Na, varškinės pinutės, tai kaip visada be žodžių Šiandien su vvandene darėmės tuno užkepėles. NIAAAMmmmmm... Skanios tiek karštos, tiek šaltos. Daba kepu Universalų blyną, nes per karščius tingiu prie viryklės stovėt
Jau suvalgem vakarienei Kremines vistu kepeneles Man labai patiko, pievagrybiai labai tiko Mano vyras nemegsta kepeneliu, bet tai sakydamas isidejo antra porcija
Labai paprastas ir skanus patiekalas
Labai paprastas ir skanus patiekalas
Sonatina, nebedek daugiau receptu nauju, nes ash tuoj nutuksiu Viskas taip graziai ir skaniai atrodo Butinai reiks ishbandyt. O Italishkos bandeles pas mane kepa vos ne kasdien. Aciu, kad esi
Kepiau šiandien varškės apkepą. Turbūt net nereikia sakyti, kad gavosi laaabai skaniai Tik vietoj razinų dėjau konservuotų mandarinų (prieš tai apvoliojau juos su trupučiu miltų). Jau skanumėlis Kaip visada Sonatinai didelis didelis ačiū Dar kartą įsitikinau, kad ką bedarytum iš jos receptų- viskas gaunasi fantastiškai O svarbiausia, kaip čia kažkas jau ir minėjo, kad receptukai paprasti, nėra jokių įmantrybių, juos pagaminti nereikia superinių įgūdžių virtuvėje (kas labai aktualu) Ir dar tie komentarai gale receptuko...
Nu vienu žodžiu... Sonatina
Nu vienu žodžiu... Sonatina
Sveikutės , noriu patarimo .Ryt ketinu daryti vištieną jogurto padaže , bet bėda ta kad negavau tokio su kuriuo daro Sonatina . Tai aš nusipirkau ''vilniaus ypatingas '' padažą ir dabar galvoju ar jis tiks .
QUOTE(linaslau @ 2007 05 04, 18:40)
Sveikutės , noriu patarimo .Ryt ketinu daryti vištieną jogurto padaže , bet bėda ta kad negavau tokio su kuriuo daro Sonatina . Tai aš nusipirkau ''vilniaus ypatingas '' padažą ir dabar galvoju ar jis tiks .
Jeigu jis jogutinis tai tiks Bet man kažkodėl atrodo, kad jis ant majonezo pagrindo Tavo atveju geriau pirkčiau natūralų jogurtą ir dėčiau prieskonių įvairių.
Ir aš taip pagalvojau kad turbūt nelabai jis čia tiks . Bet va tik ką pasiskaičiau šį receptą iš naujo ir radau Sonatinos parašymą . Kad tinka :bet koks kitas padažas , natūralus jogurtas ,grietinė , kefyras ar net majonezas sumaišytas su įvairiais mėgiamais prieskoniais . Ai bandysiu ryt kas gausis , reik manyt kad lauk nereikės mesti . O jei ir nesigaus tai tada nors šuo našarom lyčną kasnį gaus .
Labas vakaras Sonatina. Noriu kepti visų išgirtą varškės apkepą. Kokią varškę reikia dėti, kokio riebumo grietinė turi būti.
Sonatina , noriu pagaminti marcipaninius blynelius su aguonu idaru, norejau paklausti , o ta marcipanine mase tai pirkt reik , ir kur tada?
Taip, jos yra Maximoj, prie visokiu zele, sausu mieliu, vanilinio cukraus ir pan. Kainuoja apie 9lt.
QUOTE(Delta-2 @ 2007 05 04, 20:06)
Labas vakaras Sonatina. Noriu kepti visų išgirtą varškės apkepą. Kokią varškę reikia dėti, kokio riebumo grietinė turi būti.
Įkišiu ir aš savo trigrašį
Aš varškę dėjau 9% riebumo, o grietinę bile kokią- kokią radau šaldytuve Man atrodo, kad ten buvo 30% Gal ir rieboka bet kaip skanu
Šiaip man atrodo, kad jeigu varškę dėti labai liesą, tai jinai būna rūgštesnė Nors nežinau ar teisi čia aš ar ne
Oi, šitas varškės apkepas mūsų mylimiausias. Dariau jį gal kokį 20 kartų .
Man skaniau kai dedu "Mūsų švelniają" varškę. Ji tokia kreminė, be kruopelių. Grietinę dedu 30proc, bet turbūt nėra didelio skirtumo.
Man skaniau kai dedu "Mūsų švelniają" varškę. Ji tokia kreminė, be kruopelių. Grietinę dedu 30proc, bet turbūt nėra didelio skirtumo.