laurindre

RamuneR, labai malonu, kad tiek visko išmėginai


noir1, ačiū

Burtininke

Nolina, ir mes savaitgalį ją vietoje šašlykų kepėm

editam, dėl kepimo akmens nieko negaliu patartu, nes jo tiesiog neturiu... Gal geriau klausk Tupperware temoj...

ingutei, šaunu, kad balandėliai puikiai pavyko

Dawija, džiaugiuosi, kad pyragas ir "Marsas" patiko

mentuske, receptai iš skirtingų šaltinių, o įvairiose šalyse mėgstama skirtingai nurodyti... Be abejo, kiekis mililitrais ir gramais skiriasi... Na gal išskyrus vandenį ar kitokius skysčius... Man smagiau, kai nurodoma mililitrais (bet tik todėl, kad neturiu normalių svarstyklių)...



Rytoj kepsiu Vaškės apkepą. Ar kas esat kepę jį? Aš nemėgstu razinų, bet norėčiau į tešlą vietoj jų įdėti konservuotų persikų. Kažin nepagadinsiu 
Sonatina, kiek naujų receptų

Sonatina, kiek naujų receptų


Pas mus varskes apkepas nenulipa nuo pusryciu stalo
Labai patogu - atsikeliu ir begu uzmaisyti, paskui kisu i orkaite ir laisva
Einu po dusu ir taip toliau. Kai jau bunu pasiruosus valgyti - karstas apkepas jau ant stalo
Mes megstam razinas, tai kaip gautusi su kitais dziovintais vaisiais nezinau. Bet manau kad nepagadintu skonio
Net nezinau kaip butu su koncervuotais... Bet tikiu kad jie apkepui irgi nebus per slapi





Sveikos,
daug gaminu pagal Sonatiną, tik nelabai laiko yra parašyti.
Susidūriau su problema-nerandu niekaip tos vištos formos. Galvojau tvarkingai nusipirksiu iš anksto, bet nėr jos. Gal man po narkozės ne tik amnezija, bet ir su akim ne kas

Tiesa, baklažanai su faršu super, tik gal juos apkept reikėtų, nes gavosi kietoki, bet vistiek suėjo.
jautiena su svogūnais nerealiai patiko visai šeimai
gundausi ir kitus patiekalus išbandyt



gundausi ir kitus patiekalus išbandyt

QUOTE(rutulux @ 2007 05 02, 16:27)
Sveikos,
daug gaminu pagal Sonatiną, tik nelabai laiko yra parašyti.
Susidūriau su problema-nerandu niekaip tos vištos formos. Galvojau tvarkingai nusipirksiu iš anksto, bet nėr jos. Gal man po narkozės ne tik amnezija, bet ir su akim ne kas
Tiesa, baklažanai su faršu super, tik gal juos apkept reikėtų, nes gavosi kietoki, bet vistiek suėjo.
daug gaminu pagal Sonatiną, tik nelabai laiko yra parašyti.
Susidūriau su problema-nerandu niekaip tos vištos formos. Galvojau tvarkingai nusipirksiu iš anksto, bet nėr jos. Gal man po narkozės ne tik amnezija, bet ir su akim ne kas

Tiesa, baklažanai su faršu super, tik gal juos apkept reikėtų, nes gavosi kietoki, bet vistiek suėjo.
http://www.arevitosi...oducts&group=25
Jei kalbi apie sitas vistas tai manau ju galima uzsisakyti

QUOTE(Finna @ 2007 05 02, 17:57)
Rytoj kepsiu Vaškės apkepą. Ar kas esat kepę jį? Aš nemėgstu razinų, bet norėčiau į tešlą vietoj jų įdėti konservuotų persikų. Kažin nepagadinsiu 

Labai dažnai kepu varškės apkepą, nes šeimynai patinka ir greitai paruošiama


vėl gaminau krabų blynelius ir makaronų lizdelius, tik į juos nedėjau garstyčių ir pomidorų padažo, tai vaikams jo trūko, bet užsipylė ketčupo ant viršaus 
Įdomu būt sužinot kokie patiekalai patys pačiausi

Įdomu būt sužinot kokie patiekalai patys pačiausi
